De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Slagingsgarantie voor de 100% Online Opleiding Wft

Volg je een 100% Online Opleiding Wft en ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor de slagingsgarantie? Hieronder lichten we de slagingsgarantie verder toe.

In 3 stappen naar jouw Wft-diploma

Met onze 100% Online Opleiding Wft heb je de meest volledige voorbereiding op je Wft-examen in handen. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze opleiding en de aansluiting ervan op het landelijke Wft-examen. We geven daarom een 100%-slagingsgarantie als je de opleiding hebt gevolgd zoals deze is bedoeld. 

Dat betekent het volgende:

  • Je hebt de opleiding binnen een termijn van vier maanden volledig doorlopen;
  • Je hebt iedere hoofdstuktoets binnen twee pogingen met een positief resultaat afgesloten;
  • Je hebt minimaal het afsluitende examen óf het tweede afsluitende examen binnen één poging met een positief resultaat afgesloten;
  • Je hebt de eerste examenpoging voor het landelijk Wft-examen gedaan in de eerste twee weken volgend op het succesvol afronden van de opdracht 'Examen Opleiding Wft'.

Je dient zelf een beroep te doen op de slagingsgarantie. Benieuwd of je in aanmerking komt voor de slagingsgarantie? Bekijk dan de geldende voorwaarden.

Hoffelijk dashboard

Boek nu een opleiding met slagingsgarantie

Ook slagen voor je Wft-examen? Boek een opleiding met slagingsgarantie

De hoofdstuktoetsen

De hoofdstuktoetsen

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een hoofdstuktoets. Hiermee wordt je kennis over het hoofdstuk getoetst. Om in aanmerking te komen voor de slagingsgarantie, moet je iedere hoofdstuktoets in twee pogingen behalen. Je bent geslaagd voor een hoofdstuktoets als je 80% van het maximale aantal punten behaalt.

Het is belangrijk dat je de toets geconcentreerd en goed voorbereid maakt, en dat je de toets pas start nadat je het hoofdstuk grondig hebt doorgenomen.

Het afsluitende examen

Het afsluitende examen

Aan het einde van de opleiding dien je een afsluitend examen te maken. Dit is een oefenexamen, waarmee je de kennis die je tijdens de opleiding hebt opgedaan, toetst. Je hebt één poging om het afsluitende examen met een positief resultaat af te ronden. Is het resultaat negatief? Dan is er ook nog een tweede afsluitende examen. Hiervoor heb je ook één poging om dit examen met een positief resultaat af te ronden.

Wanneer je minimaal één van deze afsluitende examens binnen één poging hebt behaald en alle hoofdstuktoetsen positief hebt afgerond, kun je – indien je het Wft-examen niet hebt behaald – een beroep doen op de slagingsgarantie.

Binnen twee weken op examen

Binnen twee weken op examen

Uiteraard wil je in één keer slagen voor je examen. Je hebt de grootste slagingskans wanneer je het examen zo snel mogelijk aflegt na het afronden van de opleiding. De kennis zit dan namelijk nog vers in het geheugen. Daarom is het van belang dat je het bij Lindenhaeghe geboekte Wft-examen binnen twee weken na het afronden van de opleiding aflegt om in aanmerking te komen voor de slagingsgarantie. 

Wil je ook een Wft-opleiding 100% online volgen?

Ben jij overtuigd van onze methodiek en wil je snel aan de slag met onze Wft-opleidingen 100% online?

Bestel nu