De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Cybercrime

De technologische ontwikkelingen gaan hard en cybercrime wordt daardoor een steeds groter probleem. Het is dan ook heel belangrijk dat jij weet wat er allemaal speelt rond dit belangrijke thema. Meld je nu gelijk aan voor Permanent Actueel Cybercrime bij Lindenhaeghe en blijf volledig op de hoogte van de relevante actualiteiten. Zo ben jij continu up-to-date!

ā‚¬Ā 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke maand in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device
ā‚¬Ā 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke maand in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device

Als financieel professional loop je continu het risico in aanraking te komen met cybercriminaliteit. In Permanent Actueel Cybercrime behandelen we daarom alle relevante ontwikkelingen waar jij in je dagelijkse werkzaamheden mee te maken krijgt. Zo weet jij precies wat er allemaal speelt rondom dit belangrijke thema en weet jij hoe te handelen in het geval van een verdachte situatie.

Cybercriminelen richten zich vaak op financiĆ«le informatie, zoals gegevens van creditcards en bankrekeningen. Daarnaast zijn financiĆ«le instellingen geregeld het doelwit van cyberaanvallen, omdat ze bijvoorbeeld op grote schaal financiĆ«le transacties verwerken en zo over waardevolle klantgegevens beschikken. 

Door goed geĆÆnformeerd te zijn over de risico's van cybercrime, weet jij hoe je de verschillende vormen van cybercrime kan herkennen en hoe je in het geval van een verdachte situatie moet handelen. Dit helpt jou als professional om de financiĆ«le gegevens van je klanten Ć©n de bedrijfsgegevens van de organisatie waar je werkzaam bent te beschermen tegen misbruik.  

Kies daarom voor Permanent Actueel Cybercrime van Lindenhaeghe. Met Permanent Actueel ontvang je namelijk korte kennisartikelen in je persoonlijke online leeromgeving, zodra er relevante ontwikkelingen zijn. Zo ondersteunen wij jou volledig in de borging van je vakbekwaamheid. 

In PA Cybercrime worden alle relevante actualiteiten behandeld, denk hierbij aan:

 • Welke verschillende soorten cybercrime zijn er?
 • Hoe herken je cyberfraude? en
 • Hoe handel je na een cyberaanval?

Daarnaast voorzien we jou ook van een basisintroductie op het gebied van cybercrime, zodat je bij de start goed op de hoogte bent wat cybercrime precies inhoudt. Vervolgens informeren wij je op structurele basis over relevante ontwikkelingen en wisselen we dit af met herhalingskennis over cybercrime. 

Je start met een basisintroductie in cybercrime, zodat jij precies weet wat er allemaal bij komt kijken. Onze deskundige vakredactie scant en selecteert vervolgens voor jou al het actuele nieuws. Zo bespaar jij kostbare tijd en zorgen wij ervoor dat je alleen berichten ontvangt die ook echt relevant zijn voor je werk. De actualiteiten worden samengevat in korte artikelen, zodat de inhoud to-the-point is. Uiteraard ontvang je ook praktische tips en wordt je voorzien van relevante achtergrondinformatie.

Alle artikelen worden voor jou in je persoonlijke online leeromgeving klaargezet. Nadat je bent ingelogd met je Lindenhaeghe-account is via het klantdashboard voor jou in Ć©Ć©n oogopslag inzichtelijk welke berichten je nog open hebt staan en wat je dus moet doen om weer volledig actueel te zijn.

Door het lezen van onze maandelijkse kennisupdates borg jij dat je jezelf, de klant Ć©n je organisatie beschermt tegen de alsmaar toenemende bedreigingen op het gebied van cybercriminaliteit. 

Cybercrime, privacy en customer due diligence, allemaal thema's die steeds belangrijker worden voor organisaties. We krijgen daardoor steeds meer vragen van organisaties of het ook mogelijk is als organisatie Permanent Actueel Cybercrime (of al deze drie awarenessmodules) aan te bieden aan al hun medewerkers. Zodat zij continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en weten hoe zij in het geval van een verdachte situatie moeten handelen. 

Bij Lindenhaeghe bieden wij deze mogelijkheid voor alle gewenste Permanent Actueel-modules, dus zowel gecombineerd met Permanent Actueel Wft als voor losse modules. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan gerust contact op met Rebecca, zij vertelt je er graag meer over.

Wat krijg ik bij Permanent Actueel?
 • Een basisintroductie in cybercrime
 • Continue awareness met korte PA-updates
 • Praktische tips en achtergrondinformatie
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in Ć©Ć©n oogopslag ziet waar je staat
 • De PA-app van Lindenhaeghe
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief PA-app

Waar en wanneer je wil up-to-date

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Automatische incasso

Maandelijkse afschrijvingen

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt en we willen je daar graag bij helpen. Daarom hebben we hier de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten verzameld.

Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe blijf je waar en wanneer je maar wil volledig up-to-date. Onze online leeromgeving is 24/7 en via ieder device toegankelijk. Zo kan je altijd de nieuwste PA-artikelen lezen op het moment dat jou het beste uitkomt. 

Stel de eerste keer dat je de app gebruikt gelijk een persoonlijke pincode in om in het vervolg nog eenvoudiger toegang te krijgen tot de PA-artikelen. Zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat, ontvang je via de app een notificatie. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

 1. Download eenvoudig de PA-app door te klikken op een van de onderstaande buttons.
 2. Open vervolgens de app en log in met je Lindenhaeghe-account.
 3. Stel een persoonlijke pincode in, zodat je voortaan nĆ³g gemakkelijker kan inloggen.
 4. Klik op een openstaand artikel in de app en ga direct van start.
 5. Je bent weer volledig op de hoogte! 
 6. Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Hoewel er overlap kan zijn tussen cybercrime en privacy zijn het in de basis twee verschillende concepten. Het doel van cybercrime is vaak financieel gewin, het verkrijgen van waardevolle informatie of het schade toebrengen aan individuen, organisaties of zelfs de maatschappij. Hiervoor worden criminele activiteiten gepleegd via digitale middelen zoals computers, netwerken of het internet. Bij cybercrime kan je zo bijvoorbeeld te maken krijgen met hacking, phishing of ransomware en is het dus belangrijk hier continu alert op te zijn.

Privacy heeft betrekking op het recht van individuen om controle te hebben over hun persoonlijke gegevens en de mate waarin deze informatie beschermd en vertrouwelijk blijft. Aangezien jij als financieel professional continu met persoonlijke gegevens van klanten in aanraking komt, is het net zo belangrijk om te weten hoe jij daar het beste mee om kan gaan. En wat doe je in het geval van een datalek?

Kortom, beide themaā€™s zijn daardoor net zo belangrijk! Benieuwd naar ons Permanent Actueel Privacy-concept? Je vindt er meer over op onze website.

Nu je Permanent Actueel Cybercrime hebt besteld, wil je natuurlijk direct aan de slag. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bestelling meteen verwerkt nadat je het bestelproces hebt afgerond. Je PA-module wordt vervolgens gelijk klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving.

Heb je al een account bij Lindenhaeghe? We koppelen PA Cybercrime dan aan je bestaande persoonlijke leeromgeving, zodat jij in Ć©Ć©n oogopslag toegang hebt tot al je opleidingsmateriaal.

Waarom Lindenhaeghe?