De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Vakbekwaamheid in vertrouwde handen

Leuk dat je een kijkje neemt bij Lindenhaeghe! Op onze website vind je geregeld praktische artikelen, case studies en nog veel meer. Hierin bespreken wij onderwerpen uit de dagelijkse beroepspraktijk, geven wij advies en delen wij onze kennis. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Hoge slagingspercentages

Heb je onze artikelen in het VVP-magazine al gezien?

Wist je dat wij een vaste bijdrage leveren aan het VVP-magazine? Als financieel adviseur is het belangrijk continu op de hoogte te zijn van de relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Met de rubriek ‘Jouw vakbekwaamheid’ in VVP informeren wij jou daarom over verschillende actualiteiten die jouw beroepspraktijk direct raken. Aan bod komen wetswijzigingen, nieuwe regelingen en nog veel meer! 

Op de website van VVP zijn alle eerdere edities van het magazine gratis beschikbaar gesteld. Zo kan je al onze artikelen in de katern Ken je vak! in alle rust teruglezen.

Jouw vakbekwaamheid in vertrouwde handen

Opleiding Erkend Financieel Adviseur

De Opleiding Erkend Financieel Adviseur is bedoeld voor hypotheekadviseurs die hun dienstverlening naar een hoger niveau willen tillen. Gedurende de opleiding ontwikkel je een breder perspectief op de financiële situatie van je klanten, waardoor je in staat bent om een integraal advies te geven dat verder gaat dan het gemiddelde hypotheekadvies. Tijdens de opleiding leer je niet alleen meer over hypotheken, maar ook hoe je jouw adviesvaardigheden kan verbeteren.

Wil jij als hypotheekadviseur uitblinken in je werk en je onderscheiden op de markt? Schrijf je dan in voor deze opleiding en wordt een Erkend Financieel Adviseur.  

Meer informatie
Direct persoonlijk contact

Ben je al Erkend Adviseur?

Dan volg je jaarlijks Permanente Educatie (PE) waardoor je kennis up-to-date blijft. Wist je dat je alleen bij Lindenhaeghe een ruime keuze aan PE SEH-sessies op diverse locaties door heel Nederland vindt? Daarnaast kan je al onze trainingen vanuit huis of een andere locatie volgen via de Virtual Classroom. Volg je liever een e-learning? Ook dat is mogelijk!

Wij bieden zowel een- als tweedaagse trainingen aan. Verdiep jij je graag in de betaalbaarheid versus haalbaarheid van een hypotheek? Of ga jij juist graag met je persoonlijke ontwikkeling als adviseur aan de slag? Wij hebben voor elk wat wils. Bekijk snel op onze website welk PE SEH-programma het beste bij jou past.

Naar ons aanbod

Blijf op de hoogte!

Duidelijk en relevant communiceren vanuit onze kennis en kunde. Dát is waar we in onze communicatie voor staan. Daarom versturen wij eens per maand een nieuwsbrief waarin wij onze relaties informeren over ons productaanbod en onze dienstverlening, actuele thema’s binnen de branche, relevante ontwikkelingen op het gebied van opleiden en het laatste nieuws binnen Lindenhaeghe. 

Wil jij ook graag als eerste ons nieuws in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.