De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-learning NHG Acceptatie

Ben je hypotheekadviseur en wil je meer weten over de mogelijkheden van NHG-financiering en hoe het acceptatieproces van de NHG in zijn werk gaat? Kies dan voor onze E-learning NHG Acceptatie.

€ 85,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Studiebelasting van slechts 3 uur
 • 3 PE SEH-punten (categorie B)
 • Af te ronden vóór 1-2-2025
€ 85,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Studiebelasting van slechts 3 uur
 • 3 PE SEH-punten (categorie B)
 • Af te ronden vóór 1-2-2025

Om in aanmerking te komen voor een NHG-lening moet de geldnemer voldoen aan bepaalde eisen. Deze zijn terug te vinden in de door NHG opgestelde Voorwaarden en Normen. In deze e-learning gaan we dieper in op het acceptatieproces van een NHG-lening. We kijken naar de online toetsen, BKR-registraties en overige financiële verplichtingen. Middels verschillende voorbeelden zorgen we ervoor dat de stof praktijkgericht gebracht wordt en je er direct mee aan de slag kan als adviseur.

Tijdens de e-learning leer je alles over NHG-financiering, de mogelijkheden voor jouw klanten en het acceptatieproces. De e-learning is onderverdeeld in verschillende onderwerpen, waaronder een introductie van het onderwerp, de kostengrens, het acceptatieproces, energiebesparende voorzieningen en het toetsinkomen.

Door het volgen van deze e-learning krijg je een diepgaand inzicht in het afsluiten van een hypotheek met NHG en word je bekend met alle belangrijke aspecten van de NHG Acceptatieregeling. Zo leer je onder andere hoe je jouw klanten kan adviseren over de mogelijkheden van NHG Acceptatie en hoe het acceptatieproces in zijn werk gaat.

De E-learning NHG Acceptatie is geschikt voor hypotheekadviseurs, financieel planners, belastingadviseurs en andere adviseurs in de financiële sector. Deze professionals kunnen hun kennis over het afsluiten van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) vergroten en zich specifiek verdiepen in de NHG Acceptatieregeling. Voor hypotheekadviseurs is de e-learning bijvoorbeeld relevant, omdat zij klanten kunnen adviseren over de mogelijkheden van NHG Acceptatie en hen kunnen helpen bij het aanvragen van deze regeling.

Voor financieel planners en belastingadviseurs is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende mogelijkheden voor het afsluiten van hypotheken met NHG, zodat zij hun klanten hierover kunnen adviseren en hen kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Je vergroot jouw kennis en vaardigheden op het gebied van NHG Acceptatie en kan deze direct toepassen in de praktijk. Hierdoor kan je jouw klanten beter adviseren en ondersteunen bij het vinden van de juiste hypotheek en kan je jouw eigen succes als financieel professional vergroten. Na afronding van de e-learning ontvang je 3 PE SEH-punten in categorie B.

Wat krijg ik bij deze e-learning?
 • Persoonlijke leeromgeving
 • Online colleges en oefenvragen
 • Afsluitende casus
 • Deelnamecertificaat

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze E-learning NHG Acceptatie? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Je krijgt 3 PE SEH-punten in categorie B.

Waarom Lindenhaeghe?