De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Als eerste up-to-date met de PA-app van Lindenhaeghe

Met de Permanent Actueel-app van Lindenhaeghe ben jij nog sneller op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je ontvangt namelijk een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. Door een persoonlijke pincode in te stellen, krijg je nog eenvoudiger toegang tot deze artikelen. Zo ben jij écht als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en blijf je nog gemakkelijker Permanent Actueel.

Als eerste up-to-date met de PA-app van Lindenhaeghe

Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe blijf je continu en waar je maar wilt up-to-date. Wij scannen en selecteren het nieuws dat relevant is voor jou en vatten dit voor je samen in een nieuwsartikel. Dit artikel kun jij dan weer lezen en de bijbehorende vragen beantwoorden in je persoonlijke online leeromgeving, maar nu ook via de PA-app! 

Met de PA-app ontvang je realtime notificaties. Vanaf nu ben je dus nóg sneller op de hoogte van al het relevante nieuws. 

PA App

Aan de slag

  1. Via onderstaande buttons of door de QR-codes hiernaast te scannen, ga je direct naar de App Store of Google Play Store en kun je de PA-app gemakkelijk downloaden.
  2. Open vervolgens de app en log in met je Lindenhaeghe-account.
  3. Stel een persoonlijke pincode in, zodat je de voortaan nóg gemakkelijker kunt inloggen.
  4. Klik op een openstaand artikel in de app om deze te lezen en de bijbehorende vragen te beantwoorden.
  5. Je bent weer volledig permanent actueel. Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat.

PA-app AppStore     PA-app PlayStore

Voor financieel dienstverleners

Als financieel dienstverlener is het belangrijk dat je in het contact met je klanten, hen altijd van het beste advies kunt voorzien. Het is daarom belangrijk om continu op de hoogte te zijn van de relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Wft Continu
CDD voor financieel professionals
CDD voor analisten
Duurzaamheid
Advieskwaliteit
MiFID Adviseren Beleggen Standaard
MiFID Adviseren Beleggen Maatwerk
MiFID Informeren Beleggen

Voor financieel zorgverleners

Als financieel zorgverlener wil je jouw cliënt de beste dienstverlening kunnen bieden. Het is daarom essentieel om op de hoogte te zijn en te blijven van de actualiteiten. Dit doe je met Permanent Actueel. Hiermee behaal je ook direct je PE-punten.

Bewindvoerder
Budgetcoach
Schuldhulpverlener