De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Klassikale Opleiding Wft Basis

Beoordeeld met een 9,2 op

Wil jij in slechts drie weken tijd volledig worden klaargestoomd voor het Examen Wft Basis? Kies dan voor de Klassikale Opleiding Wft Basis van Lindenhaeghe! Je hebt hierbij de keuze uit diverse centraal gelegen locaties door heel het land. Ook te volgen via de Virtual Classroom, zo hebben we voor elk wat wils.

€ 769,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Interactieve driedaagse training
 • Op locatie of in de Virtual Classroom
 • Inclusief de e-learning Wft Basis
€ 769,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Interactieve driedaagse training
 • Op locatie of in de Virtual Classroom
 • Inclusief de e-learning Wft Basis

Met onze Klassikale Opleiding Wft ga jij gegarandeerd na drie weken vol vertrouwen naar je examen. Iedere week volg je een dag training, waarbij onze trainer je tijdens de eerste en tweede dag uitgebreid meeneemt in de theorie en vaardigheden. De lesstof wordt zo tot leven gebracht en je gaat er praktisch mee aan de slag. Daarnaast kan je uiteraard al je vragen aan de trainer stellen én leer je ook van de vragen van je medecursisten. De derde trainingsdag is een uitgebreide examentraining van een hele dag, waarin je gaat oefenen met representatieve vragen en examengerichte tips en tricks krijgt. 

Om het optimale uit de trainingsdagen te halen, is het cruciaal dat je onze online voorbereiding (inbegrepen bij deze opleiding) voorafgaand aan de training volledig hebt doorlopen. Tijdens de examentraining wordt het geleerde van de e-learning en het oefenexamen geborgd. Door onze jarenlange ervaring als marktleider kunnen wij jou de meest complete en examengerichte voorbereiding bieden met een lage studiebelasting. Jouw studiebeleving staat hierbij centraal. De afwisseling tussen tekst, animaties en oefenvragen in de e-learning maakt het leren leuk, waardoor je de stof extra goed opneemt.

De Klassikale Opleiding Wft Basis is geschikt voor iedereen die aan de slag wil binnen de financiële dienstverlening en het Examen Wft Basis gaat afleggen.

In de e-learning worden alle relevante examenonderdelen en onderwerpen behandeld, denk hierbij aan:

 • De financiële markten;
 • Sparen, beleggen, investeren en bescherming;
 • Het beoordelen van een kredietaanvraag;
 • Totstandkoming verzekeringsaanvraag;
 • Inkomstenbelasting in box 1, box 2 en box 3; en
 • Toezicht en belangenbehartiging.

Ook krijg je uitgebreid de mogelijkheid om onbeperkt met zo'n 730 oefenvragen te oefenen via Slim Leren en twee representatieve oefenexamens te maken. Daarnaast krijg je examengerichte tips via Videoleren. Tijdens de twee opleidingsdagen wordt de lesstof tot leven gebracht, zodat het geleerde wordt geborgd. Vervolgens ga je bij de examentraining met casuïstiek aan de slag. Je maakt eerst zelf de bijbehorende vragen en vervolgens worden deze uitgebreid nabesproken. Hierbij krijg je ook praktische tips over veelgemaakte fouten tijdens deze vragen. Na afloop van je opleiding kent het Wft-examen Basis zo geen geheimen meer voor jou en weet jij precies wat jij van het examen kan verwachten. 

Je start met onze E-learning Wft, die voor jou is klaargezet binnen je persoonlijke online leeromgeving. Alle belangrijke onderwerpen op het gebied van Wft Basis komen uitgebreid aan bod en je beantwoordt vragen om te toetsen of je de leerstof goed begrepen hebt. Deze stapsgewijze structuur wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd, net als het leren van de feedback die je bij de vragen krijgt. Daarnaast kan je onbeperkt met de vragen oefenen via Slim Leren en oefenen met casuïstiek via Videoleren. Wil je voor jezelf controleren of je de examenstof goed hebt begrepen? Bij deze opleiding zijn twee representatieve oefenexamens inbegrepen.

Tijdens opleidingsdag 1 en 2 neemt de trainer je uitgebreid mee in de belangrijke theorie en vaardigheden op het gebied van Wft Basis. De informatie uit de e-learning wordt tijdens de opleidingsdagen tot leven gebracht. Je leert het geleerde toe te passen, zodat je kennis wordt geborgd. De derde opleidingsdag is een examengerichte training, zodat jij alle tools tot je beschikking hebt om het examen met goed gevolg af te leggen. Dankzij de uitgebreide uitleg van de trainer weet jij namelijk precies wat je van het examen kan verwachten en welke stappen je moet nemen om tot het juiste antwoord op de vraag te komen.

Als je onze klassikale Wft-opleiding hebt gevolgd, raden we je aan om binnen een week na afloop je Examen Wft Basis af te leggen. Op dat moment zit alle kennis namelijk nog vers in je geheugen en heb je de grootste kans om in één keer te slagen. Lindenhaeghe heeft het grootste netwerk van examenlocaties in heel Nederland, met meer dan 60 locaties. Hierdoor kan je al binnen enkele dagen een examen plannen op een locatie en tijd die het beste bij jou passen.

Als je je examen inplant, is het handig om alvast rekening te houden met het feit dat het examen bestaat uit 41 vragen, waar je in totaal 120 minuten de tijd voor hebt. Je krijgt:

 • 20 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
 • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag; en 
 • 20 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties.

Let op: Het Wft-examen zit niet bij deze opleiding inbegrepen en moet je dus nog apart bijbestellen.

Heb jij je online examenvoorbereiding (bijna) afgerond en zoek je nog een extra steuntje in de rug? Of ben je helaas gezakt voor je examen en wil daardoor nog graag de puntjes op de i zetten voor je herkansing? Kies dan voor een van de examentrainingen van Lindenhaeghe. Na afloop van de training zijn al jouw vragen beantwoord en weet je precies wat je moet doen om het juiste antwoord te geven tijdens het examen. Zo kan je vol vertrouwen het examen tegemoet gaan.

We bieden de examentraining in twee varianten aan:

Wat krijg ik bij de Klassikale Opleiding Wft Basis?
 • Drie interactieve opleidingsdagen, waarvan de laatste dag een leerzame examentraining
 • Alle ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Optimale voorbereiding met de e-learning Wft Basis, incl. te downloaden syllabus
 • Onbeperkt oefenen met Slim Leren
 • Behandel casuïstiek en krijg examentips via Videoleren
 • 2 representatieve digitale oefenexamens
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,0
Gebaseerd op 10 ervaringen.

Meegedaan in het kader van NL leert door. Compleet studiepakket inclusief één ochtend training. Ik ging naar het examen met het idee van dit wordt echt helemaal niks. Maar mijn mond viel open van verbazing toen ik twee uur later de uitslag kreeg. Ik ...

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Persoonlijke leeromgeving

12 maanden toegang tot het studiemateriaal

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze Klassikale Opleiding Wft Basis? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Bij deze opleiding ontvang je een uitgebreid digitaal studiepakket, twee interactieve opleidingsdagen en een leerzame klassikale examentraining van een hele dag.

Het complete opleidingspakket bestaat zo uit:

 • Twee interactieve opleidingsdagen: in twee weken word je uitgebreid meegenomen de belangrijkste theorie en vaardigheden.
 • Leerzame examentraining: Een training van een hele dag, waarin je samen met jouw trainer en je medecursisten de belangrijkste onderwerpen behandelt en handige examentips en -tricks ontvangt.
 • E-learning Wft Basis, inclusief te downloaden syllabus: Wij helpen jou door middel van tekst, afbeeldingen en met veel examengerichte oefenvragen moeiteloos door de lesstof heen.
 • Videoleren: Je krijgt een selectie van video’s en animaties waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.
 • Slim Leren: Je kan onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
 • 2 oefenexamens: Twee oefenexamens die qua opbouw en onderdelen representatief zijn aan het landelijk Wft-examen.
 • Persoonlijke leeromgeving: Je behoudt 12 maanden toegang tot al jouw online studiemateriaal. 


Het Examen Wft Basis zit niet bij deze opleiding inbegrepen, dus deze moet je los bestellen via onze website.

De klassikale trainingsdagen zijn verspreid over drie weken en duren ongeveer 7 uur per dag. Dit is inclusief de pauzes. De voorbereidende e-learning heeft een studiebelasting van zo'n 41 uur. Voorafgaand aan beide opleidingsdagen doorloop je een deel van de e-learning. Tijdens de opleidingsdagen brengt de trainer de lesstof tot leven en leer je het geleerde toe te passen waardoor je kennis wordt geborgd. Om het optimale uit de examentraining te halen, is het cruciaal dat je je examenvoorbereiding voorafgaand aan de laatste trainingsdag hebt afgerond! 

In slechts drie weken word je volledig klaargestoomd voor het Wft-examen. Tijdens de opleidingsdagen worden alle belangrijke onderdelen uit de Wft-opleiding behandeld. Onze trainers voorzien je van de nodige praktijkvoorbeelden, coachen je en uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Jouw route naar succes bestaat zo uit:

 1. Optimale examenvoorbereiding door middel van onze examengerichte E-learning Wft Basis.
 2. Twee interactieve opleidingsdagen waarin de lesstof tot leven wordt gebracht en het geleerde wordt geborgd.
 3. Leerzame examentraining van een hele dag waarbij er volop gelegenheid is om vragen te stellen.

Lindenhaeghe is markleider in het opleiden van financieel professionals. We ondersteunen dagelijks 80.000 financieel dienstverleners in de borging van hun vakbekwaamheid. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring opgedaan en hebben we verschillende succesformules ontwikkeld waarmee jij volledig Wft- en PE-proof blijft. Zo kunnen we onze deelnemers de optimale examenvoorbereiding bieden met een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages.

De Klassikale Opleiding Wft Basis is een driedaagse examengerichte training, waarin de trainer jou meeneemt in de belangrijkste onderwerpen van de Wft Basis-module. Tijdens de eerste twee opleidingsdagen wordt de lesstof vanuit de e-learning tot leven gebracht, zodat het geleerde wordt geborgd. Voorafgaand aan beide opleidingsdagen doorloop je hiervoor een gedeelte van de e-learning.

Om het optimale uit je opleiding te halen, adviseren wij je om voorafgaand aan de laatste trainingsdag de E-learning Wft Basis al volledig te doorlopen. Tijdens de examentraining zelf kan je dan je laatste vragen stellen en je focussen op het oefenen met de representatieve vragen. Zo weet jij na het afronden van de opleiding zeker dat je klaar bent om je examen in te plannen!

Bij deze opleiding is het mogelijk om ons Geprint Studieboek Wft Basis bij te bestellen. Dit doe je eenvoudig door, nadat je de Klassikale Opleiding Wft in je winkelmandje hebt gestopt, tijdens het bestelproces ook het geprinte studieboek in je winkelmandje te stoppen.

Let op: Dit studieboek is niet los beschikbaar, maar alleen in combinatie met een opleiding te bestellen.

Waarom Lindenhaeghe?