De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE

Ervaar de voordelen van een klassikale examentraining en de voordelen van tijd- en kostenbesparing met onze Virtual Classroom. In slechts 3 uur tijd bereiden onze trainers je online voor op het PE-examen.

Examengerichte PE examentraining

Kies een module

Tijdens deze intensieve (examen)training komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Kies de PE-module die jij nodig hebt voor jouw adviesbevoegdheid.

Consumptief Krediet
Schade Particulier
Schade Zakelijk
Hypothecair Krediet
Wft Basis examen

Virtual Classroom training

Heb je binnenkort een examen gepland staan en wil je er zeker van zijn dat je die ook in Ć©Ć©n keer haalt? Doe dan mee aan onze Virtual Classroom Examentraining PE.

De examentraining is exclusief het studiemateriaal. Heb je nog geen studiemateriaal? Bestel dan ook de 100% Online Opleiding PE of de E-learning PE. Bestudeer de stof goed voordat je deelneemt aan de examentraining.

De examentraining vindt plaats in een digitaal klaslokaal. De training is met een kleine groep en bevat veel interactie. Je voelt je na deze sessie zelfverzekerd genoeg om het PE-examen in te gaan en dat bevordert hoge slagingskansen.

Wft Basis examen

Interactieve examentraining PE

Je zorgt voor een goede voorbereiding, bijvoorbeeld met onze 100% Online Opleiding PE of E-learning PE, en volgt daarna de Virtual Classroom Examentraining. Gewoon thuis, in je eigen omgeving. In plaats van de auto, pak jij een extra kopje koffie!

Samen met de docent bespreek je de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuĆÆstiek. De docent focust zich op diverse vaardigheden en competenties die nodig zijn om de theorie toe te kunnen passen en bespreekt hierbij verschillende praktijkvoorbeelden. Tijdens de training is er genoeg ruimte om te sparren met de docent en medecursisten om op die manier het maximale uit de training te halen.

Wft Basis examen

Optimaal voorbereid op examen

Tijdens de Examentraining PE worden diverse kennis- en vaardigheidsvragen geoefend. Deze vragen zijn sterk vergelijkbaar met de vragen die gesteld worden tijdens jouw Wft PE-examen. Naast dat je uitgebreid oefent met de vragen is er ook ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. De docent geeft niet alleen uitleg en beantwoordt al jouw prangende vragen, hij geeft ook zeer waardevolle tips over het examen. Tips waar je veel profijt van hebt tijdens het maken van jouw examen. Nadat je de examentraining gevolgd hebt, kan het echte examen bijna niet meer misgaan. Je hebt alle kennis en kunde op zak om in Ć©Ć©n keer te slagen voor het PE-examen.

Wft Basis examen

Tijd- en kostenbesparend

De examentrainingen van Lindenhaeghe vinden plaats in onze Virtual Classroom. Dat betekent dat je niet hoeft te reizen naar een locatie en dit bespaart jou zowel tijd als geld. Ondanks het feit dat de training niet fysiek is, volg je de training wel samen met medecursisten. Dit zorgt voor een bepaald saamhorigheidsgevoel die door onze cursisten als prettig ervaren wordt.

Beste opleider achtergrond

Al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Wft Basis examen

Inschrijven voor de examentraining Wft PE

Heb je behoefte aan goede ondersteuning in de voorbereiding op het echte examen? Schrijf je dan nu in voor de Examentraining PE op de datum die jou het beste schikt. Er zijn meerdere data beschikbaar waarop je de PE examentraining kunt volgen. Zo start je met een gezonde dosis zelfvertrouwen aan het examen en vergroot je jouw slagingskansen enorm.

Wft Basis examen

Hoe werkt het?

Direct nadat jouw inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je toegang tot de online examentraining. Je kunt inloggen op onze externe applicatie via jouw smartphone, tablet of laptop.

We raden je sterk aan om ervoor te zorgen dat je beschikt over een goed werkende microfoon. Je kunt dan actief deelnemen en jezelf verstaanbaar maken ten opzichte van de docent en jouw medecursisten. Dit versterkt de communicatie binnen de online examentraining, zodat je het beste resultaat uit de training haalt.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in de voorbereiding op jouw examen? Boek dan nu onze Examentraining PE.