De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding PE

Met de 100% Online Opleiding PE bereiden we je optimaal voor op je Examen PE. Het studiepakket is volledig digitaal en bestaat uit verschillende studievormen, waaronder slim leren, oefenexamens en videoleren. 

PE Opleiding 100% online laagdrempelig behalen

Kies een module

Ga je binnenkort een PE-examen afleggen om je adviseursdiploma geldig te houden? Kies de juiste PE-module om te voldoen aan de periodieke PE-eis.

Consumptief Krediet
Schade Particulier
Schade Zakelijk
Hypothecair Krediet

Optimale voorbereiding op je PE-examen

Bij Lindenhaeghe hoef je je geen zorgen te maken over het leerproces naar je PE-examen dankzij onze digitale PE opleidingen 100% online. Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat je in Ć©Ć©n keer slaagt voor je PE-examen? Bekijk dan onze video.

Wft Basis examen

Over de 100% Online Opleiding PE

De 100% Online Opleiding PE is een uitgebreid digitaal studiepakket dat jou volledig voorbereidt op het Examen PE. Je hebt waar en wanneer je maar wil toegang tot de digitale leeromgeving en kan dus vanaf elke plek Ć©n in je eigen tempo studeren. 

Wft Basis examen

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Het studiepakket bestaat uit verschillende digitale studiemiddelen:

 • E-learning
 • Videoleren
 • Video studievoorbereiding
 • Vier oefenexamens
 • Onbeperkt oefenen en Slim Leren
Wft Examen Schade Zakelijk

PE-verplichting

PE-toetsing gaat in cycli. De huidige PE-periode loopt van 1-4-2022 tot 1-4-2025. Dat betekent dat je voor 1-4-2025 jouw PE-examens gehaald moet hebben. Toetsing gaat op ā€˜topmoduleā€™. Dat wil zeggen: een hogere module geeft vrijstelling voor een lagere. 
Dit geldt alleen voor de permanente educatie (PE). Voor initiĆ«le (Wft-)diplomaā€™s geldt deze vrijstellingsregel niet.

Slaag je voor het Examen PE, dan ontvang je het PE-certificaat voor deze module. Hiermee voldoe je aan je PE-verplichting voor de huidige PE-periode die loopt van 1 april 2022 tot 1 april 2025.

Wft Examen Schade Particulier

Zekerheid en hoge slagingspercentages

De hoge slagingspercentages bij onze deelnemers laten zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke PE-examen. Wil jij dus snel, makkelijk Ć©n in Ć©Ć©n keer slagen voor je PE-examen? Start dan nu met de 100% Online Opleiding PE van jouw keuze.

Jouw voordelen als je een PE-opleiding bij Lindenhaeghe boekt:

 • Lage studiebelasting;
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen;
 • Stapsgewijze structuur;
 • Syllabus te downloaden;
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving;
 • Inclusief 4 oefenexamens en videoleren;
 • Onbeperkt Oefenen en Slim Leren.
Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over onze dienstverlening met betrekking tot de 100% Online Opleiding PE, begrijpen wij dat. Om je te helpen hebben wij een lijst gemaakt met veelvoorkomende vragen en de juiste antwoorden, zodat je snel de informatie kunt vinden die je nodig hebt.

Bij Lindenhaeghe hebben we veel ervaring in het opleiden van professionals voor de toekomst. We ondersteunen dagelijks financiƫle dienstverleners en organisaties bij hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we precies hoe we het meest complete en examengerichte studiemateriaal moeten maken. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Wil je zeker weten dat je slaagt voor het PE-examen? Volg dan de 100% Online Opleiding PE van Lindenhaeghe.

Onze jarenlange ervaring in het opleiden van financieel professionals heeft ervoor gezorgd dat we precies weten wat er nodig is om jou te laten slagen voor je PE-examen. Tijdens onze PE-opleidingen nemen we je stapsgewijs mee door de lesstof. Het studiemateriaal bestaat onder andere uit diverse animaties, examengerichte video's, onbeperkte oefenvragen Ć©n Slim Leren.

Je kan vervolgens aan de hand van vier representatieve PE oefenexamens controleren of je klaar bent om op PE-examen te gaan. Bij eventuele vragen over het studiemateriaal kun je altijd contact opnemen met onze experts.

De 100% Online Opleidingen PE bij Lindenhaeghe zorgen ervoor dat je volledig ondersteund wordt tijdens het leerproces naar jouw PE-diploma. Wil je graag snel, gemakkelijk en in Ć©Ć©n keer slagen voor je PE-examen? Kies dan nu de PE-opleiding die bij jou past. We bieden verschillende PE-opleidingen aan, zoals: