De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE Hypothecair Krediet

Ga jij binnenkort het Examen PE Hypothecair Krediet afleggen en ben je nog op zoek naar een extra steuntje in de rug? Verhoog jouw slagingskans met onze interactieve Examentraining PE Hypothecair Krediet, vol examengerichte oefenvragen en praktische tips, die je live volgt via onze Virtual Classroom. Zo ga jij gegarandeerd vol vertrouwen je examen in!

€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • In de Virtual Classroom
 • Elke maand te volgen
 • Al je vragen over PE beantwoord
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • In de Virtual Classroom
 • Elke maand te volgen
 • Al je vragen over PE beantwoord

Tijdens de Examentraining PE Hypothecair Krediet behandelt de trainer in 3,5 uur de belangrijkste onderdelen uit het Examen PE Hypothecair Krediet. Zo wordt de examenstof tot leven gebracht en word je aan de hand van examengerichte oefenvragen optimaal voorbereid op je examen. Uiteraard voorzien we je tijdens de training ook van de nodige (examen)tips en -tricks. 

Deze examentraining betreft een live sessie die via Microsoft Teams plaatsvindt in onze Virtual Classroom. Zo hoef je niet af te reizen naar een locatie, wat jou tijd en geld bespaart. Doordat je in een kleine groep zit met maximaal 15 deelnemers is er tijdens de training zowel voor jou als voor je medecursisten volop ruimte om jullie vragen te stellen. Zo leren jullie niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar en krijg je nóg meer tools in handen om het examen met een positief resultaat af te ronden.

De training begint met een toelichting op wat je tijdens het examen kan verwachten. Vervolgens worden het type vragen behandeld die je op het examen kan tegenkomen en deze gaan specifiek over de actuele onderwerpen van Wft Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet waarover je getoetst wordt. Hierbij besteden we extra aandacht aan veelgemaakte fouten in het examen. Je sluit de training af met waardevolle examentips en -tricks van onze trainer. Uiteraard is er tussendoor volop mogelijkheid voor jou en je medecursisten om jullie vragen te stellen. Zo weten we zeker dat iedereen goed voorbereid de training verlaat en alle vragen beantwoord zijn.

Om het optimale uit je examentraining te halen, is het belangrijk dat je voorafgaand aan de training je examenvoorbereiding hebt afgerond. Tijdens de examentraining wordt het geleerde geborgd. Door onze jarenlange ervaring als marktleider kunnen wij jou met onze 100% Online Opleiding PE de meest complete en examengerichte voorbereiding bieden met een lage studiebelasting. Jouw studiebeleving staat hierbij centraal. De afwisseling tussen tekst, illustraties en oefenvragen in de e-learning maakt het leren leuk, waardoor je de stof extra goed opneemt.

Na afloop van de examentraining heb je extra tools tot je beschikking die je tijdens het examen kan gebruiken. Je hebt een duidelijk beeld van wat je kan verwachten van het examen en welke stappen je moet nemen om tot de juiste antwoorden te komen bij het Examen PE Hypothecair Krediet.

We adviseren je om uiterlijk een week na afloop van je examentraining je Examen PE Hypothecair Krediet af te leggen. Dan zit alle kennis namelijk nog fris in je geheugen en is de kans dat je in één keer slaagt het grootst. Bij Lindenhaeghe hebben we het grootste examenlocatienetwerk van heel Nederland. Met 60+ locaties lukt het jou gegarandeerd om binnen enkele dagen een examen in te plannen op een locatie en tijdstip dat jou het beste uitkomt. 

In je Agenda in het Lindenhaeghe Dashboard vind je direct na afloop van het examen je examenresultaat en het behaalde percentage per onderdeel. Mocht je gezakt zijn, kan je eenvoudig zien in welk onderdeel van het examen (Kennis en Begrip en/of Vaardigheden en Competenties) je je het beste nog extra kan verdiepen.

Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Je ontvangt na circa 6 weken het certificaat PE Hypothecair Krediet. Hiermee voldoe je aan je PE-verplichting voor de periode april 2022 - april 2025 én ben je adviesbevoegd t/m 31 maart 2028.

Wil jij graag onze examentraining volgen als extra steuntje in de rug, maar volg je deze liever op een van onze locaties? Wij bieden ook de Klassikale Opleiding PE inclusief examen. Je hebt hierbij de keuze uit 10 centraal gelegen locaties door heel het land, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt beschikbaar. Bij deze opleiding ontvang je een uitgebreid digitaal studiepakket en een interactieve klassikale examentraining van een halve dag. Direct na de pauze leg je het PE-examen Hypothecair Krediet op dezelfde locatie af. 

Het complete opleidingspakket bestaat zo uit:

 • Interactieve examentraining: Een training van een halve dag, waarin je samen met jouw trainer en je medecursisten de belangrijkste onderwerpen behandelt en examentips ontvangt.
 • Aansluitend Examen PE Hypothecair Krediet: Direct na de training, wanneer de stof nog vers in je hoofd zit, leg je het examen af op dezelfde locatie. Het is niet mogelijk om het examen op een andere datum in te plannen. 
 • E-learning PE Hypothecair Krediet: De volledige lesstof aangevuld met examengerichte oefenvragen, zodat je goed voorbereid de examentraining ingaat.
 • Slim Leren: Het onbeperkt herhalen van de oefenvragen die in de e-learning voorkomen.
 • 1 oefenexamen: Een oefenexamen die qua opbouw en onderdelen representatief is aan het landelijk PE-examen.
Wat krijg ik bij de Examentraining PE Hypothecair Krediet?
 • Alle ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Volop gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen
 • Praktische examentips en -tricks
 • Toegang tot de Virtual Classroom via je persoonlijke online leeromgeving

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

Voor toegang tot de Virtual Classroom

Geen reistijd en -kosten

Volg de Virtual Classroom waar en wanneer je wil

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Examentraining PE Hypothecair Krediet? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Met de Examentraining PE Hypothecair Krediet bieden wij een jou een duidelijk beeld van wat je van het examen kan verwachten en hoe je tot de juiste antwoorden kan komen. De leerstof zelf wordt tijdens de training niet behandeld, daarvoor is dus echt (zelf)studie voorafgaand aan de training benodigd. Doe je dat niet, dan daalt je slagingskans behoorlijk. Simpelweg omdat je de antwoorden dan niet weet. Het CDFD wil op deze manier voorkomen dat cursisten na een korte training slagen, zonder dat ze zich inhoudelijk echt in de materie verdiept hebben. Een begrijpelijke keuze, vandaar dat wij ons studiemateriaal daar ook op hebben aangepast, zodat jij altijd vol vertrouwen op examen kan!

Wil jij de examentraining graag via de Virtual Classroom volgen, zodat je zelf kan bepalen vanaf welke locatie jij de training volgt? Je vindt de startknop naar de training in je persoonlijke leeromgeving door in te loggen via je Dashboard. Dit is mogelijk vanaf 15 minuten voor aanvang van de training. De trainer zal je vervolgens toegang geven tot de training. Aangezien het een live sessie betreft, is er geen opname beschikbaar die je achteraf terug kan kijken. Het is dus belangrijk om bij de start van de training aanwezig te zijn.

Om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom kan je Microsoft Teams installeren op je pc, tablet of smartphone of kiezen voor deelnemen via de browser. Een camera en microfoon zijn gewenst om de communicatie met de trainer en medecursisten eenvoudiger te maken, maar dit is niet verplicht. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze informatiepagina over het gebruik van Microsoft Teams.

De training betreft een live sessie, zodat er volop mogelijkheid is voor interactie met je trainer en medecursisten. Je volgt de examentraining daarom ook in een kleine groep van maximaal 15 personen. Aangezien het een live sessie betreft, is er geen opname beschikbaar die je achteraf terug kan kijken. Het is dus belangrijk om echt vanaf de start bij de training aanwezig te zijn.

Had je de examentraining al geboekt en wil je de training verzetten of annuleren nu je weet dat het een live sessie betreft? Stuur ons dan een e-mail via support@lindenhaeghe.nl of bel naar 010 - 760 11 00. Omdat we al een plek voor jou hadden gereserveerd, zouden er kosten verbonden kunnen zijn aan het wijzigen of annuleren. Je vindt hier meer informatie over op onze Veelgestelde vragen-pagina.

Waarom Lindenhaeghe?