De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel CDD voor financieel professionals

Financiële instellingen zijn verplicht om te controleren op mogelijke risico's van witwassen van geld, terrorismefinanciering en andere illegale activiteiten. Het niet naleven van deze verplichtingen kan leiden tot hoge boetes, reputatieschade of zelfs strafrechtelijke vervolging. Het is dan ook cruciaal dat jij weet wat er allemaal speelt rondom CDD. Meld je daarom nu gelijk aan voor Permanent Actueel CDD voor financieel professionals en blijf volledig op de hoogte van de relevante actualiteiten. Zo ben jij continu up-to-date!

€ 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke maand in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Speciale prijsafspraak vanaf 10 medewerkers
€ 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke maand in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Speciale prijsafspraak vanaf 10 medewerkers

Als financieel professional loop je continu het risico in aanraking te komen met illegale activiteiten zoals het witwassen van geld. In Permanent Actueel CDD voor financieel professionals behandelen we daarom alle relevante ontwikkelingen waar jij in je dagelijkse werkzaamheden mee te maken krijgt. Zo weet jij precies wat er allemaal speelt rondom dit belangrijke thema en weet jij hoe te handelen in het geval van een verdachte situatie.

Customer Due Diligence (CDD) is in feite een onderdeel van het ken-je-klant-onderzoek. Op basis van de beschikbare klantgegevens wordt een risicoschatting gemaakt. Door gedegen klantonderzoek te doen voorkomt een financiële instelling dat zij wordt gebruikt voor het witwassen van geld of voor frauderen.

CDD is een wettelijke verplichting die voortvloeit uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Door de Wwft hebben bedrijven een poortwachtersfunctie gekregen om witwassen en frauderen tegen te gaan door eventuele signalen zo vroeg mogelijk op te pikken en ongebruikelijke transacties direct te melden. Elke organisatie bepaalt haar eigen CDD-beleid, maar dit moet wel altijd gebaseerd zijn op de Wwft.

Doordat bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor de naleving van de wetgeving, wordt dus ook van jou als financieel professional verwacht dat je continu op de hoogte bent van nieuwe verordeningen en eventuele wijzigingen in bestaande verordeningen. Het zelf bijhouden van deze ontwikkelingen is een tijdrovend proces. Kies daarom voor Permanent Actueel CDD voor financieel professionals van Lindenhaeghe. Met Permanent Actueel ontvang je namelijk korte kennisartikelen in je persoonlijke online leeromgeving, zodra er relevante ontwikkelingen zijn. Zo ondersteunen wij jou volledig in de borging van je vakbekwaamheid. 

In PA CDD voor financieel professionals worden alle relevante actualiteiten behandeld, denk hierbij aan:

 • Klantonderzoeken;
 • Ongebruikelijke transacties;
 • UBO-registraties;
 • Gegevensuitwisselingen; en 
 • Toegang tot betaalrekeningen.

Daarnaast voorzien we jou ook van een basisintroductie op het gebied van CDD, zodat je bij de start goed op de hoogte bent van wat de Customer Due Diligence-wetgeving precies inhoudt. Vervolgens informeren wij je op structurele basis over relevante ontwikkelingen en wisselen we dit af met herhalingskennis over CDD. 

Je start met een basisintroductie in de wetgeving rondom Customer Due Diligence, zodat jij precies weet wat er allemaal bij komt kijken. Onze deskundige vakredactie scant en selecteert vervolgens voor jou al het actuele nieuws. Zo bespaar jij kostbare tijd en zorgen wij ervoor dat je alleen berichten ontvangt die ook echt relevant zijn voor jouw werkzaamheden. De actualiteiten worden samengevat in korte PA-artikelen, zodat de inhoud to-the-point is. Uiteraard ontvang je ook praktische tips en wordt je voorzien van relevante achtergrondinformatie.

Alle artikelen worden voor jou in je persoonlijke online leeromgeving klaargezet. Nadat je bent ingelogd met je Lindenhaeghe-account is via het klantdashboard voor jou in één oogopslag inzichtelijk welke berichten je nog open hebt staan en wat je dus moet doen om weer volledig actueel te zijn.

Door het lezen van onze maandelijkse kennisupdates borg jij dat je de risico's voor je organisatie beperkt en de reputatie beschermt. Daarnaast vergroot je hiermee het vertrouwen van de klant. 

Cybercrime, privacy en customer due diligence, allemaal thema's die steeds belangrijker worden voor organisaties. We krijgen daardoor steeds meer vragen van organisaties of het ook mogelijk is als organisatie Permanent Actueel CDD (of al deze drie awarenessmodules) aan te bieden aan al hun medewerkers. Zodat zij continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en weten hoe zij in het geval van een verdachte situatie moeten handelen. 

Bij Lindenhaeghe bieden wij deze mogelijkheid voor alle gewenste Permanent Actueel-modules, dus zowel gecombineerd met Permanent Actueel Wft als voor losse modules. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan gerust contact op met Rebecca, zij vertelt je er graag meer over.

Wat krijg ik bij Permanent Actueel?
 • Een basisintroductie in Customer Due Diligence
 • Continue awareness met korte PA-updates
 • Praktische tips en achtergrondinformatie
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • De PA-app van Lindenhaeghe
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief PA-app

Waar en wanneer je wil up-to-date

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Automatische incasso

Maandelijkse afschrijvingen

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt en we willen je daar graag bij helpen. Hier vind je daarom de antwoorden op de meest voorkomende vragen die we van onze deelnemers ontvangen.

Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe blijf je waar en wanneer je maar wil volledig up-to-date. Onze online leeromgeving is 24/7 en via ieder device toegankelijk. Zo kan je altijd de nieuwste PA-artikelen lezen op het moment dat jou het beste uitkomt. 

Stel de eerste keer dat je de app gebruikt gelijk een persoonlijke pincode in om in het vervolg nog eenvoudiger toegang te krijgen tot de PA-artikelen. Zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat, ontvang je via de app een notificatie. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

 1. Download eenvoudig de PA-app door te klikken op een van de onderstaande buttons.
 2. Open vervolgens de app en log in met je Lindenhaeghe-account.
 3. Stel een persoonlijke pincode in, zodat je voortaan nóg gemakkelijker kan inloggen.
 4. Klik op een openstaand artikel in de app en ga direct van start.
 5. Je bent weer volledig op de hoogte! 
 6. Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Nu je Permanent Actueel CDD voor financieel professionals hebt besteld, wil je natuurlijk direct aan de slag. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bestelling meteen verwerkt nadat je het bestelproces hebt afgerond. Je PA-module wordt vervolgens gelijk klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving.

Heb je al een account bij Lindenhaeghe? We koppelen PA CDD voor financieel professionals dan aan je bestaande persoonlijke leeromgeving, zodat jij in één oogopslag toegang hebt tot al je opleidingsmateriaal.

Waarom Lindenhaeghe?