De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Klassikale Opleiding PE incl. examen

Wil jij je PE behalen door eerst een klassikale examentraining te volgen en aansluitend je examen af te leggen? Dat kan met de Klassikale Opleiding PE incl. examen! We leggen je graag meer uit over deze succesformule.

PE klassikale opleiding behalen

Kies een programma

In slechts 3 uur bereiden onze ervaren trainers je voor op het PE-examen. Je neemt het examen direct af na de training, terwijl de kennis nog vers is. De kennis en examentips van onze trainers geven je de juiste mindset en verhogen je slagingskans.

Consumptief Krediet
Schade Particulier
Schade Zakelijk
Hypothecair Krediet
3 juli laatste kans op STAP-budget

Stap voor stap door de opleiding

Je wordt door ons stap voor stap voorbereid op het digitale PE-examen. Eerst online, daarna klassikaal. We adviseren je om de voorgestelde online leerroute van Lindenhaeghe te doorlopen. Deze stapsgewijze structuur, de vele oefenmogelijkheden en het leren van feedback bij de vragen wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd. Na je online voorbereiding ga je naar de klassikale examentraining voor de laatste examenvoorbereiding. De ervaren trainer behandelt de belangrijke onderwerpen, al je vragen worden beantwoord en je oefent voor je examen. Ook ontvang je tijdens de opleiding handige examengerichte tips. Zo ga je met de juiste kennis, vaardigheden en mindset direct door naar je examen. Jij bent klaar om je PE-examen te halen!

Wft Basis examen

Waarom is het een succes?

Tijdens de intensieve examentraining komen alle belangrijke onderwerpen aan bod. Je bereidt je gemakkelijk voor met de E-learning PE (inbegrepen bij Klassikale Opleiding PE incl. examen), die veel examengerichte oefenvragen Ć©n een representatief oefenexamen bevat.

Daarna volg je de klassikale examentraining, waarbij onze deskundige trainers je voorzien van praktijkvoorbeelden en examentips, en jouw laatste vragen beantwoorden. Aansluitend ga je op examen. Succes gegarandeerd.

Wft Basis examen

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt de e-learning in de digitale leeromgeving. In je leeromgeving vind je ook videoleren, Slim Leren, een pdf van de syllabus en Ć©Ć©n afsluitend oefenexamen. Daarnaast volg je op de door jou gekozen dag een examentraining en maak je aansluitend aan de training je examen. In Ć©Ć©n dag word je klaargestoomd voor het examen, leg je deze af en ben je weer thuis.

Maatwerk opleidingen

Onze PE-opleidingen en -trainingen

Lindenhaeghe heeft verschillende PE-opleidingen en -trainingen beschikbaar die op diverse manieren te volgen zijn. Je kunt online en digitaal studeren via de complete PE opleiding 100% online of via de PE e-learning. Klassikaal onderwijs wordt gegeven door deskundige trainers die gebruik maken van interactieve en afwisselende lesvormen. Er is een Klassikale Opleiding PE incl. examen en een Examentraining PE via de VIrtual Classroom.

Bij Lindenhaeghe kun je eenvoudig jouw PE-opleidingstraject op maat samenstellen. In drie stappen kies je de route die het beste bij jou past. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Beste opleider achtergrond

Al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Wanneer je vragen hebt over onze dienstverlening met betrekking tot de Klassikale Opleiding PE incl. examen, begrijpen wij dat heel goed. Om je te ondersteunen hebben wij een lijst samengesteld met veelgestelde vragen en de juiste antwoorden, zodat je snel de informatie kunt vinden die je nodig hebt.

De klassikale Opleiding PE (1 dagdeel, 3 uur) vormt een uitstekende voorbereiding op het PE-examen. Het examen maak je aansluitend op de opleiding, op dezelfde locatie.

Tijdens deze intensieve (examen)training komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Je bereidt je thuis gemakkelijk voor met het digitale studiemateriaal. Daarna volg je de klassikale examentraining. Tijdens de training voorzien onze professional trainers je van praktijkvoorbeelden, geven ze examentips en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na een halve dag ben je klaar voor het examen. Aan het eind van de dag ben je weer thuis. Klusje geklaard.

De 100% Online Opleidingen PE bij Lindenhaeghe zorgen ervoor dat je volledig ondersteund wordt tijdens het leerproces naar jouw PE-diploma. Wil je graag snel, gemakkelijk en in Ć©Ć©n keer slagen voor je PE-examen? Kies dan nu de PE-opleiding die bij jou past. We bieden verschillende PE-opleidingen aan, zoals: