De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE Schade Zakelijk

Ben jij nog op zoek naar extra ondersteuning voor het PE-examen Schade Zakelijk? Volg dan onze interactieve Examentraining PE Schade Zakelijk en bereid jezelf optimaal voor. Tijdens een live sessie in onze Virtual Classroom ga je samen met de trainer en medecursisten aan de slag met examengerichte oefenvragen en handige tips. Zo kent het examen geen geheimen meer voor jou! 

€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • In de Virtual Classroom
 • Elke maand te volgen
 • Al je vragen over PE beantwoord
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • In de Virtual Classroom
 • Elke maand te volgen
 • Al je vragen over PE beantwoord

Zet de puntjes op de i voor het Examen PE Schade Zakelijk met onze examentraining PE. In slechts 3,5 uur behandelen we de belangrijkste onderdelen van het examen, zo wordt de examenstof tot leven gebracht. Je gaat vervolgens aan de slag met examengerichte oefenvragen en krijgt handige tips om in één keer te slagen.

De examentraining wordt live gegeven via Microsoft Teams in onze Virtual Classroom, waardoor je tijd en geld bespaart door niet te hoeven reizen. In een kleine groep van maximaal 15 deelnemers is er tijdens de training voldoende ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren, wat je extra tools geeft om het examen met succes af te ronden.

Bij aanvang van de training lichten we toe wat je tijdens het PE Schade Zakelijk examen kan verwachten. Vervolgens worden het type vragen behandeld die je op het examen kan tegenkomen en deze gaan specifiek over de actuele onderwerpen van Wft Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk waarover je getoetst wordt. We concentreren ons hierbij op veelgemaakte fouten en geven waardevolle examentips en -tricks. Ook kan je al je vragen stellen.

Om het maximale uit je examentraining te halen, is het noodzakelijk om je examenvoorbereiding voorafgaand aan de training af te ronden. Tijdens de examentraining wordt het geleerde geborgd. Door onze jarenlange ervaring als marktleider kunnen wij jou met onze 100% Online Opleiding PE de meest complete en examengerichte voorbereiding bieden met een lage studiebelasting. Jouw studiebeleving staat hierbij centraal.

Onze examentraining biedt extra tools die je tijdens het Examen PE Schade Zakelijk kan gebruiken. Je krijgt een goed begrip van wat je van het examen kan verwachten en hoe je tot de juiste antwoorden komt.

Het is verstandig om binnen een week na je examentraining het Examen PE Schade Zakelijk af te leggen. Zo blijft alle kennis nog vers in je geheugen en vergroot je de kans om te slagen. Bij Lindenhaeghe hebben we met meer dan 60 locaties het grootste netwerk van examenlocaties in Nederland. Je kan hierdoor snel en gemakkelijk een examen inplannen op een locatie en moment dat voor jou het beste uitkomt.

In je Agenda in het Lindenhaeghe Dashboard vind je direct na afloop van het examen je examenresultaat en het behaalde percentage per onderdeel. Mocht je gezakt zijn, kan je eenvoudig zien in welk onderdeel van het examen (Kennis en Begrip en/of Vaardigheden en Competenties) je je het beste nog extra kan verdiepen.

Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Je ontvangt na circa 6 weken het certificaat PE Schade Zakelijk. Hiermee voldoe je aan je PE-verplichting voor de periode april 2022 - april 2025 én ben je adviesbevoegd t/m 31 maart 2028.

Wil jij graag onze examentraining volgen als extra steuntje in de rug, maar volg je deze liever op een van onze locaties? Wij bieden ook de Klassikale Opleiding PE inclusief examen. Je hebt hierbij de keuze uit 10 centraal gelegen locaties door heel het land, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt beschikbaar. Bij deze opleiding ontvang je een uitgebreid digitaal studiepakket en een interactieve klassikale examentraining van een halve dag. Direct na de pauze leg je het PE-examen Schade Zakelijk op dezelfde locatie af. 

Het complete opleidingspakket bestaat zo uit:

 • Interactieve examentraining: Een training van een halve dag, waarin je samen met jouw trainer en je medecursisten de belangrijkste onderwerpen behandelt en examentips ontvangt.
 • Aansluitend Examen PE Schade Zakelijk: Direct na de training, wanneer de stof nog vers in je hoofd zit, leg je het examen af op dezelfde locatie. Het is niet mogelijk om het examen op een andere datum in te plannen. 
 • E-learning PE Schade Zakelijk: De volledige lesstof aangevuld met examengerichte oefenvragen, zodat je goed voorbereid de examentraining ingaat.
 • Slim Leren: Het onbeperkt herhalen van de oefenvragen die in de e-learning voorkomen.
 • 1 oefenexamen: Een oefenexamen die qua opbouw en onderdelen representatief is aan het landelijk PE-examen.
Wat krijg ik bij de Examentraining PE Schade Zakelijk?
 • Alle ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Volop gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen
 • Praktische examentips en -tricks
 • Toegang tot de Virtual Classroom via je persoonlijke online leeromgeving

Bekijk onze succesformules!

Klassikale examentraining met aansluitend examen en de meest complete online voorbereiding.

Klassikale Opleiding PE Schade Zakelijk incl. examen
€ 359,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Klassikale examentraining op locatie, inclusief aansluitend examen.

100% Online Opleiding PE Schade Zakelijk
€ 129,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Het meest complete online opleidingspakket ter voorbereiding op je examen.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

Voor toegang tot de Virtual Classroom

Geen reistijd en -kosten

Volg de Virtual Classroom waar en wanneer je wil

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Examentraining PE Schade Zakelijk? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Met de Examentraining PE Schade Zakelijk bieden wij een jou een duidelijk beeld van wat je van het examen kan verwachten en hoe je tot de juiste antwoorden kan komen. De leerstof zelf wordt tijdens de training niet behandeld, daarvoor is dus echt (zelf)studie voorafgaand aan de training benodigd. Doe je dat niet, dan daalt je slagingskans behoorlijk. Simpelweg omdat je de antwoorden dan niet weet. Het CDFD wil op deze manier voorkomen dat cursisten na een korte training slagen, zonder dat ze zich inhoudelijk echt in de materie verdiept hebben. Een begrijpelijke keuze, vandaar dat wij ons studiemateriaal daar ook op hebben aangepast, zodat jij altijd vol vertrouwen op examen kan!

Wil je de examentraining op een flexibele manier volgen? Kies dan voor de Virtual Classroom, waarbij je zelf bepaalt waar je de sessie volgt. Je vindt de startknop naar de training in je persoonlijke leeromgeving door in te loggen via je Dashboard. Dit is mogelijk vanaf 15 minuten voor aanvang van de training en de trainer zal je toegang geven tot de sessie. Let op, er is geen opname beschikbaar die je achteraf kan terugkijken, dus wees op tijd aanwezig.

Om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom kan je Microsoft Teams installeren op je pc, tablet of smartphone of kiezen voor deelnemen via de browser. Een camera en microfoon zijn handig, maar niet verplicht. Op onze informatiepagina over Microsoft Teams vind je meer informatie over het gebruik ervan.

De training betreft een live sessie, zodat er volop mogelijkheid is voor interactie met je trainer en medecursisten. Je volgt de examentraining daarom ook in een kleine groep van maximaal 15 personen. Aangezien het een live sessie betreft, is er geen opname beschikbaar die je achteraf terug kan kijken. Het is dus belangrijk om echt vanaf de start bij de training aanwezig te zijn.

Had je de examentraining al geboekt en wil je de training verzetten of annuleren nu je weet dat het een live sessie betreft? Stuur ons dan een e-mail via support@lindenhaeghe.nl of bel naar 010 - 760 11 00. Omdat we al een plek voor jou hadden gereserveerd, zouden er kosten verbonden kunnen zijn aan het wijzigen of annuleren. Je vindt hier meer informatie over op onze Veelgestelde vragen-pagina.

Waarom Lindenhaeghe?