De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Vermogen

Leg je binnenkort het PE-examen Vermogen af en wil je weten of je er klaar voor bent? Toets jezelf aan de hand van de Oefenexamens PE Vermogen.

€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Set van 3 representatieve oefenexamens
 • Voorzien van leerzame feedback
 • Circa 2 uur studiebelasting
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Set van 3 representatieve oefenexamens
 • Voorzien van leerzame feedback
 • Circa 2 uur studiebelasting

Met onze oefenexamens kan jij testen of je klaar bent voor het landelijke Examen PE Vermogen. Ze zijn samengesteld volgens de meest recente exameneisen en zijn ingericht volgens hetzelfde format als het officiële examen. Denk aan de vraagvormen, tijdsduur en puntentelling. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je kan verwachten op het landelijke examen.

Je maakt de digitale oefenexamens in je persoonlijke online leeromgeving, gewoon vanuit huis. Je hebt twaalf maanden toegang tot deze leeromgeving.

Met behulp van de oefenexamens raak je vertrouwd met de structuur van het examen en kan je je kennis van de examenstof testen. Na afloop weet je precies welke onderwerpen je al beheerst en welke onderwerpen extra aandacht vereisen. Je krijgt direct inzicht in je behaalde resultaten en leerzame feedback op de vragen die je hebt beantwoord.

Je wordt tijdens je PE-examen Vermogen getoetst op actualiteiten over de Wft-modules Basis en Vermogen. Het examen bestaat uit 23 vragen, waar je 60 minuten de tijd voor krijgt. Het is als volgt opgebouwd:

 • 15 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
 • 8 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 

Je legt je examen af op een van onze 60+ examenlocaties, verspreid door het hele land. Zo weet je zeker dat er altijd een locaties is bij jou in de buurt.

Heb je je examen succesvol afgerond? Dan ben je adviesbevoegd tot en met 31 maart 2028.

Om je goed voor te bereiden op je PE-examen, raden we je sterk aan om eerst de E-learning PE Vermogen te volgen. Deze e-learning behandelt op een gestructureerde manier alle Wft PE-actualiteiten die tijdens het examen worden getoetst. Na afronden van de e-learning ben je uitstekend voorbereid op het examen en vergroot je je slagingskansen.

Het is mogelijk om de e-learning en oefenexamens apart van elkaar aanschaffen, of je kan gaan voor onze 100% Online Opleiding PE Vermogen. Hiermee heb je de meest complete online voorbereiding in handen en krijg je ook toegang tot Videoleren, bestaande uit verschillende video's en animaties die casuïstiek en tips voor het examen bevatten.

Daarbij zijn de oefenexamens een uitstekende aanvulling op de Klassikale Opleiding PE Vermogen incl. examen. Deze opleiding omvat de e-learning en een klassikale examentraining op locatie, gevolgd door het examen.

Wat krijg ik bij de Oefenexamens PE Vermogen?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • 12 maanden toegang tot de oefenvragen
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Persoonlijke leeromgeving

12 maanden toegang tot het studiemateriaal

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze Oefenexamens PE Vermogen? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

De opbouw van de oefenexamenvragen is vergelijkbaar met die van het landelijk PE-examen Vermogen. Dit maakt de oefenexamens zeer geschikt als voorbereiding op het echte examen. Door te oefenen met diverse soorten vragen, vergroot je je kans op succes aanzienlijk. Bovendien kan je met deze oefeningen meteen je kennis testen en een goed beeld krijgen van je huidige niveau.

Nee, deze set oefenexamens is al opgenomen in de 100% Online Opleiding PE. Als je deze oefenexamens al hebt gedaan en je wil extra oefenen, kan je de set Extra Oefenexamens PE Vermogen gebruiken. Deze set bevat nog drie andere representatieve oefenexamens.

Je legt je PE-examen Vermogen af op een van onze 60+ examenlocaties, verspreid over heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een locatie in jouw omgeving beschikbaar. Daarnaast kan je het examen zes dagen per week, zowel overdag als 's avonds, afleggen. Dit geeft je de vrijheid om het examen op een tijdstip naar keuze te maken.

Waarom Lindenhaeghe?