De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE Vermogen

Met onze interactieve Examentraining PE Vermogen zet jij de puntjes op de i voor je PE-examen! Tijdens een live sessie in onze Virtual Classroom ga je samen met de trainer en medecursisten aan de slag met examengerichte oefenvragen en handige tips. Zo vergroot jij je kans op slagen!

€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • In de Virtual Classroom
 • Elke maand te volgen
 • Al je vragen over PE beantwoord
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • In de Virtual Classroom
 • Elke maand te volgen
 • Al je vragen over PE beantwoord

Met onze Examentraining PE Vermogen krijg je in slechts 3,5 uur een extra steuntje in de rug voor je PE-examen. We behandelen de belangrijkste onderdelen van het examen, oefenen met examengerichte oefenvragen en geven handige tips om in één keer te slagen. Zo wordt de examenstof tot leven gebracht.

Volg onze examentraining live via Microsoft Teams in onze Virtual Classroom en bespaar tijd en geld door niet te hoeven reizen. Met een kleine groep van maximaal 15 deelnemers is er tijdens de training volop ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren, wat de kans vergroot om het examen met een positief resultaat af te ronden.

De training begint met een uitgebreide toelichting over wat je kan verwachten tijdens het PE Vermogen examen. Vervolgens worden het type vragen behandeld die je op het examen kan tegenkomen en deze gaan specifiek over de actuele onderwerpen van Wft Basis en Vermogen waarover je getoetst wordt tijdens het echte examen. We besteden hierbij extra aandacht aan veelvoorkomende fouten in het examen en geven waardevolle examentips en -tricks. Tijdens de training is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Het is van groot belang om je examenvoorbereiding voorafgaand aan de examentraining af te ronden om het optimale uit de training te halen. Tijdens de examentraining wordt het geleerde geborgd. Door onze jarenlange ervaring als marktleider kunnen wij jou met onze 100% Online Opleiding PE de meest complete en examengerichte voorbereiding bieden met een lage studiebelasting. Jouw studiebeleving staat hierbij centraal.

Na afloop van de examentraining beschik jij over extra handvatten om vol vertrouwen je examen in te plannen. Je hebt een duidelijk beeld van wat je kan verwachten tijdens het Examen PE Vermogen en weet hoe je tot de juiste antwoorden kan komen.

Wij adviseren je om niet langer dan een week te wachten na je examentraining om het Examen PE Vermogen af te leggen. Op deze manier blijft de kennis nog vers in je geheugen en is de kans op succes het grootst. Lindenhaeghe heeft het grootste netwerk van examenlocaties in Nederland met meer dan 60 locaties. Hierdoor kan je snel en gemakkelijk een examen inplannen op een locatie en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

In je Agenda in het Lindenhaeghe Dashboard vind je direct na afloop van het examen je examenresultaat en het behaalde percentage per onderdeel. Mocht je gezakt zijn, kan je eenvoudig zien in welk onderdeel van het examen (Kennis en Begrip en/of Vaardigheden en Competenties) je je het beste nog extra kan verdiepen.

Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Je ontvangt na circa 6 weken het certificaat PE Vermogen. Hiermee voldoe je aan je PE-verplichting voor de periode april 2022 - april 2025 én ben je adviesbevoegd t/m 31 maart 2028.

Wil jij graag onze examentraining volgen als extra steuntje in de rug, maar volg je deze liever op een van onze locaties? Wij bieden ook de Klassikale Opleiding PE inclusief examen. Je hebt hierbij de keuze uit 10 centraal gelegen locaties door heel het land, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt beschikbaar. Bij deze opleiding ontvang je een uitgebreid digitaal studiepakket en een interactieve klassikale examentraining van een halve dag. Direct na de pauze leg je het PE-examen Vermogen op dezelfde locatie af. 

Het complete opleidingspakket bestaat zo uit:

 • Interactieve examentraining: Een training van een halve dag, waarin je samen met jouw trainer en je medecursisten de belangrijkste onderwerpen behandelt en examentips ontvangt.
 • Aansluitend Examen PE Vermogen: Direct na de training, wanneer de stof nog vers in je hoofd zit, leg je het examen af op dezelfde locatie. Het is niet mogelijk om het examen op een andere datum in te plannen. 
 • E-learning PE Vermogen: De volledige lesstof aangevuld met examengerichte oefenvragen, zodat je goed voorbereid de examentraining ingaat.
 • Slim Leren: Het onbeperkt herhalen van de oefenvragen die in de e-learning voorkomen.
 • 1 oefenexamen: Een oefenexamen die qua opbouw en onderdelen representatief is aan het landelijk PE-examen.
Wat krijg ik bij de Examentraining PE Vermogen?
 • Alle ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Volop gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen
 • Praktische examentips en -tricks
 • Toegang tot de Virtual Classroom via je persoonlijke online leeromgeving

Bekijk onze succesformules!

Klassikale Opleiding PE Vermogen incl. examen + 100% Online
€ 428,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Klassikale examentraining met aansluitend examen en de meest complete online voorbereiding.

Klassikale Opleiding PE Vermogen incl. examen
€ 359,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Klassikale examentraining op locatie, inclusief aansluitend examen.

100% Online Opleiding PE Vermogen
€ 129,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Het meest complete online opleidingspakket ter voorbereiding op je examen.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

Voor toegang tot de Virtual Classroom

Geen reistijd en -kosten

Volg de Virtual Classroom waar en wanneer je wil

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Examentraining PE Vermogen? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Met de Examentraining PE Vermogen bieden wij een jou een duidelijk beeld van wat je van het examen kan verwachten en hoe je tot de juiste antwoorden kan komen. De leerstof zelf wordt tijdens de training niet behandeld, daarvoor is dus echt (zelf)studie voorafgaand aan de training benodigd. Doe je dat niet, dan daalt je slagingskans behoorlijk. Simpelweg omdat je de antwoorden dan niet weet. Het CDFD wil op deze manier voorkomen dat cursisten na een korte training slagen, zonder dat ze zich inhoudelijk echt in de materie verdiept hebben. Een begrijpelijke keuze, vandaar dat wij ons studiemateriaal daar ook op hebben aangepast, zodat jij altijd vol vertrouwen op examen kan!

Kies voor onze Virtual Classroom als je op zoek bent naar flexibiliteit bij het volgen van de examentraining. Hierbij bepaal jij namelijk zelf waar je de sessie volgt. Je vindt de startknop naar de training in je persoonlijke leeromgeving door in te loggen via je Dashboard. Dit is mogelijk vanaf 15 minuten voor aanvang van de training en de trainer zal je vervolgens toegang geven tot de sessie. Wees op tijd, want er is geen opname beschikbaar die je achteraf terug kan kijken.

Om deel te nemen aan de Virtual Classroom, installeer je Microsoft Teams op je pc, tablet of smartphone of kies je voor deelnemen via de browser. Een camera en microfoon vergemakkelijken de communicatie met de trainer en medecursisten, maar zijn niet verplicht. Bekijk onze informatiepagina over Microsoft Teams voor meer details.

De training betreft een live sessie, zodat er volop mogelijkheid is voor interactie met je trainer en medecursisten. Je volgt de examentraining daarom ook in een kleine groep van maximaal 15 personen. Aangezien het een live sessie betreft, is er geen opname beschikbaar die je achteraf terug kan kijken. Het is dus belangrijk om echt vanaf de start bij de training aanwezig te zijn.

Had je de examentraining al geboekt en wil je de training verzetten of annuleren nu je weet dat het een live sessie betreft? Stuur ons dan een e-mail via support@lindenhaeghe.nl of bel naar 010 - 760 11 00. Omdat we al een plek voor jou hadden gereserveerd, zouden er kosten verbonden kunnen zijn aan het wijzigen of annuleren. Je vindt hier meer informatie over op onze Veelgestelde vragen-pagina.

Waarom Lindenhaeghe?