De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Klassikale Opleiding Wft Basis

Beoordeeld met een 9,2 op

In slechts drie weken ben jij helemaal klaar voor het Examen Wft Basis met de Klassikale Opleiding Wft Basis! De opleiding wordt gegeven door onze professionele trainers en je bereidt je optimaal voor met ons uitgebreide digitale studiepakket inclusief de e-learning Wft.

€ 769,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Driedaagse training
 • Op locatie & in de Virtual Classroom
 • Inclusief een uitgebreide e-learning
€ 769,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Driedaagse training
 • Op locatie & in de Virtual Classroom
 • Inclusief een uitgebreide e-learning

Je begint je voorbereiding door vanaf je eigen locatie en in je eigen tempo aan de slag te gaan met de E-learning Wft Basis. Deze zit bij je klassikale opleiding inbegrepen. Vervolgens word je in drie weken klaargestoomd voor het Examen Wft Basis. Iedere week volg je een dag training, waarbij onze trainer je tijdens de eerste en tweede dag uitgebreid meeneemt in de theorie en vaardigheden. De derde trainingsdag is een gerichte examentraining, waarin je gaat oefenen met representatieve vragen. 

We adviseren je om je examen uiterlijk een week na afloop van de opleiding af te leggen, dan zit de kennis nog goed in je geheugen. Boek je examen zodra je er klaar voor bent via onze website.

De Klassikale Opleiding Wft Basis is geschikt voor iedereen die aan de slag wil binnen de financiële dienstverlening en het Examen Wft Basis gaat afleggen.

Zowel in de e-learning als tijdens de opleidingsdagen worden alle relevante examenonderdelen en onderwerpen behandeld, denk hierbij aan:

 • De financiële markten;
 • Sparen, beleggen, investeren en bescherming;
 • Het beoordelen van een kredietaanvraag;
 • Totstandkoming verzekeringsaanvraag;
 • Inkomstenbelasting in box 1, box 2 en box 3; en
 • Toezicht en belangenbehartiging.

Tijdens je online examenvoorbereiding krijg je al uitgebreid de mogelijkheid om onbeperkt met zo'n 730 oefenvragen te oefenen via Slim Leren en twee representatieve oefenexamens te maken. Daarnaast krijg je examengerichte tips via Videoleren. Tijdens de examentraining die onderdeel uitmaakt van je klassikale opleidingsdagen, ga je vervolgens met casuïstiek aan de slag. Je maakt eerst zelf de bijbehorende vragen en vervolgens worden deze uitgebreid nabesproken. Hierbij krijg je ook praktische tips over veelgemaakte fouten tijdens deze vragen. 

Na afloop van je opleiding kent het Wft-examen Basis geen geheimen meer voor jou en weet jij precies wat jij van het examen kan verwachten. 

Tijdens opleidingsdag 1 en 2 neemt de trainer je uitgebreid mee in de belangrijke theorie en vaardigheden op het gebied van Wft Basis. De derde opleidingsdag is een examengerichte training, zodat jij alle tools tot je beschikking hebt om het examen met goed gevolg af te leggen. Dankzij de uitgebreide uitleg van de trainer weet jij namelijk precies wat je van het examen kan verwachten en welke stappen je moet nemen om tot het juiste antwoord op de vraag te komen.

Als je onze klassikale Wft-opleiding hebt gevolgd, raden we je aan om binnen een week na afloop je Examen Wft Basis af te leggen. Op dat moment zit alle kennis namelijk nog vers in je geheugen en heb je de grootste kans om in één keer te slagen. Lindenhaeghe heeft het grootste netwerk van examenlocaties in heel Nederland, met meer dan 60 locaties. Hierdoor kan je al binnen enkele dagen een examen plannen op een locatie en tijd die het beste bij jou passen.

Als je je examen inplant, is het handig om alvast rekening te houden met het feit dat het examen bestaat uit 41 vragen, waar je in totaal 120 minuten de tijd voor hebt. Je krijgt:

 • 20 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
 • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag; en 
 • 20 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties.
Wat krijg ik bij de Klassikale Opleiding Wft Basis?
 • E-learning Wft Basis, incl. te downloaden syllabus
 • Onbeperkt oefenen met Slim Leren
 • Examentraining via Videoleren
 • 2 representatieve oefenexamens
 • Alle ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • 12 maanden toegang tot jouw online studiemateriaal
9,0
Gebaseerd op 10 ervaring.

Meegedaan in het kader van NL leert door. Compleet studiepakket inclusief één ochtend training. Ik ging naar het examen met het idee van dit wordt echt helemaal niks. Maar mijn mond viel open van verbazing toen ik twee uur later de uitslag kreeg. Ik ...

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Persoonlijke leeromgeving

12 maanden toegang tot het studiemateriaal

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze Klassikale Opleiding Wft Basis? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Deze opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

 • E-learning Wft Basis, inclusief te downloaden syllabus: Wij helpen jou door middel van tekst, afbeeldingen en met veel examengerichte oefenvragen moeiteloos door de lesstof heen.
 • Videoleren: Je krijgt een selectie van video’s en animaties waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.
 • Slim Leren: Je kan onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
 • 2 oefenexamens: Je maakt twee representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als het echte examen.
 • Persoonlijke leeromgeving: Je behoudt 12 maanden toegang tot al jouw online studiemateriaal. 
 • Drie opleidingsdagen: Je krijgt alle ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten tijdens de klassikale opleidingsdagen.


Het Examen Wft Basis zit niet bij deze opleiding inbegrepen, dus deze moet je los bestellen via onze website.

De Klassikale Opleiding Wft Basis is een driedaagse examengerichte training, waarin de trainer jou meeneemt in de belangrijkste onderwerpen van de Wft Basis-module.  Om het optimale uit je opleiding te halen, adviseren wij je daarom om voorafgaand aan de opleidingsdagen de E-learning Wft Basis al volledig te doorlopen. Op de dagen zelf kan je dan je laatste vragen stellen en je tijdens de examentraining focussen op het oefenen met de representatieve vragen. Zo weet jij na het afronden van de opleiding zeker dat je klaar bent om je examen in te plannen!

Bij Lindenhaeghe hebben we een jarenlange ervaring in het opleiden van financieel professionals. Zo weten we precies wat jij nodig hebt om te slagen voor je Examen Wft Basis. Daarom kunnen wij jou de meest complete en examengerichte voorbereiding bieden met een lage studiebelasting. Jouw studiebeleving staat hierbij centraal. De afwisseling tussen tekst, illustraties en animaties maken het leren leuk, waardoor je de stof extra goed opneemt.

Doordat onze toptrainers regelmatig ook zelf op examen gaan, weten zij precies wat jij van het examen kan verwachten. Tijdens de opleidingsdagen kan je daardoor rekenen op representatieve oefenvragen en praktische tips en tricks. Zo word jij volledig klaargestoomd voor het examen. Het bewijs hiervan zie je terug in onze hoge slagingspercentages.

Afhankelijk van hoeveel tijd je beschikbaar hebt om je examenvoorbereiding te doorlopen, kan je de opleiding in ongeveer een maand afronden. De drie klassikale trainingsdagen zijn verspreid over drie weken en duren ongeveer 7 uur per dag, dit is inclusief pauzes. De e-learning kan je in ongeveer 45 uur doorlopen. 

In het vakbekwaamheidsbouwwerk van het CDFD zie je welke modulecertificaten je moet behalen om tot een beroepskwalificatie te komen. De modules zijn op elkaar ‘gestapeld’ en vormen op deze manier een beroepskwalificatie. Het modulecertificaat Wft Basis is, met uitzondering van Wft Zorg, een verplicht onderdeel van al deze beroepskwalificaties. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leggen we uit op onze speciale informatiepagina.

Waarom Lindenhaeghe?