De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Wft Continu

Geldt voor jou een vakbekwaamheidsverplichting vanuit de AFM? Wij regelen het voor je met Permanent Actueel Wft Continu. Met Permanent Actueel blijf je volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, want zodra er een relevante actualiteit is ontvang jij hiervan direct bericht. Zo blijf jij op de meest efficiënte en effectieve manier continu up-to-date!

€ 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke keer in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device
€ 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke keer in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device

Heb jij inhoudelijk klantcontact? Dan moet je aantoonbaar permanent actueel vakbekwaam zijn. Bij Lindenhaeghe ondersteunen wij jou in de borging van je vakbekwaamheid met Permanent Actueel Wft Continu. Met PA Continu ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In je dashboard staat overzichtelijk weergegeven hoeveel PA-artikelen jij nog open hebt staan en wat je moet doen om weer volledig up-to-date te zijn. Zo is jouw vakbekwaamheid pas echt in vertrouwde handen.

Sinds 2014 zijn financieel professionals met inhoudelijk klantcontact verplicht om te voldoen aan de vakbekwaamheidseisen vanuit de Wet op het financieel toezicht (Wft). Dit houdt in dat je moet kunnen aantonen dat je over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om je werk goed uit te voeren, met als doel de kwaliteit van de financiële dienstverlening te verbeteren en klanten te beschermen tegen foutieve of onvolledige informatie.

Hoewel de vakbekwaamheidsverplichting een open norm betreft, ben je als financieel professional wel zelf verantwoordelijk voor het borgen van je vakbekwaamheid. Dit betekent dat je moet beschikken over de juiste diploma's/certificaten en werkervaring en zelf moet bepalen hoe je jouw kennis en vaardigheden up-to-date houdt.

Echter, gezien de complexiteit van de huidige wet- en regelgeving kan het bijhouden van alle ontwikkelingen veel tijd kosten. Om jou hierbij te ondersteunen, hebben wij als eerste opleider Permanent Actueel ontwikkeld. Met PA Wft Continu ontvang je korte kennisartikelen in je persoonlijke online leeromgeving zodra er relevante ontwikkelingen zijn. Op deze manier blijf je continu up-to-date, terwijl het jou maar 5 minuten per PA-artikel kost.

Met Permanent Actueel Wft blijf je als financieel professional volledig op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen de financiële sector en houd je zo je vakbekwaamheid op peil. Elke PA Wft-module kan variëren in inhoud, maar over het algemeen omvat elke module:

 • Een overzicht van de actuele wet- en regelgeving binnen het betreffende vakgebied;
 • Een update van recente ontwikkelingen en relevante thema's binnen de financiële sector;
 • Praktische casussen en voorbeelden om de toepassing van de kennis te oefenen;
 • Verdieping van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het uitoefenen van het betreffende vakgebied; en 
 • Toetsing van de opgedane kennis en vaardigheden.

Er zijn verschillende PA Wft-modules beschikbaar, elk gericht op een specifiek vakgebied, zoals hypotheken, vermogensbeheer, pensioenen en verzekeringen. Zo kan je je vakbekwaamheid borgen en blijf je altijd up-to-date.

Bij Lindenhaeghe beschikken we over een deskundige vakredactie die dagelijks het relevante nieuws in de financiële sector scant, selecteert en beoordeelt. Dit betekent dat je als financieel professional alleen artikelen ontvangt die volledig relevant zijn voor jouw functie. De inhoud van deze artikelen wordt samengevat in PA-artikelen die to-the-point zijn en voorzien van praktische tips en relevante achtergrondinformatie.

Elk artikel wordt afgesloten met oefenvragen, zodat je kan controleren of je de inhoud goed hebt begrepen. Door het lezen van de PA-artikelen blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de financiële sector en weet je precies hoe je deze kennis kan toepassen in de praktijk.

Met PA Continu heb je toegang tot alle PA-artikelen van álle Wft's. In je persoonlijke PA-profiel kan je zelf instellen welke Wft-modules je wilt volgen. Ook ondersteunen wij je bij het geldig houden van je diploma’s door jou reminders te sturen en persoonlijk opleidingsadvies te geven via het diplomadossier in je leeromgeving. Zo ben en blijf je altijd Wft-proof.

Wat krijg ik bij Permanent Actueel?
 • Continue awareness met korte PA-updates
 • Praktische tips en achtergrondinformatie
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • Diplomadossier
 • De PA-app van Lindenhaeghe
 • 4 PE CFP-punten voor K&A
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Een vaste prijs

Ongeacht het aantal Wft-modules dat je volgt

Inclusief diplomadossier

Ontvang reminders en persoonlijk opleidingsadvies

Automatische incasso

Maandelijkse afschrijvingen

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien bepaalde vragen hebt en we willen je graag helpen bij het vinden van de informatie die je nodig hebt. Hier kan je daarom alle antwoorden vinden op de meest gestelde vragen van onze deelnemers.

Ben je een gecertificeerd financieel planner? Om je certificering te behouden, is het noodzakelijk om Permanente Educatie (PE) te volgen. Elke twee jaar moet je in totaal 40 PE-punten behalen, verdeeld over twee onderdelen: 'Praktijktoepassing' (PT) en 'Kennis & Actualiteit' (K&A):

 • Voor het onderdeel Praktijktoepassing dien je 12 PE-punten te behalen. Lindenhaeghe heeft verschillende programma's beschikbaar die voldoen aan deze vereiste. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.
 • Voor het onderdeel Kennis & Actualiteit dien je in totaal 28 PE-punten te behalen, waarvan er per kalenderjaar 14 behaald moeten worden. Er zijn verschillende manieren om deze punten te behalen, zoals het bestuderen van PA-vakartikelen en het volgen van PE-webinars.

Bovendien kan je met het volgen van je PA Wft-abonnement bij Lindenhaeghe ook direct 4 PE-punten voor K&A behalen. Het enige wat je hoeft te doen, is ons jouw FFP-registratienummer doorgeven, zodat wij automatisch jouw PE-punten jaarlijks door kunnen melden aan FFP.

Ben jij op zoek naar de meest efficiënte manier om te voldoen aan jouw vakbekwaamheidsverplichting? Wij bieden twee verschillende concepten aan om hieraan te voldoen: Permanent Actueel Continu en Permanent Actueel Update.

Afhankelijk van het type abonnement dat je kiest, heb je verschillende hoeveelheden artikelen tot je beschikking. Kies je voor PA Continu? Dan heb je onbeperkt toegang tot korte kennisupdates over de belangrijkste actualiteiten binnen jouw vakgebied. Wil je je liever op vaste momenten in het jaar verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen? Ook dat is mogelijk. Met PA Update ontvang je 6 keer per jaar een samenvatting per Wft-module waarin de belangrijkste actualiteiten gebundeld zijn.

Met beide PA-concepten voldoe je aan de gestelde vereisten vanuit de Wft. Welke variant je kiest, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur voor hoe je up-to-date wil blijven.

Met de Permanent Actueel van Lindenhaeghe blijf je altijd volledig up-to-date, waar en wanneer je maar wil. Je hebt namelijk toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving via elk apparaat. Op deze manier kan je altijd de nieuwste PA-artikelen lezen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Bovendien ontvang je notificaties via onze PA-app zodra er nieuwe berichten beschikbaar zijn. Hierdoor ben je altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en blijf je continu permanent actueel vakbekwaam!

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Je kan onze PA-app eenvoudig downloaden via de beschikbare buttons onderaan deze pagina. Na het downloaden open je de app en log je in met je Lindenhaeghe-inloggegevens. Om het inloggen nog gemakkelijker te maken, kan je gelijk een persoonlijke pincode instellen. Vervolgens kan je op een openstaand artikel in de app klikken en direct aan de slag gaan. Nadat je het artikel hebt doorgenomen, kan je de bijbehorende vragen beantwoorden om jouw kennis te toetsen.

Vanaf nu ontvang je notificaties zodra er nieuwe artikelen voor je klaarstaan in de app. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en blijf je up-to-date met jouw vakbekwaamheid.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Zodra je Permanent Actueel Wft Continu hebt besteld, kan je direct aan de slag. Na het afronden van het bestelproces wordt jouw bestelling namelijk meteen verwerkt. Vervolgens kun je in jouw persoonlijke online leeromgeving instellen welke Wft-modules jij wilt volgen.

Als je al een account hebt bij Lindenhaeghe, koppelen we PA Continu automatisch aan je bestaande persoonlijke leeromgeving. Hierdoor heb je gemakkelijk en snel toegang tot al jouw opleidingsmateriaal.

Waarom Lindenhaeghe?