De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

NLP

NLP staat voor Neuro Linguistic Programming, maar wordt ook wel eens omschreven als de 'software' van het brein. Met deze opleidingen speciaal voor financieel professionals krijg je het ware een handleiding waarmee jij je je gedachten, houding, communicatie en gedrag, op de voor jou meest optimale manier kunt (be-)sturen en voeden. Benieuwd? Lees dan verder,

Wft-diploma: wat houdt het precies in en wat kun je ermee?
Onze opleidingen

Onze opleidingen

De Opleiding Certified Practitioner of NLP is geschikt voor financieel professionals die een hoog niveau van commitment hebben. Mensen die echt toegewijd zijn om hun resultaten fors te verbeteren, zowel persoonlijk als zakelijk. De opleiding is intensief en enorm verrijkend. Binnen de groep creëren we een veilige omgeving en leren we van elkaar. We leiden mensen op die zeggen wat ze gaan doen, het vervolgens ook doen en dat écht bewijzen. Een vooropleiding is niet nodig. Enthousiasme, flexibiliteit en de bereidheid om uit je comfortzone te stappen wel. 

Als je al een opleiding NLP hebt gevolgd kan je bij ons ook terecht voor de Opleiding Master Practitioner of NLP. In deze opleiding maak jij dé verdiepingsslag in NLP en leer je hoe je al jouw opgedane inzichten, vaardigheden, kennis en kunde uit de NLP Practioner nóg beter kunt inzetten.

Opleiding Certified Practitioner of NLP
€ 2.750,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
Opleiding Certified Master Practitioner of NLP
€ 3.850,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief

Waarom Lindenhaeghe?