De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Informeren Beleggen Retail

Ben jij gecertificeerd via de DSI en op zoek naar de beste manier om te voldoen aan de gestelde vakbekwaamheidseisen? Kies dan voor Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Informeren Beleggen Retail bij Lindenhaeghe en blijf volledig op de hoogte van de relevante actualiteiten binnen je vakgebied. Zo ben jij continu aantoonbaar vakbekwaam!

€ 108,-
 • per jaar
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Door DSI erkend Permanent Vakbekwaam-programma
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device
€ 108,-
 • per jaar
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Door DSI erkend Permanent Vakbekwaam-programma
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device

Als je als beleggingsprofessional niet-professionele beleggers informeert over beleggingsoplossingen dan moet je voldoen aan de vakbekwaamheidseisen uit de ESMA-richtsnoeren. Heb jij je hiervoor laten certificeren via DSI? Dan gelden er voor jou jaarlijkse scholingsvereisten. Bij Lindenhaeghe kan je hieraan voldoen met Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Informeren Beleggen Retail. Nadat je een jaar lang ons PV-programma hebt gevolgd, regelen wij voor jou dat je behaalde resultaat wordt bijgeschreven in het DSI Openbaar Register.

Beleggingsproducten zoals aandelen, obligaties en beleggingsfondsen zijn complex. Daarnaast heb je ook nog eens te maken met de eisen vanuit de ESMA-richtsnoeren en daarmee de MiFID II. Je klanten zijn namelijk kwetsbaar en moeten dus goed worden beschermd. Dit kan alleen wanneer je aantoonbaar up-to-date bent voor wat betreft de laatste ontwikkelingen en veranderingen binnen jouw vakgebied. 

DSI heeft daarom afspraken gemaakt met de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om te waarborgen dat gecertificeerde beleggingsprofessionals kunnen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Op deze wijze zet DSI zich in voor een integere en deskundige beleggingssector. Laat jij je als beleggingsprofessional certificeren via de DSI? Dan gelden er voor jou vanaf dat moment jaarlijkse bijscholingseisen. Om aan deze vereisten te kunnen voldoen, volg je Permanent Vakbekwaam dat in nauwe samenwerking met de AFM en de sector is ontwikkeld. 

Je kan alleen een PV-programma volgen bij een erkende opleider. Met Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Informeren Beleggen Retail van Lindenhaeghe voldoe jij in no-time aan de geldende vakbekwaamheidseisen. Je ontvangt dan namelijk 24 keer per jaar korte kennisartikelen in je persoonlijke online leeromgeving. Zo ben jij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en wordt je zo volledig ondersteund in de borging van je vakbekwaamheid.

In Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Informeren Beleggen Retail worden alle relevante actualiteiten behandeld, denk hierbij aan:

 • Risico’s en kenmerken van beleggingsproducten;
 • Kosten van beleggingsproducten en -diensten;
 • Informatieverstrekking over beleggingsproducten en -diensten;
 • Werking financiële markten;
 • Impact macro-economische ontwikkeling op financiële markten en waarde;
 • Marktmisbruik herkennen en bestrijding witwassen;
 • Kennis over marktstructuren van beleggingsproducten; en
 • Basiskennis waarderingsmethoden.

Onze deskundige vakredactie scant en selecteert voor jou dagelijks al het relevante nieuws. Zo zorgen wij ervoor dat je alleen berichten ontvangt die ook echt relevant zijn voor je dagelijkse werkzaamheden. De vakredactie vat de artikelen voor je samen in korte kennisupdates, zodat de inhoud to-the-point is. Uiteraard ontvang je ook praktische tips en wordt je voorzien van relevante achtergrondinformatie.

Met ons Permanent Vakbekwaamheidsprogramma krijg jij jaarlijks toegang tot 24 PV-artikelen die volledig op de leerdoelen uit het DSI-register aansluiten. Deze PV-artikelen worden voor jou klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving. Nadat je bent ingelogd met je Lindenhaeghe-account kan je via het klantdashboard in één oogopslag zien hoeveel artikelen je open hebt staan en wat je dus nog moet doen om weer volledig actueel te zijn.

Heb jij aan het einde van het kalenderjaar alle artikelen gelezen en de bijbehorende vragen met een gemiddelde toetsscore van minimaal 80% afgerond? Dan voldoe jij aan de gestelde vereisten en zorgen wij ervoor dat jouw behaalde resultaat automatisch in het DSI Openbaar Register wordt bijgeschreven.

Wat krijg ik bij Permanent Vakbekwaam?
 • Continue awareness met korte PV-updates
 • Praktische tips en achtergrondinformatie
 • Automatische bijschrijving in het DSI Openbaar Register
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • De PA-app van Lindenhaeghe
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief PA-app

Waar en wanneer je wil up-to-date

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Abonnement van 12 maanden

Toegang vanaf 1 jan. t/m 31 dec. van een kalenderjaar

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien vragen hebt over onze diensten of producten. Daarom hebben we hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen van onze deelnemers voor je verzameld.

Continu en waar je wil up-to-date met Permanent Vakbekwaam van Lindenhaeghe. Onze online leeromgeving is namelijk 24/7 en vanaf elk device toegankelijk. Zo kan je altijd de nieuwste PV-artikelen lezen wanneer dat jou het beste uitkomt. 

Je ontvangt via onze PA-app een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. De volgende keer nog gemakkelijker inloggen? Stel dan gelijk een persoonlijke pincode in. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je nóg gemakkelijker Permanent Vakbekwaam.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

 1. Via onderstaande buttons kan je de PA-app direct downloaden vanuit de App Store of Google Play Store. 
 2. Open de app en log in met de inloggegevens van je Lindenhaeghe-account.
 3. Stel gelijk een persoonlijke pincode in om voortaan nóg gemakkelijker in te loggen.
 4. Direct aan de slag? Klik dan op een openstaand artikel in de app.
 5. Na het beantwoorden van de bijbehorende vragen ben jij gelijk weer Permanent Vakbekwaam.
 6. Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw PV-artikel voor je klaarstaat.

PA-app AppStore     PA-app PlayStore

Jaarlijks stelt Stichting DSI de inhoud van het Permanent Vakbekwaamheidsprogramma opnieuw vast. Zo wordt geborgd dat de diverse registers te allen tijde aansluiten op de meest recente wet- en regelgeving en kan DSI de kwaliteit en de inhoud van de Permanent Vakbekwaamheidsprogramma’s bewaken.

De verschillende DSI-adviescommissies, bestaande uit vakspecialisten uit de sector, stellen de onderwerpen van de leerdoelen samen. Omdat de leerdoelen aan moeten sluiten bij de actualiteit, gaat het altijd om thema's die in een bepaald kalenderjaar spelen. Hierdoor moet je jouw PV-programma dus ook in het desbetreffende jaar afronden. Op 1 januari start dan vervolgens weer een nieuwe PV-periode met nieuwe onderwerpen. 

Wil je graag meer weten over de leerdoelen van Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Informeren Beleggen Retail? Je vindt deze op de website van DSI.

Nu je Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Informeren Beleggen Retail hebt gekocht, wil je natuurlijk direct aan de slag. Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want gelijk nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen zetten wij deze voor je klaar in je persoonlijke online leeromgeving.

Omdat DSI stelt dat je PV een volledig jaar bij dezelfde opleider moet volgen, geven we jou na je aanmelding toegang tot alle content vanaf 1 januari van het jaar dat je je hebt aangemeld. Zo zorgen we ervoor dat jij aan het einde van het jaar alsnog voldoet aan de PV-verplichting.

Heb je al een account bij Lindenhaeghe? Dan wordt PV MiFID II ESMA Informeren Beleggen Retail direct gekoppeld aan je bestaande persoonlijke leeromgeving. Zo heb jij in één keer toegang tot al je opleidingsmateriaal. 

Waarom Lindenhaeghe?