De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Klassikale Examentraining Wft

Verhoog jouw slagingskans voor de Wft-examens met onze intensieve eendaagse klassikale examentrainingen, gegeven door een professionele trainer.

Wft klassikale opleiding behalen

Kies een module

Met de examengerichte klassikale Wft-trainingen van Lindenhaeghe behaal jij in één dag je Wft-examen.

Wft Basis
Wft Consumptief Krediet
Wft Schade Particulier
Wft Vermogen
Wft Inkomen
Wft Schade Zakelijk
Wft Hypothecair Krediet
Wft Pensioen
Wft Basis examen

Wat kan je van de examentraining verwachten?

  • Een examengerichte training van een ervaren en professionele trainer;
  • Het doornemen van de belangrijkste thema's en onderwerpen;
  • Uitgebreid oefenen met examengerichte oefenvragen;
  • Een kleine groep waarbij er veel ruimte is voor interactie met de trainer en medecursisten.
Man lacht en volgt een Examentraining Wft Basis

Optimaal voorbereid je Wft-examen afleggen

Tijdens de examentrainingen worden er diverse kennis- en vaardigheidsvragen geoefend. Deze vragen zijn te vergelijken met de vragen die je krijgt op je Wft-examen. Ook is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen, zowel over de eerder gemaakte oefenexamens als het studiemateriaal.

Je ontvangt van de trainer waardevolle examengerichte tips. Deze tips helpen jou bij het beantwoorden van de examenvragen. Je bent op deze manier optimaal voorbereid én klaargestoomd om in één keer te slagen voor je Wft-examen.

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij de prijsopbouw van ons Wft-studiemateriaal. De wet- en regelgeving binnen de financiële sector verandert continu. Het is daarom belangrijk dat alle informatie in ons Wft-studiemateriaal klopt en volledig up-to-date is. Onze afdeling Opleidingsmanagement volgt hiervoor alle ontwikkelingen op de voet en past waar nodig onze opleidingen direct aan. In de praktijk blijkt dat er bij de ene Wft-module vaker aanpassingen nodig zijn dan bij de andere module. Daarnaast verschilt de moeilijkheidsgraad per Wft-opleiding. Opleidingen die meer complexe onderwerpen bevatten hebben extra tekst en uitleg nodig.

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) publiceert daarnaast elk kwartaal het aantal examens dat in de voorgaande periode is afgenomen. Hieruit kan je opmaken dat er veel meer kandidaten zijn die bijvoorbeeld het Wft-examen Schade Particulier afleggen dan dat van Wft Pensioen. Dit maakt dat ook bij ons de Opleiding Wft Schade Particulier door meer cursisten wordt gevolgd. Daarnaast is deze Wft-module minder complex en dus minder omvangrijk.

Wij vinden het belangrijk om eerlijke tarieven te hanteren. Daarom betaal je bij Hoffelijk voor een Wft-module die minder onderhoud vergt aan onze kant en die meer cursisten volgen een lager bedrag dan voor een Wft-module die geregeld wijzigt en die veel minder vaak wordt gevolgd.

Om het overzichtelijk te houden zijn onze opleidingsproducten verdeeld in verschillende prijsklassen. Dit betekent dat alle producten met een vergelijkbare omvang per categorie zijn ingedeeld. Vervolgens is het verschil in tarief alleen doorgevoerd bij de producten waarop de factoren genoemd bij de veelgestelde vraag ‘Wat maakt dat jullie verschillende prijzen hanteren per Wft-module?’ het meest van invloed zijn.

Nee, we hanteren alleen verschillende prijzen voor de E-learning Wft (en alle opleidingsproducten waar de e-learning onderdeel van uitmaakt). Voor alle overige opleidingsproducten, waaronder bijvoorbeeld de Oefenexamens en de geprinte Syllabus, geldt dat wij wél hetzelfde tarief hanteren.

Daarnaast is het bij de Klassikale Opleiding Wft ook nog goed om te weten dat het aantal opleidingsdagen per Wft-module verschilt. Het aantal opleidingsdagen varieert namelijk tussen de 3 en 5 dagen. Hierdoor geldt dat je voor een Klassikale Wft-opleiding van 3 dagen automatisch minder betaalt dan voor een opleiding van 5 dagen.