De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Extra Oefenexamens PE Hypothecair Krediet

Heb je het PE-examen Hypothecair Krediet op de planning staan en wil je nog extra oefenen? Doe de Extra Oefenexamens PE Hypothecair Krediet om te zien of je klaar bent voor het examen.

€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Set van 3 representatieve oefenexamens
 • Voorzien van leerzame feedback
 • Circa 2 uur studiebelasting
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Set van 3 representatieve oefenexamens
 • Voorzien van leerzame feedback
 • Circa 2 uur studiebelasting

Heb je de Oefenexamens PE Hypothecair Krediet gedaan en wil je extra oefenen? Ga dan aan de slag met de Extra Oefenexamens PE Hypothecair Krediet. Dit is een extra set met drie representatieve oefenexamens. Zo kan jij nog meer oefenen met examenvragen. Je ontvangt uitgebreide en leerzame feedback om de beantwoorde vragen, zodat je weet of je klaar bent voor het examen.

Met behulp van de extra oefenexamens kan je toetsen of je de examenstof voldoende beheerst. Je raakt daarnaast vertrouwd met de structuur van het echte examen. We bevelen je aan om eerst de 100% Online Opleiding PE Hypothecair Krediet te volgen, zodat je je optimaal voorbereidt op je PE-examen. Deze opleiding bevat de E-learning PE, een set van drie oefenexamens en Videoleren (diverse video's en animaties die casuïstiek en tips voor het examen bevatten).

Indien je de Klassikale Opleiding PE Hypothecair Krediet incl. examen of de E-learning PE Hypothecair Krediet al hebt besteld in combinatie met de Oefenexamens PE en je nog extra oefenen wil oefenen, is deze set van drie extra oefenexamens precies wat je zoekt!

Tijdens het Examen PE Hypothecair Krediet krijg je 60 minuten de tijd om 23 vragen over actualiteiten van de modules Wft Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet te beantwoorden. Het examen is als volgt opgedeeld:

 • 15 kennis- en begripvragen;
 • 8 vaardigheden- en competentievragen.

Je kan je examen afleggen op een van onze locaties door heel Nederland, dit zijn er meer dan 60. Er is dus altijd wel een locatie in de buurt.

Nadat je je PE-examen met goed gevolg hebt afgerond, ben je tot en met 31 maart 2028 adviesbevoegd.

Wat krijg ik bij de Extra Oefenexamens PE Hypothecair Krediet?
 • Onbeperkt herhalen van de oefenvragen
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • 12 maanden toegang tot de oefenvragen
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Persoonlijke leeromgeving

Inclusief benodigd studiemateriaal

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze Extra Oefenexamens PE Hypothecair Krediet? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Ja, de Extra Oefenexamens PE zijn anders dan de set van oefenexamens die in de 100% Online Opleiding PE zit. Volg je alleen de E-learning PE of de Klassikale Opleiding PE incl. examen, bestel dan eerst de Oefenexamens PE Hypothecair Krediet.

Nee, deze set van extra oefenexamens bestaat uit drie andere representatieve oefenexamens. Heb je de Oefenexamens PE Hypothecair Krediet nog niet gedaan, dan raden we je aan deze eerst aan te schaffen voordat je de Extra Oefenexamens PE bestelt.

Waarom Lindenhaeghe?