De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Adviseren Retail

Heb je het Kennisexamen Adviseren Beleggen Maatwerk of Standaard afgelegd? Doe dan ook het MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Adviseren Retail en wordt opgenomen in het register van DSI. Boek direct je examen via onze website.

€ 149,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
  • DSI geaccrediteerd
  • Meerkeuzevragen
  • Vaardighedenexamen (60 minuten)
€ 149,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
  • DSI geaccrediteerd
  • Meerkeuzevragen
  • Vaardighedenexamen (60 minuten)

Het MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Adviseren Retail bestaat uit 16 vragen. Er wordt steeds een keuze geboden uit drie antwoordopties. Het examen bestaat uit zowel multiple choice, multiple select als rangschik-vragen. Per vraag kun je 1 punt behalen, wat neerkomt op een totaal van 16 punten. De cesuur voor dit examen ligt op 70%. Het examen duurt maximaal 60 minuten. 
Als je slaagt voor je MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Adviseren Retail ontvang je na het behalen van het examen een certificaat met de post.

Het MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Adviseren Retail is bedoeld voor financieel professionals die beleggingsadvies geven en opgenomen willen worden in het DSI-register. Denk hierbij aan medewerkers van banken, beleggingsondernemingen, vermogensbeheerders en adviesbureaus. 

Om te voldoen aan de gestelde eisen van DSI, dien je zowel een theoretisch als praktisch examen af te leggen. Dit omvat het Examen Kennis Adviseren Beleggen Maatwerk in combinatie met het Examen Vaardigheden Adviseren. Het MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Adviseren Retail is het praktijkexamen dat jouw adviesvaardigheden op het gebied van beleggen toetst. Wil je meer informatie over de specifieke eindtermen die worden beoordeeld tijdens het examen? Bekijk dan de eindtermen op de website van het DSI. 

Het examen vindt plaats op één van onze prettige examenlocaties. Je hoeft zelf niets mee te nemen, behalve je legitimatiebewijs. Alle benodigdheden voor het examen krijg je op de locatie. Je krijgt meteen te horen of je geslaagd bent of niet. 

9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Het hele jaar door

Frequente startdata, dus snel van start

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Waarom Lindenhaeghe?