De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Geprint Studieboek Schuldhulpverlener

Vind je het fijn om met een boek op de bank of aan de keukentafel te studeren? Ons professioneel geprinte en gepersonaliseerde studieboek Schuldhulpverlener is een perfecte aanvulling op je online of klassikale opleiding! Het boek is makkelijk mee te nemen, waardoor jij kan studeren waar en wanneer je wil.  

€ 59,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
€ 59,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief

Met het studieboek kan jij je snel en doelgericht voorbereiden op het examen. Het studiemateriaal bevat veel praktijkvoorbeelden en is toegankelijk geschreven. Je kan het studieboek makkelijk overal mee naartoe nemen en op elk moment van de dag studeren.  

Wat je daarnaast moet weten over het studieboek: 

  • De inhoud van het studieboek komt overeen met de inhoud van de e-learning   

  • Het studiemateriaal bevat examentips 

  • Je krijgt veel praktijkvoorbeelden 

Wij vinden het belangrijk dat jij verantwoorde producten krijgt en daarom hebben we extra aandacht besteed aan de duurzaamheid van ons studieboek. Het studieboek is in kleur en op duurzame wijze geprint. Het studieboek heeft een lijmboekbinding en past bij verzending door de brievenbus. 

Het is alleen mogelijk om het Geprinte Studieboek Schuldhulpverlener te bestellen in combinatie met een online of klassikale opleiding. Het is niet mogelijk om het boek als los product te bestellen. 

9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.