De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Inkomen

Heb je binnenkort het PE-examen Inkomen ingepland? Toets jezelf aan de hand van de PE Inkomen oefenexamens van om te zien of je klaar bent voor je examen.

€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 2 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 2 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback

Toets je kennis over PE Inkomen met de oefenexamens van Lindenhaeghe. Deze oefenexamens zijn gebaseerd op de meest recente exameneisen en zijn gemaakt om de structuur en het format van het echte examen zo goed mogelijk na te bootsen. Wanneer je de oefenexamens hebt afgerond, weet je precies welke onderwerpen je al beheerst en welke onderwerpen je nog moet bestuderen. Je krijgt namelijk direct inzage in jouw resultaten en ontvangt uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. 

De oefenexamens bestaan uit vragen die representatief zijn aan het Examen PE Inkomen. Op deze manier kan jij niet alleen je kennis toetsen, maar raak je ook bekend met de opbouw van het examen.

Je wordt tijdens je PE-examen Inkomen getoetst op actualiteiten over de Wft's Basis en Inkomen. Je krijgt 60 minuten de tijd om je examen af te ronden. Het examen bestaat uit 23 vragen en is als volgt opgebouwd:

 • 15 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
 • 8 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 

Je kan je examen afleggen op meer dan 55 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Om je optimaal voor te bereiden op je PE-examen, raden we je aan om eerst de E-learning PE Inkomen te volgen. Met deze e-learning doorloop jij namelijk op gestructureerde wijze alle Wft PE-actualiteiten die ook aan bod komen op het examen. Na het doorlopen van de e-learning, weet je precies wat er van jou wordt verwacht op het landelijk examen. 

Je kan de e-learning en oefenexamens los van elkaar kopen, maar je kan ook kiezen voor onze 100% Online Opleiding PE Inkomen. Zo heb jij in één keer de meest complete voorbereiding in handen.

Tijdens de e-learning ga je dieper in op onder andere de volgende onderwerpen:

 • Compensatie transitievergoeding bij bedrijfsbeëindiging;
 • Impact van COVID-19 op de verzuimverzekering en loondoorbetalingsverplichting.
Wat krijg ik bij de Oefenexamens PE Inkomen?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Uitgebreide feedback
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Persoonlijke leeromgeving

Inclusief benodigd studiemateriaal

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

Het digitale oefenexamen PE Inkomen maak je in de online leeromgeving en kan je dus gewoon vanuit huis doen. Je krijgt twaalf maanden toegang tot deze leeromgeving.

De set bestaat uit drie representatieve oefenexamens, deze zijn te vergelijken met het echte PE-examen Inkomen. Dit zorgt voor een ideale voorbereiding!

De examenvragen uit het oefenexamen komen qua opbouw overeen met het landelijk PE-examen Inkomen. De oefenexamens lenen zich daarom perfect als voorproefje op het examen. Je oefent alvast met verschillende soorten vragen en dat vergroot je kans op slagen enorm. Naast dat je veel oefent, test je ook gelijk je kennis en weet je waar je ongeveer staat.

Je maakt het PE-examen Inkomen op een van onze locaties door heel Nederland. Dit zijn er meer dan 55. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Je kan je examen zes dagen per week afleggen, zowel overdag als in de avonduren. Zo is er altijd een geschikt moment voor jou.

De opleiding PE Inkomen is voor iedereen toegankelijk, omdat de opleiding erg laagdrempelig is en structuur bevat. Je maakt tijdens de opleiding diverse oefenvragen, waarop je uitgebreide feedback ontvangt. Ook geven we je handige, examengerichte tips.

Aan de hand van verschillende animaties en examengerichte oefenvragen ga je bijna moeiteloos door alle lesstof heen. Daarnaast is de studiebelasting vrij laag, zodat je optimaal voorbereid deelneemt aan het PE-examen Inkomen.