De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE Zorg

Ga jij binnenkort het PE-examen Zorg afleggen en heb je behoefte aan wat extra ondersteuning? Meld je dan aan voor onze Examentraining PE Zorg.

€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Examentraining van een halve dag
 • In de Virtual Classroom
 • Geen reistijd en -kosten
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Examentraining van een halve dag
 • In de Virtual Classroom
 • Geen reistijd en -kosten

De Examentraining PE Zorg is een interactieve sessie, die je volgt in de Virtual Classroom. Tijdens deze training, die een halve dag duurt, bespreek je samen met een van onze toptrainers de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De trainer focust zich op diverse vaardigheden en competenties die vereist zijn om de theorie toe te kunnen passen en bespreekt hierbij diverse praktijkvoorbeelden.

Je krijgt tijdens de examentraining genoeg ruimte om te sparren met je trainer en de andere cursisten. Zo haal je het beste uit jezelf én uit de training.

Tijdens de PE Zorg examentraining oefen je met diverse kennis- en vaardigheidsvragen. Deze vragen zijn representatief aan aan de vragen die gesteld worden tijdens jouw PE-examen Zorg. De training schenkt veel aandacht aan het oefenen met de vragen. Daarnaast is er ook genoeg tijd en ruimte voor het stellen van al jouw vragen.

Voordat je de examentraining volgt, raden we je aan eerst de PE Zorg e-learning te volgen. Zo heb je voldoende kennis van de examenstof, waar ook de ontwikkelingen van de Wft Zorg onder vallen.

Nadat je de e-learning hebt doorlopen, kan je je kennis toetsen aan de hand van de PE Zorg oefenexamens. De set bevat drie oefenexamens die bestaan uit vragen die representatief zijn aan je Examen PE. Deze maak je in een digitale toetsomgeving. Zo toets je in hoeverre je klaar bent voor het examen en oefen je alvast met de verschillende soorten vragen die op het examen aan bod kunnen komen.

Ben je na het maken van de oefenexamens nog niet uitgeoefend? Dan kan je aan de slag met de Extra Oefenexamens PE Zorg.

Wanneer je de e-learning hebt afgerond en voldoende geoefend hebt met de verschillende oefenexamens, is het tijd voor je examentraining. Hier kan je je laatste vragen stellen aan een van onze deskundige trainers.

Je examentraining vindt plaats in onze Virtual Classroom. Dit betekent dat je niet hoeft te reizen naar een locatie, wat jou tijd en geld bespaart. De training volg je in een groep met andere cursisten, waarbij er voldoende ruimte is voor interactie met hen en je trainer. 

Je kan je inschrijven voor de Examentraining PE Zorg op een datum die voor jou het beste uitkomt, er zijn meerdere data beschikbaar waarop je de examentraining kan volgen. 

Direct nadat jouw inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je toegang tot de online examentraining. Je kan inloggen op deze externe applicatie via je smartphone, tablet of laptop.

We raden je aan om te zorgen voor een goed werkende microfoon, zodat je actief deel kan nemen aan de training. Zo maak je jezelf verstaanbaar ten opzichte van de trainer en jouw medecursisten, wat de onderlinge communicatie tijdens de training versterkt. Dit zorgt ervoor dat je het optimale resultaat uit jezelf en uit de training haalt.

Wat krijg ik bij de Examentraining PE Zorg?
 • Voldoende gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen
 • Ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Examentips
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Persoonlijke leeromgeving

Inclusief benodigd studiemateriaal

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

Tijdens de Examentraining PE Zorg worden alle relevante onderwerpen en actualiteiten behandeld die op het examen aan bod kunnen komen. De duurt een halve dag en vindt plaats in de Virtual Classroom. Je kan deze dus bijwonen vanaf je eigen locatie. 

Na afloop van de training heb je een goed beeld van wat je kunt verwachten op het examen en heb je jouw laatste vragen aan de trainer kunnen stellen. Je bent volledig voorbereid om het examen succesvol af te leggen.