De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Zorg

Heb je jouw PE-examen Zorg ingepland? Toets jezelf aan de hand van de Oefenexamens PE Zorg om te zien of je klaar bent voor je examen.

€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Set van 3 representatieve oefenexamens
 • Voorzien van leerzame feedback
 • Circa 2 uur studiebelasting
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Set van 3 representatieve oefenexamens
 • Voorzien van leerzame feedback
 • Circa 2 uur studiebelasting

Met onze oefenexamens kan je toetsen of je klaar bent voor het landelijke Examen PE Zorg. De oefenexamens zijn gebaseerd op de meest recente exameneisen en volgen hetzelfde format als het echte examen, zoals de vraagvormen, tijdsduur en puntentelling. Door te oefenen met de oefenexamens, krijg je een goed beeld van wat je kan verwachten. 

De digitale oefenexamens kan je gewoon vanuit huis doen, je maakt ze namelijk in je persoonlijke online leeromgeving. Hier krijg je twaalf maanden toegang tot.

Door het maken van de oefenexamens word je vertrouwd met de examenopbouw en kan je je kennis over de module Zorg toetsen. Na afloop weet je welke onderwerpen je al beheerst en welke je nog moet bestuderen. Je krijgt inzage in je resultaten, en leerzame en uitgebreide feedback op de vragen die je hebt beantwoord.

Tijdens je PE-examen Zorg word je getoetst op actualiteiten van de Wft-module Zorg. Je hebt 60 minuten de tijd om je examen af te ronden. Het examen bestaat uit 23 vragen en is als volgt opgebouwd:

 • 16 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
 • 7 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 

Je kan je examen op meer dan 60 locaties door heel Nederland afleggen, waardoor er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is.

Wanneer je je examen succesvol hebt afgerond, ben je adviesbevoegd tot en met 31 maart 2028.

Om je optimaal voor te bereiden op je PE-examen, raden we je aan om eerst de E-learning PE Zorg te volgen. Met deze e-learning ga jij namelijk op gestructureerde wijze aan de slag met de Wft PE-actualiteiten die ook op het examen aan bod komen. Nadat je de e-learning hebt doorlopen, weet je precies wat er van jou wordt verwacht op het landelijk examen. 

Je kan de e-learning en oefenexamens los van elkaar kopen, maar je kan ook kiezen voor onze 100% Online Opleiding PE Zorg. Dit is de meest complete online voorbereiding die we bieden. Deze opleiding bevat ook Videoleren, dit zijn verschillende video’s en animaties die casuïstiek en examengerichte tips bevatten.

Wat krijg ik bij de Oefenexamens PE Zorg?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • 12 maanden toegang tot de oefenvragen
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Persoonlijke leeromgeving

12 maanden toegang tot het studiemateriaal

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze Oefenexamens PE Zorg? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Qua opbouw komen de vragen uit de oefenexamens overeen met het landelijk PE-examen Zorg. De oefenexamens zijn daarom ideaal als voorproefje op het examen. Doordat je alvast oefent met verschillende soorten vragen, stimuleer je je kans op slagen enorm. Je oefent veel en test ook gelijk je kennis. Zo weet je waar je ongeveer staat.

Nee, deze oefenexamens zitten ook inbegrepen in onze 100% Online Opleiding PE. Wanneer je deze oefenexamens al gemaakt hebt, kan je gebruikmaken van de set Extra Oefenexamens PE Zorg. Dit pakket bevat drie andere oefenexamens.

Je maakt je PE-examen Zorg op een van onze ruim 60 examenlocaties door heel Nederland. Zo is er dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Je kan je examen van maandag t/m zaterdag afleggen, zowel overdag als in de avond.

Waarom Lindenhaeghe?