De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Informeren Retail

Heb je het kennisexamen Informatieverstrekker gedaan? Doe dan ook het MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Informeren Beleggen Retail en wordt opgenomen in het register van DSI. Je boekt je examen eenvoudig via onze website.

€ 149,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
  • DSI geaccrediteerd
  • Meerkeuzevragen
  • Vaardighedenexamen (60 minuten)
€ 149,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
  • DSI geaccrediteerd
  • Meerkeuzevragen
  • Vaardighedenexamen (60 minuten)

Het MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Informeren Beleggen Retail bestaat uit 16 vragen. Bij deze multiple choice en multiple select-test kan je bij elke vraag kiezen uit drie antwoorden. Voor elke vraag kan je één punt behalen, wat neerkomt op een totaal van 16 punten. De cesuur voor dit examen ligt op 70%. Het examen duurt maximaal 60 minuten. Als je het MiFID II ESMA vaardighedenexamen Informeren Beleggen Retail succesvol afrondt, ontvang je na het behalen van het examen een certificaat per post.

Het MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Informeren Beleggen Retail is bedoeld voor financieel professionals die werkzaam willen zijn als informatieverstrekker op het gebied van beleggen. Denk hierbij aan (klantcontact)medewerkers van banken, beleggingsondernemingen en vermogensbeheerders.

Om te voldoen aan de gestelde eisen door DSI, moet je zowel een theorie- als vaardigheidsexamen maken. Hiervoor geldt de volgende combinatie: Examen Informatieverstrekker Beleggen en Examen Vaardigheden Informeren Beleggen. Het MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Informeren Beleggen Retail betreft het vaardigheidsexamen. Het examen test jouw vaardigheden in het informeren van klanten over beleggen volgens de eindtermen opgesteld door de DSI. Via de website van DSI kan je zelf de eindtermen bekijken voor het vaardighedenexamen Informeren Beleggen.

Het examen vindt plaats op één van onze prettige examenlocaties. Je hoeft zelf niets mee te nemen, behalve je legitimatiebewijs. Alle benodigdheden voor het examen krijg je op de locatie. Je krijgt meteen te horen of je geslaagd bent of niet. 

9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Het hele jaar door

Frequente startdata, dus snel van start

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt en we willen je daar graag bij helpen. Daarom hebben we hier de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze deelnemers verzameld.

Je kan eenvoudig je examen aanvragen bij Lindenhaeghe. Met ons landelijke examenlocatienetwerk is er altijd een locatie in de buurt beschikbaar op een tijdstip wat jou uitkomt. 

Waarom Lindenhaeghe?