De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft

Met de Wft-opleidingen van Lindenhaeghe word je volledig ondersteund in het leerproces naar je Wft-beroepskwalificatie. De 100% Online Opleiding Wft is geheel digitaal ingericht en is aangepast op de nieuwe manier van examineren. Zo word jij in kleine stapjes klaargestoomd voor het Wft-examen.

Wft Opleiding 100% online laagdrempelig behalen

Alle Wft-modules

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding die je helpt om snel en gemakkelijk je Wft-diploma te behalen? Wij zorgen ervoor dat je met behulp van onze stap voor stap opleidingen in één keer slaagt voor je Wft-examen.

Wft Consumptief Krediet
Wft Inkomen
Wft Schade Particulier
Wft Schade Zakelijk
Wft Vermogen
Wft Hypothecair Krediet
Wft Pensioen
Wft Basis examen

Onze 100% Online Opleiding Wft: Jouw complete examenvoorbereiding

Wij bieden met onze stap voor stap Wft-opleidingen structuur en houvast, zodat je optimaal voorbereid bent op je Wft-examen. Je gaat daarom pas door naar het volgende onderdeel, wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond. Tevens hebben wij ervoor gezorgd dat de studiebelasting laag blijft, zodat het niet onnodig veel tijd kost om je voor te bereiden én klaar te stomen voor je Wft-examen.

Deze opleiding bestaat uit:

Onderdeel Toelichting
E-learning Wft-module Met diverse animaties en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heengaat.
Videoleren Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.
Slim Leren Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
Een set oefenexamens Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen.

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Lindenhaeghe word je volledig ondersteund in het leerproces naar je Wft-beroepskwalificatie. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Wft Examen Schade Zakelijk

Stap voor stap door de opleiding

Je wordt door ons stap voor stap voorbereid op het digitale Wft-examen. Je gaat daarom pas door naar het volgende onderdeel, wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond. Deze stapsgewijze structuur, de vele oefenmogelijkheden en het leren van feedback bij de vragen wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd. Ook ontvang je tijdens de opleiding handige examengerichte tips, die jou helpen met het beantwoorden van de vragen op je examen. 

Wft Examen Schade Particulier

Ga nu van start met je Wft-opleiding

De hoge slagingspercentages bij onze deelnemers laten zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Wil jij dus snel, gemakkelijk en in één keer slagen voor je Wft-examen? Start dan nu met de 100% Online Opleiding Wft van jouw keuze.

Jouw voordelen als je een Wft-opleiding bij Lindenhaeghe boekt:

  • Lage studiebelasting;
  • Voorzien van examengerichte oefenvragen;
  • Stapsgewijze structuur;
  • Syllabus te downloaden;
  • 12 maanden toegang tot leeromgeving;
  • Inclusief een set oefenexamens en Videoleren;
  • Onbeperkt oefenen en Slim leren.
Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.