De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE Schade Particulier

Ga jij het PE-examen  Schade Particulier afleggen en wil jij jezelf optimaal voorbereiden? Kies dan voor onze interactieve Examentraining PE Schade Particulier, met examengerichte oefenvragen en handige tips, die je tijdens een live sessie in onze Virtual Classroom volgt. Zo verhoog jij gegarandeerd je slagingskans!

€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • In de Virtual Classroom
 • Elke maand te volgen
 • Al je vragen over PE beantwoord
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • In de Virtual Classroom
 • Elke maand te volgen
 • Al je vragen over PE beantwoord

Onze examentraining PE helpt je om in slechts 3,5 uur de belangrijkste onderdelen van het Examen PE Schade Particulier te begrijpen. We bieden examengerichte oefenvragen en handige tips om je optimaal voor te bereiden op het examen. De examenstof komt zo tijdens de training echt tot leven.

De training wordt live gegeven via Microsoft Teams in onze Virtual Classroom, waardoor je tijd en geld bespaart door niet te hoeven reizen. Met een kleine groep van maximaal 15 deelnemers is er tijdens de training voldoende ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren, wat de kans vergroot om het examen met een positief resultaat af te ronden.

Om goed voorbereid het PE Schade Particulier examen in te gaan, beginnen we de training met een duidelijke uitleg over wat je kan verwachten. Vervolgens worden het type vragen behandeld die je op het examen kan tegenkomen en deze gaan specifiek over de actuele onderwerpen van Wft Basis en Schade Particulier waarover je getoetst wordt tijdens het echte examen. We besteden hierbij extra aandacht aan veelvoorkomende fouten en sluiten de training af met waardevolle tips en tricks. Uiteraard is er volop ruimte voor vragen van jou en je medecursisten.

Voor het optimale resultaat is het essentieel om je examenvoorbereiding voorafgaand aan de training af te ronden. Tijdens de examentraining wordt het geleerde geborgd. Door onze jarenlange ervaring als marktleider kunnen wij jou met onze 100% Online Opleiding PE de meest complete en examengerichte voorbereiding bieden met een lage studiebelasting. Jouw studiebeleving staat hierbij centraal.

Na het volgen van onze examentraining heb je extra handvatten tot je beschikking om te gebruiken tijdens het Examen PE Schade Particulier. Je weet precies wat je kan verwachten en welke stappen je moet nemen om tot de juiste antwoorden te komen.

Om de kans op succes te vergroten, raden we je aan om binnen een week na je examentraining het Examen PE Schade Particulier af te leggen. Bij Lindenhaeghe hebben we het grootste netwerk van examenlocaties in Nederland met meer dan 60 locaties. Hierdoor kan je snel en eenvoudig een examen inplannen op een locatie en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

In je Agenda in het Lindenhaeghe Dashboard vind je direct na afloop van het examen je examenresultaat en het behaalde percentage per onderdeel. Mocht je gezakt zijn, kan je eenvoudig zien in welk onderdeel van het examen (Kennis en Begrip en/of Vaardigheden en Competenties) je je het beste nog extra kan verdiepen.

Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Je ontvangt na circa 6 weken het certificaat PE Schade Particulier. Hiermee voldoe je aan je PE-verplichting voor de periode april 2022 - april 2025 én ben je adviesbevoegd t/m 31 maart 2028.

Wil jij graag onze examentraining volgen als extra steuntje in de rug, maar volg je deze liever op een van onze locaties? Wij bieden ook de Klassikale Opleiding PE inclusief examen. Je hebt hierbij de keuze uit 10 centraal gelegen locaties door heel het land, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt beschikbaar. Bij deze opleiding ontvang je een uitgebreid digitaal studiepakket en een interactieve klassikale examentraining van een halve dag. Direct na de pauze leg je het PE-examen Schade Particulier op dezelfde locatie af. 

Het complete opleidingspakket bestaat zo uit:

 • Interactieve examentraining: Een training van een halve dag, waarin je samen met jouw trainer en je medecursisten de belangrijkste onderwerpen behandelt en examentips ontvangt.
 • Aansluitend Examen PE Schade Particulier: Direct na de training, wanneer de stof nog vers in je hoofd zit, leg je het examen af op dezelfde locatie. Het is niet mogelijk om het examen op een andere datum in te plannen. 
 • E-learning PE Schade Particulier: De volledige lesstof aangevuld met examengerichte oefenvragen, zodat je goed voorbereid de examentraining ingaat.
 • Slim Leren: Het onbeperkt herhalen van de oefenvragen die in de e-learning voorkomen.
 • 1 oefenexamen: Een oefenexamen die qua opbouw en onderdelen representatief is aan het landelijk PE-examen.
Wat krijg ik bij de Examentraining PE Schade Particulier?
 • Alle ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Volop gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen
 • Praktische examentips en -tricks
 • Toegang tot de Virtual Classroom via je persoonlijke online leeromgeving

Bekijk onze succesformules!

Klassikale examentraining met aansluitend examen en de meest complete online voorbereiding.

Klassikale Opleiding PE Schade Particulier incl. examen
€ 359,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Klassikale examentraining op locatie, inclusief aansluitend examen.

100% Online Opleiding PE Schade Particulier
€ 129,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Het meest complete online opleidingspakket ter voorbereiding op je examen.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

Voor toegang tot de Virtual Classroom

Geen reistijd en -kosten

Volg de Virtual Classroom waar en wanneer je wil

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Examentraining PE Schade Particulier? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Met de Examentraining PE Schade Particulier bieden wij een jou een duidelijk beeld van wat je van het examen kan verwachten en hoe je tot de juiste antwoorden kan komen. De leerstof zelf wordt tijdens de training niet behandeld, daarvoor is dus echt (zelf)studie voorafgaand aan de training benodigd. Doe je dat niet, dan daalt je slagingskans behoorlijk. Simpelweg omdat je de antwoorden dan niet weet. Het CDFD wil op deze manier voorkomen dat cursisten na een korte training slagen, zonder dat ze zich inhoudelijk echt in de materie verdiept hebben. Een begrijpelijke keuze, vandaar dat wij ons studiemateriaal daar ook op hebben aangepast, zodat jij altijd vol vertrouwen op examen kan!

Ben je op zoek naar een flexibele manier om de examentraining te volgen? Kies dan voor de Virtual Classroom en bepaal zelf waar je de training volgt. Je vindt de startknop naar de training in je persoonlijke leeromgeving door in te loggen via je Dashboard. De startknop wordt 15 minuten voorafgaand aan de training zichtbaar. De trainer geeft je vervolgens toegang tot de sessie. Houd er rekening mee dat er geen opname beschikbaar is die je achteraf terug kan kijken, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent bij de training.

Om deel te nemen aan de Virtual Classroom, installeer je Microsoft Teams op je pc, tablet of smartphone of kies je voor deelnemen via de browser. Een camera en microfoon vergemakkelijken de communicatie met de trainer en medecursisten, maar zijn niet verplicht. Bekijk onze informatiepagina over Microsoft Teams voor meer uitleg over onze Virtual Classrooms.

De training betreft een live sessie, zodat er volop mogelijkheid is voor interactie met je trainer en medecursisten. Je volgt de examentraining daarom ook in een kleine groep van maximaal 15 personen. Aangezien het een live sessie betreft, is er geen opname beschikbaar die je achteraf terug kan kijken. Het is dus belangrijk om echt vanaf de start bij de training aanwezig te zijn.

Had je de examentraining al geboekt en wil je de training verzetten of annuleren nu je weet dat het een live sessie betreft? Stuur ons dan een e-mail via support@lindenhaeghe.nl of bel naar 010 - 760 11 00. Omdat we al een plek voor jou hadden gereserveerd, zouden er kosten verbonden kunnen zijn aan het wijzigen of annuleren. Je vindt hier meer informatie over op onze Veelgestelde vragen-pagina.

Waarom Lindenhaeghe?