De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Klassikale Opleiding PE incl. examen + 100% Online

Wil jij studeren voor je PE op een manier die de voordelen van klassikaal onderwijs combineert met de flexibiliteit van een online voorbereiding? Kies dan voor de Klassikale Opleiding PE incl. examen + 100% Online. We vertellen je hieronder meer over deze succesformule.

Klassikale Opleiding PE incl. examen + 100% Online

Kies een module

De Klassikale Opleiding PE incl. examen + 100% Online is een combinatie van onze klassikale examentraining met aansluitend examen Ć©n meest complete online studiepakket. De training duurt 3 uur en wordt gegeven door een van onze ervaren trainers. De online voorbereiding bestaat uit de E-learning PE, vier representatieve oefenexamens, casuĆÆstiek en tips in de vorm van Videoleren en onbeperkt oefenen door middel van Slim Leren. Kortom, de meest volledige voorbereiding op je PE-examen!

PE Consumptief Krediet
PE Schade Particulier
PE Schade Zakelijk
PE Vermogen
PE Hypothecair Krediet
PE Pensioen
Over de Klassikale Opleiding incl. examen + 100% Online

Over de Klassikale Opleiding PE incl. examen + 100% Online

Met onze Klassikale Opleiding PE incl. examen + 100% Online stomen we je volledig klaar voor je PE-examen. Deze opleiding bestaat uit de Klassikale Opleiding PE incl. examen, een interactieve examentraining die 3 uur duurt en waarbij je aansluitend het examen aflegt. Onze ervaren trainer neemt je tijdens deze training mee in de belangrijkste onderdelen van het examen, waaronder de verschillende vraagtypen en de belangrijkste PE-actualiteiten die je tijdens het examen kan tegenkomen.

Om het maximale uit de training te halen, is het belangrijk dat je vooraf de online voorbereiding doorloopt. Dit is de 100% Online Opleiding PE, bestaande uit de E-learning PE, vier oefenexamens die representatief zijn aan het echte examen, Videoleren (animaties en video's met casuĆÆstiek en examengerichte tips) en Slim Leren (het onbeperkt herhalen van de oefenvragen). 

De examentraining is te volgen op meer dan 10 centraal gelegen locaties in heel Nederland. Het examen leg je na je training op dezelfde locatie af. 

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Klassikale Opleiding PE incl. examen + 100% Online? Wij hebben de meestgestelde vragen hieronder alvast voor je op een rijtje gezet.

Tijdens de examentraining zelf word je in 3 uur meegenomen in de belangrijkste elementen van het examen. Daarna heb je pauze, waarna je aansluitend je PE-examen aflegt. Voor dit examen heb je maximaal 60 minuten de tijd. 

Voordat je de training volgt, bereid je je thuis voor met de 100% Online Opleiding PE. De studiebelasting hiervan verschilt per module.

Het verschil tussen deze opleidingen zit in de online voorbereiding. Zo krijg je bij de Klassikale Opleiding PE incl. examen namelijk de E-learning PE ter voorbereiding. Hier zit ook Ć©Ć©n oefenexamen bij inbegrepen.

Bij deze opleiding is de 100% Online Opleiding PE jouw online voorbereiding. Dat is ons meest volledige online studiepakket en bevat, naast de E-learning PE (inclusief dus Ć©Ć©n oefenexamen), ook ons pakket van drie oefenexamens Ć©n Videoleren.

Waarom Lindenhaeghe?