De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-Learning PE

Ga je binnenkort een PE-examen afleggen om je adviseursdiploma geldig te houden? Bereid je dan voor met ons lesmateriaal! 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie E-learning PE Ć©n Oefenexamens PE.

PE E-Learning laagdrempelig behalen

Kies een module

Welke beroepskwalificatie wil jij geldig houden? Kies het PE-examen waarmee je jouw adviesbevoegdheid in stand houdt.

Consumptief Krediet
Schade Particulier
Schade Zakelijk
Hypothecair Krediet
Wft Basis examen

Structuur en lage studiebelasting

In je online leeromgeving doorloop je gestructureerd alle Wft PE-actualiteiten die aan bod komen op het PE-examen. Daarnaast kan je gebruikmaken van Slim Leren, waarmee je onbeperkt kan oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning. De combinatie van leren en oefenen Ć©n de examengerichte aanpak zorgen ervoor dat je moeiteloos door de lesstof gaat en deze ook extra goed opneemt. Hiermee houden we voor jou de studiebelasting laag.

Leer je liever vanuit een studieboek? Dan kan! Je kunt er bij ons voor kiezen om het lesmateriaal kosteloos als syllabus te downloaden. Of je kunt bij je e-learning een geprint studieboek bestellen. Die vind je als extra optie in het bestelproces.

Wft Basis examen

Resultaatgericht

Met de E-learning PE krijg je continu en direct inzicht of je goed op weg bent om een mooi resultaat te halen op het PE-examen. Uiteraard sluit de lesstof goed aan op het examen en dit zien we terug in onze hoge slagingspercentages.

Wft Examen Schade Zakelijk

Nog meer oefenenā€¦

We hebben gemerkt dat het goed werkt om je, naast de E-learning PE, voor te bereiden met representatieve oefenexamens om nog meer gevoel te krijgen met het PE-examen. Wil je hiermee ook aan de slag? Boek dan gelijk onze Oefenexamens PE en ontvang een set met drie examengerichte oefenexamens.
 
Wil je ook graag snel en in Ć©Ć©n keer slagen voor je PE-examen? Start dan nu met de e-Learning PE van jouw keuze.

Welke studievorm kies ik?

Bij Lindenhaeghe kun je op jouw manier studeren. Kies voor thuis online studeren met Slim Leren of klassikaal onderwijs onder begeleiding van een deskundige trainer.

Samenvatting PE-opleidingen Lindenhaeghe

Je kunt zelfstandig thuis studeren met behulp van onze PE e-learning. Voor het beste resultaat kies je de 100% Online Opleiding PE, met onder andere e-learning, oefenexamens en videoleren. Onze PE-opleidingen kunnen klassikaal worden gevolgd op onze opleidingslocaties of in een Virtual Classroom bij jou thuis. Genoeg keuzes dus!

Bij Lindenhaeghe kun je jouw PE-opleiding eenvoudig zelf samenstellen, zodat deze past bij jouw behoeften. In drie stappen bepaal je de juiste route naar jouw PE-examen. Op deze pagina leggen we uit hoe het werkt.

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je wellicht vragen hebt met betrekking tot onze diensten voor de PE e-learning. Om deze reden hebben wij een lijst opgesteld met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden, zodat je snel de informatie kunt vinden die je nodig hebt.

Via onze leeromgeving bieden wij e-learnings aan. Een e-learning is een online cursus of training die je kunt volgen op een moment en plaats die voor jou uitkomt. Je kunt zelf bepalen hoe snel je wilt studeren en welk device je daarvoor wilt gebruiken. Een e-learning bestaat uit verschillende onderdelen zoals tekst, afbeeldingen, video's, interactieve oefeningen en toetsen.

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om een e-learning te volgen:

  • Flexibiliteit: je kunt leren op je eigen tempo en op elk moment dat het jou uitkomt. Het is niet nodig om fysiek aanwezig te zijn op een bepaalde locatie, dus je kunt zelf bepalen wanneer je studeert.
  • EfficiĆ«ntie: met e-learning wordt de lesstof op een interactieve manier gepresenteerd en getoetst. Hierdoor kun je gericht oefenen en jezelf verbeteren op de onderwerpen waar je minder goed in bent. Dit kan tijd en energie besparen in vergelijking met traditionele lesmethoden.
  • Kostenbesparing: e-learning kan vaak goedkoper zijn dan traditionele lesmethoden, omdat er minder kosten worden gemaakt voor bijvoorbeeld lesmateriaal en docenten.

In onze online opleiding behandelen we alle belangrijke examenonderwerpen. Bij elke e-learning krijg je Ć©Ć©n oefenexamen. Je studeert per onderwerp en test je kennis online na elk hoofdstuk. Je kunt zo vaak oefenen als je wilt en hebt de mogelijkheid om casussen en rekenvragen te combineren. Tijdens de cursus kun je gebruik maken van Slim Leren, waarbij de vragen herhaald worden totdat je ze allemaal correct hebt beantwoord. Als je een vraag fout hebt beantwoord, krijg je deze later nogmaals te zien. Ook bieden we Videoleren aan, waarin casussen worden besproken en tips worden gegeven die gericht zijn op het examen.

De online PE-opleidingen bij Lindenhaeghe zorgen ervoor dat je volledig ondersteund wordt tijdens het leerproces naar jouw Wft-diploma. Wil je graag snel, gemakkelijk en in Ć©Ć©n keer slagen voor je Wft-examen? Kies dan nu de PE-cursus die bij jou past. We bieden verschillende Wft-cursussen aan, zoals:

Om je adviseursdiploma geldig te houden, moet je regelmatig PE-examens afleggen. De huidige PE-periode loopt van 1 april 2022 tot 1 april 2025 en het is aan jou om te kiezen wanneer je het examen aflegt binnen die periode. Welke PE-examens je moet doen, hangt af van je beroepskwalificaties. Lindenhaeghe biedt een ruim assortiment aan studiemateriaal om je voor te bereiden op het PE-examen, zodat je diploma's geldig blijven vanaf 1 april 2025. Voor meer informatie over de regels rondom PE-examens kun je de website van het CDFD raadplegen.

Om te bepalen welke PE-examens je moet doen, is het afhankelijk van de beroepskwalificaties die je hebt. PE-examens worden op beroepskwalificatieniveau afgenomen. Als je bijvoorbeeld het Adviseursdiploma Wft Hypothecair Krediet hebt, hoef je alleen het PE-examen Hypothecair Krediet te doen. Het modulecertificaat Wft Basis en de beroepskwalificatie Wft Vermogen hoef je niet apart te onderhouden. Belangrijk is om de datum te bekijken waarop het diplomarecht is verkregen. Deze datum bepaalt binnen welke PE-termijn je diploma valt.

Vakbekwaamheidsbouwwerk

De PE-periodes duren drie jaar

  • 1 april 2022 tot 1 april 2025

Als adviseur dien je elke drie jaar succesvol een PE-examen af te leggen voor de beroepskwalificatie(s) waarin je adviseert. Dit PE-examen dient te worden afgelegd bij een door het CDFD erkend exameninstituut.

  • Online leeromgeving
  • Examen- en studietips
  • Leerroute met stapsgewijze structuur
  • Slim leren, onbeperkt oefenen
  • 1 oefenexamen (afsluiting van e-learning)
  • Videoleren: microlearnings