De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examenvoorbereiding Kiwa

Wil jij je Kiwa-certificering behalen voor SHV 1, SHV 2 of SHV 3? Bereid je dan optimaal voor met onze Kiwa examenvoorbereidingen.

Gratis PO-punten in 2023

Meer over onze examenvoorbereiding

Over Kiwa

Kiwa is een certificerende instantie die de kwaliteit van diensten beoordeelt. De certificaten zijn internationaal erkende bewijzen om aan te tonen dat je aan de kwaliteitsnorm voldoet. Je kunt examen doen voor SHV 1, SHV 2 en SHV 3.

Voor alle richtingen is er zowel een multiple choice- als een casuïstiekexamen. Na het behalen van SHV 1 of SHV 3 moet je een praktijkassessment behalen. Wanneer je deze succesvol afrondt, krijg je jouw KIWA-certificaat en word je ingeschreven in het register. Deze certificering is 5 jaar geldig. Gedurende deze 5 jaar moet je wel je vakbekwaamheid op peil te houden door PE-punten te behalen. 

Voor wie zijn de examenvoorbereidingen?

Wanneer jij je Kiwa-certificering voor SHV 1, SHV 2 of SHV 3 wil behalen, zijn deze examenvoorbereidingen bedoeld voor jou. 

Wat leveren de examenvoorbereidingen mij op?

Met deze examenvoorbereidingen word je klaargestoomd voor het multiple choice- én casuïstiekexamen, zodat jij je Kiwa-certificering kan behalen.

Kiwa Examenvoorbereiding

Oefenexamens Kiwa SHV 1
€ 129,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
Oefenexamens Kiwa SHV 2
€ 129,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
Oefenexamens Kiwa SHV 3
€ 129,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
Beste opleider achtergrond

Wij zijn uitgeroepen tot beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe anderen onze opleidingen ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest