De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Maatwerk Retail

Ben jij als DSI-gecertificeerde op zoek naar de beste manier om te voldoen aan de gestelde vakbekwaamheidseisen? Volg dan nu Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Maatwerk Retail bij Lindenhaeghe. Zo blijf je volledig op de hoogte van de relevante actualiteiten binnen je vakgebied én ben jij continu aantoonbaar vakbekwaam!

€ 108,-
 • per jaar
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Door DSI erkend Permanent Vakbekwaam-programma
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device
€ 108,-
 • per jaar
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Door DSI erkend Permanent Vakbekwaam-programma
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device

Heb jij als beleggingsprofessional je DSI-certificering behaald? Dan moet jij voldoen aan de ESMA-richtsnoeren op het gebied van integriteit, kennis en vakbekwaamheid. Bij Lindenhaeghe kan je hieraan voldoen met Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Maatwerk Retail. Nadat je een jaar lang ons PV-programma hebt gevolgd, zorgen wij dat je behaalde resultaat automatisch bijgeschreven wordt in het DSI-register Adviseur Beleggen Maatwerk Retail.

DSI zet zich in voor een integere en deskundige beleggingssector. Zo zijn er met de Autoriteit Financiële Markten (AFM) afspraken gemaakt om te waarborgen dat gecertificeerde beleggingsprofessionals zoals jij aantoonbaar voldoen aan de eisen vanuit de ESMA-richtsnoeren en daarmee de MiFID II. Als DSI-gecertificeerde gelden er daarom voor jou jaarlijkse scholingseisen. Om aan deze vereisten te kunnen voldoen, is in nauwe samenwerking met de sector en de AFM Permanent Vakbekwaam ontwikkeld. 

Klanten verwachten van jou als beleggingsprofessional dat je hen gedegen advies geeft. Het is dan ook belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de vele nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving die relevant zijn voor jouw vakgebied. Met Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Maatwerk Retail van Lindenhaeghe ontvang je korte kennisartikelen in je persoonlijke online leeromgeving, zodra er relevante ontwikkelingen zijn. Zo ondersteunen wij jou volledig in de borging van je vakbekwaamheid én voldoe jij aan de DSI-vereisten.

In Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Maatwerk Retail worden alle relevante actualiteiten behandeld, denk hierbij aan:

 • Risico’s en kenmerken van beleggingsproducten;
 • Kosten van beleggingsproducten en -diensten;
 • Informatieverstrekking;
 • Geschiktheidseisen aan het advies, samenstellen en beheer van de portefeuille;
 • Grondbeginselen vermogensbeheer;
 • Adviestraject en beleggersgedrag;
 • Performance- en scenario-analyse;
 • Waarderingsmethoden;
 • Werking financiële markten;
 • Impact macro-economische ontwikkeling op financiële markten en waarde; en
 • Marktmisbruik herkennen en bestrijding witwassen.

Onze deskundige vakredactie scant en selecteert voor jou alle relevante nieuwsbronnen. Zo zorgen wij ervoor dat je alleen berichten ontvangt die volledig zijn toegespitst op jouw vakgebied. De actualiteiten worden samengevat in korte artikelen, zodat de inhoud to-the-point is. Uiteraard ontvang je ook praktische tips en relevante achtergrondinformatie.

Via ons Permanent Vakbekwaamheidsprogramma krijg jij jaarlijks toegang tot 24 PV-artikelen. Deze sluiten volledig aan op de leerdoelen uit het register Adviseur Beleggen Maatwerk Retail. Elk PV-artikel wordt voor jou klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving. Na inloggen is via het klantdashboard voor jou in één oogopslag inzichtelijk hoeveel artikelen je nog open hebt staan en wat je dus moet doen om weer volledig vakbekwaam te zijn.

Heb jij aan het einde van het kalenderjaar alle artikelen gelezen en de bijbehorende vragen met een gemiddelde toetsscore van minimaal 80% afgerond? Dan voldoe jij volledig aan de gestelde vereisten! Wij zorgen ervoor dat jouw behaalde resultaat in het DSI Openbaar Register wordt bijgeschreven en je ontvangt bericht vanuit DSI zodra je registratie weer geactualiseerd is. 

Wat krijg ik bij Permanent Vakbekwaam?
 • Continue awareness met korte PV-updates
 • Praktische tips en achtergrondinformatie
 • Automatische bijschrijving in het DSI Openbaar Register
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • De PA-app van Lindenhaeghe
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief PA-app

Waar en wanneer je wil up-to-date

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Abonnement van 12 maanden

Toegang vanaf 1 jan. t/m 31 dec. van een kalenderjaar

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt over onze diensten of producten. Daarom hebben we hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten voor je verzameld.

Blijf continu en waar je maar wil op de hoogte met Permanent Vakbekwaam van Lindenhaeghe. Onze online leeromgeving is namelijk 24/7 beschikbaar en via elk device toegankelijk. Zo kan jij altijd de nieuwste PV-artikelen lezen wanneer dit jou het beste uitkomt. 

Via onze PA-app ontvang jij een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. Stel na de eerste keer inloggen gelijk een persoonlijke pincode in om in het vervolg nog eenvoudiger toegang te krijgen tot de PV-artikelen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je nóg gemakkelijker Permanent Vakbekwaam.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Leuk dat je gebruik wil maken van de PA-app van Lindenhaeghe!

 1. Ga via onderstaande buttons direct naar de App Store of Google Play Store. 
 2. Open de app en log vervolgens in met je Lindenhaeghe-account.
 3. Voortaan nóg gemakkelijker inloggen? Stel dan gelijk een persoonlijke pincode in. 
 4. Klik op een openstaand artikel in de app om direct aan de slag te gaan.
 5. Na het lezen van het artikel en het beantwoorden van de bijbehorende vragen ben jij direct weer Permanent Vakbekwaam.

Benieuwd wanneer het volgende artikel voor je klaarstaat? Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je is klaargezet.

PA-app AppStore     PA-app PlayStore

De inhoud van het Permanent Vakbekwaamheidsprogramma wordt elk jaar opnieuw vastgesteld door DSI. Zo wordt geborgd dat de diverse registers aansluiten op de laatste ontwikkelingen en gewijzigde wet- en regelgeving. DSI wil zo de kwaliteit en de inhoud van de Permanent Vakbekwaamheidsprogramma’s bewaken.

De DSI-adviescommissies stellen de leerdoelen vast en het gaat altijd om thema's die in dat kalenderjaar spelen. Het is daarom de bedoeling dat je jouw PV-programma ook in het desbetreffende jaar afrondt. Op 1 januari start vervolgens een nieuwe PV-periode met andere leerdoelen. 

Wil je graag meer weten over de leerdoelen van Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Maatwerk Retail? Je vindt deze op de website van DSI.

Nu je Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Maatwerk Retail hebt besteld, wil je natuurlijk graag aan de slag. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bestelling direct verwerkt nadat je het bestelproces hebt afgerond. Zo krijg jij via je persoonlijke leeromgeving ook direct toegang tot dit PV-programma. 

Omdat DSI stelt dat je PV een volledig jaar bij dezelfde opleider moet volgen, geven we jou na je aanmelding toegang tot alle content vanaf 1 januari van het jaar dat je je hebt aangemeld. Zo zorgen we ervoor dat jij aan het einde van het jaar alsnog voldoet aan de PV-verplichting.

Heb je al een account bij Lindenhaeghe? Dan wordt PV MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Maatwerk Retail direct gekoppeld aan je bestaande online leeromgeving, zodat jij in één keer toegang hebt tot al je opleidingsmateriaal. 

Waarom Lindenhaeghe?