De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel CDD voor analisten

Als CDD-analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van due diligence-onderzoeken om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen voor het voorkomen van witwassen van geld, terrorismefinanciering en andere illegale activiteiten. Het niet naleven van deze verplichtingen kan leiden tot hoge boetes, reputatieschade of strafrechtelijke vervolging. Meld je daarom nu gelijk aan voor Permanent Actueel CDD voor analisten en blijf volledig op de hoogte van de relevante actualiteiten!

€ 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke maand in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device
€ 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke maand in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device

Het vroegtijdig signaleren van ongebruikelijke transacties is cruciaal in je werk als CDD-analist. In Permanent Actueel CDD voor analisten behandelen we daarom alle relevante ontwikkelingen waar jij tijdens je werk mee te maken krijgt. Zo weet jij precies wat er allemaal speelt rondom dit belangrijke thema en weet jij hoe te handelen om criminele activiteiten te voorkomen en te bestrijden.

CDD is een onmisbaar onderdeel geworden van een integere bedrijfsvoering. Van steeds meer organisaties wordt immers verwacht dat zij haar klanten door en door kent. Met een gedegen Customer Due Diligence-beleid bestrijd je integriteitsrisico’s. Zo voorkom je dat je relaties aangaat met klanten die het vertrouwen in je organisatie kunnen beschadigen en daarmee dus ook je reputatie kunnen schaden. Bovendien voorkomt een goed CDD-beleid dat je fikse boetes moet betalen.

Elke organisatie bepaalt haar eigen CDD-beleid, maar dit moet wel altijd gebaseerd zijn op de Wwft. Als CDD-analist heb jij hierin een belangrijke taak en is het dus cruciaal dat je continu op de hoogte bent van de eventuele wijzigingen in de relevante wet- en regelgeving. Het kan veel tijd kosten om deze ontwikkelingen op de voet te volgen, tijd die je ook kan besteden aan je andere werkzaamheden. 

Kies daarom voor Permanent Actueel CDD voor analisten van Lindenhaeghe. Met Permanent Actueel ontvang je namelijk korte kennisartikelen in je persoonlijke online leeromgeving, zodra er relevante actualiteiten zijn. Zo ondersteunen wij jou volledig in de borging van je vakbekwaamheid. 

In PA CDD voor analisten worden alle relevante actualiteiten behandeld, denk hierbij aan:

 • Klantonderzoeken;
 • Ongebruikelijke transacties;
 • UBO-registraties;
 • Gegevensuitwisselingen; en 
 • Toegang tot betaalrekeningen.

Daarnaast voorzien we jou ook van een basisintroductie op het gebied van CDD, zodat je bij de start goed op de hoogte bent van wat de Customer Due Diligence-wetgeving precies inhoudt. Vervolgens informeren wij je op structurele basis over relevante ontwikkelingen en wisselen we dit af met herhalingskennis over CDD. 

Je start met een basisintroductie in de wetgeving rondom Customer Due Diligence, zodat jij precies weet wat er allemaal bij komt kijken. Onze deskundige vakredactie scant en selecteert vervolgens voor jou al het actuele nieuws. Zo bespaar jij kostbare tijd en zorgen wij ervoor dat je alleen berichten ontvangt die ook echt relevant zijn voor jouw werkzaamheden. De actualiteiten worden samengevat in korte PA-artikelen, zodat de inhoud to-the-point is. Uiteraard ontvang je ook praktische tips en wordt je voorzien van relevante achtergrondinformatie.

Alle artikelen worden voor jou in je persoonlijke online leeromgeving klaargezet. Nadat je bent ingelogd met je Lindenhaeghe-account is via het klantdashboard voor jou in één oogopslag inzichtelijk welke berichten je nog open hebt staan en wat je dus moet doen om weer volledig actueel te zijn.

Door het lezen van onze maandelijkse kennisupdates borg jij dat je de risico's voor je organisatie beperkt en de reputatie beschermt. Daarnaast vergroot je hiermee het vertrouwen van de klant. 

Wat krijg ik bij Permanent Actueel?
 • Een basisintroductie in Customer Due Diligence
 • Continue awareness met korte PA-updates
 • Praktische tips en achtergrondinformatie
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • De PA-app van Lindenhaeghe
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief PA-app

Waar en wanneer je wil up-to-date

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Automatische incasso

Maandelijkse afschrijvingen

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien bepaalde vragen hebt en we willen je graag helpen bij het vinden van de informatie die je nodig hebt. Hier vind je daarom de antwoorden op de meest voorkomende vragen die we van onze deelnemers ontvangen.

Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe blijf je continu volledig up-to-date. Onze online leeromgeving is via elk device toegankelijk en zo dus waar en wanneer je maar wil te gebruiken. Zo kan je altijd de nieuwste PA-artikelen lezen op het moment dat jou het beste uitkomt. 

Stel de eerste keer dat je de app gebruikt gelijk een persoonlijke pincode in. Zo krijg jij in het vervolg nog eenvoudiger toegang tot de laatste PA-artikelen. Zodra er een nieuw bericht voor je klaarstaat, ontvang je via de app een notificatie. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

 1. Klik op een van onderstaande buttons om eenvoudig de PA-app te downloaden.
 2. Open de app en log in met je Lindenhaeghe-account.
 3. Stel een persoonlijke pincode in, zodat je voortaan nóg gemakkelijker in kan loggen.
 4. Klik op een openstaand artikel in de app, dan kan je direct van start.
 5. Je bent weer volledig op de hoogte! 
 6. Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Nu je Permanent Actueel CDD voor analisten hebt besteld, wil je natuurlijk direct aan de slag. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bestelling meteen verwerkt nadat je het bestelproces hebt afgerond. Je PA-module wordt vervolgens gelijk klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving.

Heb je al een account bij Lindenhaeghe? We koppelen PA CDD voor analisten dan aan je bestaande persoonlijke leeromgeving, zodat jij in één oogopslag toegang hebt tot al je opleidingsmateriaal.