De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Gratis introductiecursussen

Wil je ontdekken hoe je zakelijk financieringsadvies kan toevoegen aan je dienstverlening? Of wil jij kennismaken met het onderwerp vastgoedbeleggen? Meld je dan aan voor een van de gratis introductiecursussen.

Zakelijk financieren - Basisopleiding Financieren mkb

Om jou kennis te laten maken met zakelijk financieren en vastgoedbeleggen, bieden we twee introductiecursussen. Alle sessies vinden plaats in de Virtual Classroom, duren 2 uur en worden verzorgd door de specialisten van FOI.

Zakelijk financieren

Tijdens deze introductiecursus gaan we dieper in op alle aspecten die komen kijken bij het behandelen van een zakelijke financieringsaanvraag. We delen actuele ontwikkelingen in de markt en vertellen je meer over de verschillende financieringsvormen die er zijn. Ook leggen we je uit welke vervolgstappen je moet nemen om aan de slag te kunnen als zakelijk financieringsadviseur.

Je kan je aanmelden voor een van de volgende momenten:

  • Donderdag 13 juni (13.30 - 15.30 uur)

 

Vastgoedbeleggen

Gedurende deze introductiecursus leer jij meer over wat vastgoedbeleggen precies inhoudt. We nemen je mee in de actuele vastgoedontwikkelingen die van belang zijn, de verschillende financieringsmogelijkheden en fiscale en juridische aandachtspunten. Benieuwd wat de volgende stap is om aan de slag te kunnen met vastgoedbeleggen? We vertellen je daar ook meer over. 

Je kan je aanmelden voor een van de volgende momenten:

  • Dinsdag 11 juni (19.30 - 21.30 uur)

Meer weten over zakelijk financieren?

Lindenhaeghe biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van zakelijk financieren. Heb je de Introductiecursus Zakelijk financieren gevolgd en wil je de volgende stap zetten? Bekijk dan ons volledige aanbod!

Meld je aan!

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden voor de introductiecursus naar jouw keuze.

Let op: De sessies vinden plaats in de Virtual Classroom en worden niet opgenomen, je kan de introductiecursus dus niet terugkijken.