De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE

Ga je binnenkort PE-examen doen en wil je zeker weten of je er écht klaar voor bent? Dat kan! Met de Oefenexamens PE van Lindenhaeghe kun je je niveau testen aan de hand van representatieve oefenexamens én gelijk je slaagkansen vergroten.

41 representatieve PE (Wft) oefenexamens

Kies een module

Wist je dat 91% van onze kandidaten in één keer slaagt met de meest gekozen combinatie van E-learning PE en Oefenexamens PE?

Consumptief Krediet
Schade Particulier
Schade Zakelijk
Hypothecair Krediet
Wft Basis examen

Examengericht oefenen

Met de Oefenexamens PE heb je een set oefenexamens in handen die je helpt om vertrouwd te raken met het échte PE-examen. Zo hebben onze oefenexamens dezelfde kenmerken als het landelijk examen en kun je oefenen met de verschillende vraagsoorten die gebruikt worden op het examen.

Wft Basis examen

Inzicht in je resultaten

Met de Oefenexamens PE krijg je inzage in je resultaten en uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. Je kunt dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Zo weet je echt zeker of je klaar bent voor het examen en een goed resultaat kunt behalen.

Wft Basis examen

Uitgebreide feedback

Tijdens het maken van de PE oefenexamens krijg je inzicht in je resultaten. Je ontvangt daarbij uitgebreide feedback op de door jou beantwoorde vragen. Je kan zo echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Je weet nu zeker dat je klaar bent voor je PE-examen en een goed resultaat kan behalen.

Onze nieuwe website: wat verandert er voor jou?

Voorbereiding met PE e-learning

We hebben gemerkt dat het goed werkt om je, naast de Oefenexamens PE, voor te bereiden met de E-learning PE waarmee je gestructureerd alle Wft-PE actualiteiten kunt doorlopen die aan bod komen op het PE-examen. Wil je hiermee ook aan de slag? Boek dan ook onze E-learning PE.

Wil je ook graag snel en in één keer slagen voor je PE-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens PE van jouw keuze.

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Mogelijk heb je vragen over onze studievorm Oefenexamens PE. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van veelvoorkomende vragen en de bijbehorende antwoorden, zodat je gemakkelijk de informatie kunt vinden die je zoekt.

De Oefenexamens PE bij Lindenhaeghe zorgen ervoor dat je extra ondersteund wordt tijdens de examenvoorbereiding naar jouw PE-diploma. Wil je goed voorbereid zijn en in één keer slagen voor je PE-examen? Kies dan nu het PE oefenexamen dat bij jou past. We bieden verschillende PE oefenexamens aan, zoals:

De examenvragen uit het oefenexamen lijken heel erg op de vragen uit het landelijk PE-examen. De oefenexamens lenen zich als een uitstekende voorproef. Je oefent alvast met verschillende soorten vragen en dat stimuleert je kans op slagen enorm. Het oefenexamen bevindt zich dan ook in identieke toetsomgeving. Naast dat je veel oefent, test je ook gelijk je kennis en weet je waar je ongeveer staat.