De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd

We zijn er trots op je te kunnen vertellen dat Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd en als Ć©Ć©n bedrijf verder zijn gegaan onder de naam Lindenhaeghe. We hebben er hard aan gewerkt om samen Ć©Ć©n vertrouwd en vernieuwend aanbod neer te zetten. Dit aanbod is een combinatie van onze sterke digitale basis en de jarenlange ervaring van Lindenhaeghe in klassikaal onderwijs, waarbij jouw behoeften centraal staan.

Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd

Binnen onze nieuwe organisatie hebben we de systemen en applicaties waar Hoffelijk de afgelopen jaren keihard aan heeft gewerkt en waar jij als klant van Hoffelijk aan gewend bent behouden. Ons bestaande opleidingsaanbod is verder doorontwikkeld en verrijkt met verschillende klassikale opleidingen en trainingen. Op deze pagina leggen we je graag uit wat er is veranderd en waar je onze vertrouwde opleidingsproducten vindt.  

Heb je een vraag?

Onze collega's helpen je graag verder via
010 - 760 11 00 of support@lindenhaeghe.nl.

Onze Wft-opleidingen

Onze Wft-opleidingen

Bij Hoffelijk is het altijd ons doel geweest om jou met ons Wft-studiemateriaal in Ć©Ć©n keer te laten slagen voor je examen, met een zo laag mogelijke studiebelasting en op een manier die het leren voor jou zo leuk en passend mogelijk maakt. De balans vinden tussen deze elementen luistert heel nauw. Om te slagen heb je sowieso een sterke inhoudelijke basis nodig. Daarom hebben we die basis behouden vanuit Hoffelijk en verrijkt met aanvullend studiemateriaal. Ons nieuwe opleidingsproduct, te vinden onder de naam 100% Online Opleiding Wft, is voor jou zo een feest van herkenning. 

Vervolgens is het aan jou om te bepalen of je liever vanaf papier leert en dus ons geprinte studieboek toevoegt aan je bestelling. En wil je graag nog klassikaal ondersteund worden met een examentraining of via onze Klassikale Opleiding Wft? Bij het nieuwe Lindenhaeghe is alles mogelijk!   

Onze Wft-opleidingen

Aan de slag met je Wft PE

Net zoals voor Wft geldt dat ook onze Wft PE-opleidingen verder doorontwikkeld zijn. Onze succesformule van de E-learning PE in combinatie met een set oefenexamens is uiteraard behouden, maar uitgebreid met extra leermethodieken. Je vindt dit nieuwe product onder de naam 100% Online Opleiding PE.

Nadat je de e-learning hebt doorlopen, kan je met Slim Leren onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning. Daarnaast krijg je tijdens het Videoleren extra casuĆÆstiek en praktische tips. Ben je klaar met je examenvoorbereiding? Met de set oefenexamens zorg jij dat je tijdens het examen niet voor verrassingen komt te staan.

Beste opleider achtergrond

Al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Hoe zit het met Permanent Actueel?

Hoe zit het met Permanent Actueel?

We bieden tegenwoordig twee Wft PA-concepten aan, namelijk Permanent Actueel Continu en Update. Hoe vaak je artikelen tot je beschikking hebt, is afhankelijk van het type abonnementsvorm dat je kiest. Ga jij voor PA Continu? Dan krijg je het vertrouwde Hoffelijk-product. Net zoals je gewend was, krijg je altijd en overal toegang tot korte kennisupdates over de belangrijkste actualiteiten binnen jouw vakgebied.

Verdiep jij je liever op vaste momenten in het jaar in de laatste ontwikkelingen? Ook dƔt is mogelijk. Met PA Update ontvang je 6 keer per jaar een samenvatting per Wft-module waarin de belangrijkste actualiteiten gebundeld zijn.

Een vertrouwd en vernieuwend opleidingsaanbod

Een vertrouwd en vernieuwend opleidingsaanbod

Het bestaande opleidingsaanbod van Hoffelijk is verrijkt met verschillende klassikale opleidingen en trainingen. Zo heb jij een ruime keuze uit een online, klassikaal en blended opleidingsaanbod en kan jij zelf bepalen welk opleidingsproduct het beste bij jou past. Bij Lindenhaeghe bieden we jou hiermee alle mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren en bestaande kennis verder te verdiepen en verbreden.

Wil je meer weten over wat er nog meer is veranderd in ons opleidingsaanbod? Neem dan vooral een kijkje op onze nieuwe website