De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-learning CDD-professional

Leer hoe je de integriteit van de financiƫle sector kan bewaken met de E-learning CDD Professional. We vertellen je er graag meer over, dus lees snel verder!

ā‚¬Ā 399,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Volledige e-learning Customer Due Diligence CDD | KYC
 • 10 uur studiebelasting
 • Digitaal certificaat
ā‚¬Ā 399,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Volledige e-learning Customer Due Diligence CDD | KYC
 • 10 uur studiebelasting
 • Digitaal certificaat

In deze e-learning maak je kennis met de grondbeginselen van CDD, waarbij de focus voornamelijk ligt op het doen van cliƫntonderzoek, het herkennen van risicogebieden en het treffen van anti-witwasmaatregelen.

De E-learning CDD is bedoeld voor professionals werkzaam binnen financiƫle instellingen die willen starten als CDD-analist, maar zeker ook voor professionals werkzaam binnen andere Wwft-plichtige instellingen, zoals bijvoorbeeld accountancy, notariaat en de advocatuur.

De e-learning bestaat uit zes hoofdstukken, de studiebelasting is ongeveer 10 uur. Alle facetten van het CDD-onderzoek komen aan bod. In de e-learning worden de Wwft en andere belangrijke wet- en regelgeving uiteengezet om vervolgens de vertaalslag naar de praktijk te maken. Na ieder hoofdstuk volgen er oefenvragen waarmee je kan toetsen of je de stof begrepen hebt.

De volgende onderwerpen worden tijdens de e-learning behandeld:

 1. Algemene introductie in de wet- en regelgeving en de pijlers van CDD, namelijk witwassen, terrorismefinanciering, sancties en corruptie.
 2. Hoe werkt de organisatie, het control framework en three lines of defence.
 3. Client lifecycle van identificatie en verificatie tot sign-off en van vereenvoudigd tot verscherpt onderzoek.
 4. Klantbeeld: het doel en de aard, de activiteiten, de herkomst van vermogen en het transactieprofiel.
 5. Organisatiestructuren: belangrijkste (inter)nationale rechtsvormen en bijbehorende risicoā€™s.
 6. Risicogebieden: geografisch, transactie, PEP, sector, media- en klantsignalen, leveringskanalen en professional judgement.

De e-learning is tot stand gekomen in samenwerking met de professionals van Delta Capita. Zij dragen als specialistisch opleidingspartner bij aan de content en verzorging van deze opleiding. Na afronding van de e-learning ontvang je een certificaat van deelname. Na afloop de e-learning kan je ervoor kiezen om het Examen Erkend CDD-analist bij Erkend te doen. Je kan op verschillende locaties in Nederland terecht. Met dit examen toon jij aan dat je aan de slag kan als CDD-professional, maar het is geen noodzaak.

Aan het einde van de e-learning:

 • Ken je de relevante wet- en regelgeving, van FATF tot Wwft;
 • Begrijp je wat witwassen, terrorismefinanciering, corruptie en sancties inhouden;
 • Begrijp je het belang en de werking van het CDD-control framework;
 • Ken je de verschillende stappen die ondernomen moeten worden binnen het cliĆ«ntenonderzoek;
 • Kan je risicovolle situaties herkennen en daar op basis van professioneel beoordelingsvermogen naar handelen; en
 • Begrijp je het belang van verslaglegging en oordeelsvorming binnen het CDD-proces.
Wat krijg ik bij deze e-learning?
 • E-learning met casuĆÆstiek
 • Oefenvragen na elk hoofdstuk
 • Eindtoets
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

We helpen je graag op weg mocht je een vraag hebben. Daarom hebben we de meest gestelde vragen van onze cursisten voor je op een rijtje gezet. 

De E-learning CDD Professional is een praktisch ingestoken e-learning waarbij relevante wet- en regelgeving wordt vertaald naar de praktijk van professionals werkzaam binnen financiƫle instellingen. Tijdens de e-learning komen alle facetten van het CDD-proces aan bod. In deze module maak je kennis met de grondbeginselen van CDD, waarbij de focus ligt op het doen van cliƫntenonderzoek, het herkennen van risicogebieden en het treffen van anti-witwasmaatregelen. Met de kennis uit deze e-learning kan je direct aan de slag als CDD-professional.

De E-learning CDD Professional is bedoeld voor professionals werkzaam binnen financiƫle instellingen die op zoek zijn naar een complete opleiding die zowel theorie- als praktijkgericht is. Na afloop van de opleiding beschik jij aantoonbaar over de basiskennis je nodig hebt om werkzaam te zijn als CDD-professional.

De E-learning Introductie CDD en de E-learning CDD Professional zijn twee op zichzelf staande e-learnings. De E-learning Introductie CDD gaat in op de basisbeginselen van het domein CDD. Deze is met name geschikt voor een eerste kennismaking met CDD. De E-learning CDD Professional geeft een uitgebreidere en diepgaande uitleg over CDD en is meer geschikt voor professionals.

De E-learning CDD Professional is onderdeel van de Opleiding CDD Professional. De complete Opleiding CDD Professional bestaat uit twee onderdelen, namelijk de E-learning CDD Professional en de Praktijkmodule CDD Professional. Wil je dus naast met de e-learning ook samen met een trainer aan de slag? Neem dan vooral een kijkje bij onze Opleiding CDD Professional.

Waarom Lindenhaeghe?