De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Standaard Retail

Ben jij als DSI-gecertificeerde op zoek naar de beste manier om te voldoen aan de gestelde vakbekwaamheidseisen? Volg dan nu Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Standaard Retail bij Lindenhaeghe en blijf volledig op de hoogte van de relevante actualiteiten binnen je vakgebied. Zo ben jij continu aantoonbaar vakbekwaam!

€ 108,-
 • per jaar
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Door DSI erkend Permanent Vakbekwaam-programma
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device
€ 108,-
 • per jaar
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Door DSI erkend Permanent Vakbekwaam-programma
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device

Heb jij je als beleggingsprofessional laten certificeren bij DSI? Dan moet jij voldoen aan de ESMA-richtsnoeren op het gebied van integriteit, kennis en vakbekwaamheid. Bij Lindenhaeghe kan je hieraan voldoen met Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Standaard Retail. Nadat je een jaar lang dit PV-programma hebt gevolgd, wordt je behaalde resultaat automatisch bijgeschreven in het DSI Openbaar Register.

DSI zet zich in voor een integere en deskundige beleggingssector. Zo heeft zij afspraken gemaakt met de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om te waarborgen dat gecertificeerde beleggingsprofessionals aantoonbaar voldoen aan de eisen vanuit de ESMA-richtsnoeren en daarmee de MiFID II. Wanneer jij je als beleggingsprofessional hebt laten certificeren via de DSI, gelden er voor jou daarom jaarlijkse scholingseisen. Om aan deze vereisten te kunnen voldoen, is in nauwe samenwerking met de sector en de AFM Permanent Vakbekwaam ontwikkeld.

Klanten verwachten van jou als beleggingsprofessional namelijk dat je goed op de hoogte bent van de actualiteit. Het is dan ook belangrijk om bij te blijven met de vele nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving die relevant zijn voor jouw vakgebied. Om te borgen dat DSI-gecertificeerden zich ook daadwerkelijk continu bijscholen, is het voor hen verplicht gesteld om dit Permanent Vakbekwaamheidsprogramma te volgen.

Kies voor Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Standaard Retail van Lindenhaeghe om laagdrempelig te voldoen aan de geldende vakbekwaamheidseisen. Met Permanent Vakbekwaam ontvang je namelijk korte kennisartikelen in je persoonlijke online leeromgeving, zodra er relevante ontwikkelingen zijn. Zo ondersteunen wij jou volledig in de borging van je vakbekwaamheid.

In Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Standaard Retail worden alle relevante actualiteiten behandeld, denk hierbij aan:

 • Risico’s en kenmerken van beleggingsproducten;
 • Kosten van beleggingsproducten en -diensten;
 • Informatieverstrekking;
 • Geschiktheidseisen aan het advies, samenstellen en beheer van de portefeuille;
 • Grondbeginselen vermogensbeheer;
 • Adviestraject en beleggersgedrag;
 • Performance- en scenario-analyse;
 • Waarderingsmethoden;
 • Werking financiële markten;
 • Impact macro-economische ontwikkeling op financiële markten en waarde;
 • Marktmisbruik herkennen en bestrijding witwassen; en
 • Handelsmarkten en -platformen;

Onze deskundige vakredactie scant en selecteert voor jou al het relevante nieuws. Zo bespaar jij kostbare tijd en zorgen wij ervoor dat je alleen berichten ontvangt die volledig zijn toegespitst op jouw functie. De actualiteiten worden samengevat in korte artikelen, zodat de inhoud to-the-point is. Uiteraard ontvang je ook praktische tips en wordt je voorzien van relevante achtergrondinformatie.

Met ons Permanent Vakbekwaamheidsprogramma krijg jij jaarlijks toegang tot 24 PV-artikelen die volledig aansluiten op de leerdoelen uit het DSI Openbaar Register. Deze PV-artikelen worden voor jou in je persoonlijke online leeromgeving klaargezet. Nadat je bent ingelogd met je Lindenhaeghe-account is via het klantdashboard voor jou in één oogopslag inzichtelijk hoeveel artikelen je nog open hebt staan en wat je dus moet doen om weer volledig actueel te zijn.

Heb jij aan het einde van het kalenderjaar alle artikelen gelezen en de bijbehorende vragen met een gemiddelde toetsscore van minimaal 80% afgerond? Dan voldoe jij aan de gestelde vereisten en zorgen wij dat jouw behaalde resultaat in het DSI-register wordt bijgeschreven.

Wat krijg ik bij Permanent Vakbekwaam?
 • Continue awareness met korte PV-updates
 • Praktische tips en achtergrondinformatie
 • Automatische bijschrijving in het DSI Openbaar Register
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • De PA-app van Lindenhaeghe
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief PA-app

Waar en wanneer je wil up-to-date

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Abonnement van 12 maanden

Toegang vanaf 1 jan. t/m 31 dec. van een kalenderjaar

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt over onze diensten of producten. Daarom hebben we hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen van onze deelnemers voor je verzameld.

Met Permanent Vakbekwaam van Lindenhaeghe blijf je continu en waar je maar wil up-to-date. Onze online leeromgeving is 24/7 en vanaf ieder device toegankelijk. Zo kan je altijd de nieuwste PV-artikelen lezen op het moment dat jou het beste uitkomt. 

Je ontvangt via onze PA-app een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. Stel een persoonlijke pincode in om eenvoudiger toegang te krijgen tot deze artikelen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je nóg gemakkelijker Permanent Vakbekwaam.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

 1. Ga via onderstaande buttons direct naar de App Store of Google Play Store. Zo kan jij de PA-app gemakkelijk downloaden.
 2. Open vervolgens de app en log in met je Lindenhaeghe-account.
 3. Stel een persoonlijke pincode in, dan kan je voortaan nóg gemakkelijker inloggen.
 4. Klik op een openstaand artikel in de app en start direct met lezen.
 5. Na het beantwoorden van de bijbehorende vragen ben jij weer volledig Permanent Vakbekwaam.
 6. Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat.

PA-app AppStore     PA-app PlayStore

De inhoud van het Permanent Vakbekwaamheidsprogramma wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld door Stichting DSI. Zo wordt geborgd dat de diverse registers aansluiten op de actualiteit en gewijzigde wet- en regelgeving. DSI wil hiermee de kwaliteit en de inhoud van de Permanent Vakbekwaamheidsprogramma’s bewaken.

De onderwerpen van de leerdoelen worden samengesteld door de diverse DSI-adviescommissies die bestaan uit vakspecialisten die in de sector werkzaam zijn. Het gaat hierbij dus altijd om thema's die in dat betreffende jaar spelen. Het is daarom de bedoeling dat je jouw PV-programma ook in het desbetreffende jaar afrondt. Op 1 januari start dan een nieuwe PV-periode met nieuwe onderwerpen. 

Wil je graag meer weten over de leerdoelen van Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Standaard Retail? Je vindt deze op de website van DSI.

Nu je Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Standaard Retail hebt aangeschaft, wil je natuurlijk gelijk aan de slag. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bestelling direct verwerkt nadat je het bestelproces hebt afgerond en klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving. 

Omdat DSI stelt dat je PV een volledig jaar bij dezelfde opleider moet volgen, geven we jou na je aanmelding toegang tot alle content vanaf 1 januari van het jaar dat je je hebt aangemeld. Zo zorgen we ervoor dat jij aan het einde van het jaar alsnog voldoet aan de PV-verplichting.

Heb je al een account bij Lindenhaeghe? Dan wordt PV MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Standaard Retail direct gekoppeld aan je bestaande persoonlijke leeromgeving, zodat jij laagdrempelig toegang hebt tot al je opleidingsmateriaal.