De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

3 juli laatste kans op STAP-budget

Eerder heeft het kabinet aangekondigd dat het STAP-budget per 1 januari 2024 zal verdwijnen. Echter, we hebben recent vernomen dat het tijdvak van juli de laatste periode is waarin wij als opleider deel kunnen nemen aan STAP. Daarom adviseren wij je om vóór 3 juli je STAP-budget van maximaal € 1.000,- aan te vragen!

3 juli laatste kans op STAP-budget

Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

 

Stap 1: Oriënteer je op ons STAP-aanbod. We bieden verschillende opleidingen aan, zoals de Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen, Opleiding Budgetcoach of de initiële FFP- of SEH-opleiding. Kijk op onze website voor het gehele aanbod.

Stap 2: Vraag eenvoudig jouw STAP-product aan. Heb je een opleiding gevonden die jou aanspreekt? Ga dan naar het product van jouw keuze en meld je direct aan. Onze website voorziet je van alle benodigde informatie om het aanvraagproces soepel te laten verlopen.

Stap 3: Zorg ervoor dat je op 3 juli om 10 uur klaar zit om jouw subsidieaanvraag te voltooien. Het voltooien van de aanvraag is eenvoudig en we hebben een aantal handige tips voor je verzameld op een speciale informatiepagina. Raadpleeg deze pagina voor een soepel verloop van het aanvraagproces.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het aanvraagproces? Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het benutten van deze laatste mogelijkheid. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.