De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Klassikale Opleiding PE Hypothecair Krediet incl. examen + 100% Online + Geprint Studieboek

Beoordeeld met een 9,2 op

Meld je aan voor de Klassikale Opleiding PE Hypothecair Krediet incl. examen + 100% Online + Geprint Studieboek ter voorbereiding op je PE-examen. Deze opleiding bestaat uit een klassikale examentraining op een door jou gekozen locatie, waarbij je je examen direct erna aflegt (op dezelfde locatie). Je ontvangt daarnaast van ons de 100% Online Opleiding PE (bestaande uit onder andere de E-learning PE) en het Geprinte Studieboek PE die de inhoud van de e-learning bevat.

€ 477,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Examentraining van 3 uur
 • Examen aansluitend op je training
 • Inclusief 100% Online Opleiding & Geprint Studieboek PE
€ 477,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Examentraining van 3 uur
 • Examen aansluitend op je training
 • Inclusief 100% Online Opleiding & Geprint Studieboek PE

Haal het optimale uit je voorbereiding op het PE-examen Hypothecair Krediet met onze Klassikale Opleiding PE Hypothecair Krediet incl. examen. De opleidingsdag start met een dynamische examentraining van 3 uur, waarbij een ervaren trainer je meeneemt door de meest relevante aspecten van het examen. We richten ons op de vraagtypes die je kan verwachten en de belangrijkste PE-actualiteiten van de Wft-modules Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet.

Tijdens de training voorzien we je van examengerichte tips en heb je alle mogelijkheden om jouw laatste vragen te stellen. Met de opgedane kennis en vol zelfvertrouwen, ga je het examen tegemoet, dat direct aansluit op de training en op dezelfde locatie wordt afgenomen.

Kies uit een van onze 10+ centraal gelegen locaties verspreid over Nederland voor jouw examentraining. Zo is er altijd wel een locatie in jouw regio. Bovendien heb je toegang tot onze 100% Online Opleiding PE Hypothecair Krediet voorafgaand aan de opleidingsdag, waardoor je met een grondige voorbereiding de training ingaat.

We bevelen je aan de 100% Online Opleiding PE Hypothecair Krediet volledig door te nemen voorafgaand aan de examentraining. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je het optimale uit de training haalt.

Deze 100% Online Opleiding vormt een integraal studiepakket dat al onze digitale leermiddelen bundelt. De opleiding bestaat uit de E-learning PE, vier oefenexamens die representatief zijn aan het echte examen, examentips en praktijkgerichte casuïstiek middels Videoleren, en ook de mogelijkheid tot het onbeperkt herhalen van de oefenvragen uit de opleiding door middel van Slim Leren.

Je online voorbereiding heeft een totale studiebelasting van 24 uur.

Naast toegang tot de E-learning PE in je digitale leeromgeving, versturen we ook de inhoud hiervan naar je toe in de vorm van het Geprinte Studieboek PE Hypothecair Krediet. Dit studieboek wordt professioneel en duurzaam geproduceerd, is volledig in kleur uitgevoerd en netjes ingebonden met een lijmboekbinding.

Als je het studieboek op een werkdag voor 12.00 uur bestelt, zorgen we ervoor dat het de volgende werkdag al wordt verzonden. Wil je weten wanneer het studieboek precies bij jou aankomt? Volg dan de zending gemakkelijk met de track & trace-code die je ontvangt na het plaatsen van je bestelling. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer je het studieboek kan verwachten.

Gedurende het examen zal je vragen beantwoorden over de volgende onderdelen:

 • 15 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
 • 8 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 

Dit gaat dus om in totaal 23 vragen, waarvoor je 60 minuten hebt om ze te beantwoorden. Het examen leg je af op een van onze meer dan 60 locaties door heel Nederland, waardoor er vast een examenplek beschikbaar is dicht bij jouw woonplaats.

Wat krijg ik bij deze opleiding?
 • Examentraining van 3 uur vol interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Aansluitend het PE-examen Hypothecair Krediet afleggen
 • Het Geprinte Studieboek PE Hypothecair Krediet
 • E-learning PE Hypothecair Krediet incl. te downloaden syllabus
 • 4 representatieve digitale oefenexamens
 • Onbeperkt oefenen met Slim Leren
 • Behandel casuïstiek en krijg examentips via Videoleren
9,0
Gebaseerd op 13 ervaringen.

Goede examentraining die je in 2,5 uur tijd klaarstoomt voor het examen! Wanneer je de leerstof van te voren doorneemt, is ook de snelheid waarmee de training wordt gegeven te volgen.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering op locatie

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Waarom Lindenhaeghe?