De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Extra Oefenexamens PE Consumptief Krediet

Ga je binnenkort het PE-examen Consumptief Krediet afleggen en wil je extra oefenen? Test jezelf met de PE Consumptief Krediet extra oefenexamens om te zien of je klaar bent voor het examen.

€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 2 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 2 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback

Heb je de Oefenexamens PE afgerond en ben je op zoek naar een manier om extra te oefenen met te lesstof? Ga dan aan de slag met de Extra Oefenexamens PE Consumptief Krediet. Met deze set van drie extra oefenexamens kan jij oefenen met examenvragen. Alle antwoorden zijn voorzien van uitgebreide feedback, zo weet je precies welke onderwerpen je voldoende beheerst en welke je nog beter moet bestuderen.

De extra oefenexamens zijn representatief voor het echte examen, ze bestaan namelijk uit dezelfde onderdelen en gaan in op de onderwerpen die je op het examen kan tegenkomen. Door deze examens te maken toets je niet alleen je kennis, maar raak je ook vertrouwd met de structuur van het echte examen.

Tijdens het PE Consumptief Krediet examen krijg je vragen 22 vragen over actualiteiten van de Wft's Basis en Consumptief Krediet. Hier heb je in totaal 60 minuten de tijd voor.

Je kan jouw PE-examen op meer dan 55 locaties door heel Nederland afleggen, wat betekent dat er altijd een locatie in de buurt is.

Voor een optimale voorbereiding op je PE-examen bevelen we je aan om eerst de E-learning PE Consumptief Krediet te volgen. Deze e-learning is gestructureerd en neemt je mee in alle Wft PE-actualiteiten die ook op het examen aan bod kunnen komen. Nadat je de e-learning hebt afgerond, de Oefenexamens PE hebt gedaan en je nog meer wil oefenen, kan je aan de slag met de Extra Oefenexamens PE. 

Heb je de 100% Online Opleiding PE Consumptief Krediet gevolgd en wil je nog meer oefenen? Dan zijn de extra oefenexamens een mooie toevoeging aan je voorbereiding. 

De e-learning gaat dieper in op onderwerpen die je ook op het Examen PE Consumptief Krediet kan tegenkomen. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

 • Lagere maximale kredietrente;
 • VFN gedragscode en normen; en
 • Herziening beslag en executierecht.
Wat krijg ik bij de Extra Oefenexamens PE Consumptief Krediet?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Uitgebreide feedback
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Persoonlijke leeromgeving

Inclusief benodigd studiemateriaal

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

De Extra Oefenexamens PE Consumptief Krediet maak je in je online leeromgeving, waar je twaalf maanden toegang tot krijgt. Dit kan je daardoor waar en wanneer je wil doen. De set bestaat uit drie oefenexamens, die representatief zijn aan het echte PE-examen. Zo weet je zeker dat je klaar bent voor het examen.

De opbouw van de PE Consumptief Krediet extra oefenexamens komen overeen met het landelijk PE-examen, waardoor het een goed voorproefje is voor wanneer je op examen gaat. Met deze extra oefenexamens kan je namelijk oefenen met de verschillende soorten vragen die op je examen aan bod komen en daarnaast toets je gelijk je kennis.

Bij Lindenhaeghe werken we samen met professionele toetscentra. Je kan je Examen PE Consumptief Krediet afleggen op meer dan 55 locaties door heel Nederland. Deze locaties zijn zes dagen per week, zowel overdag als 's avonds beschikbaar. 

De opleiding is erg laagdrempelig en bevat structuur, wat het een toegankelijke opleiding maakt. Je gaat tijdens de opleiding aan de slag met diverse oefenvragen, hier krijg je uitgebreide feedback op. Daarnaast ontvang je tips die gericht zijn op je examen.

Dankzij de lage studiebelasting, de verschillende animaties en examengerichte oefenvragen, ga je binnen korte tijd, moeiteloos door alle lesstof heen. De optimale voorbereiding voor jouw Examen PE Consumptief Krediet!