De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE SEH Advieskansen bij klantbeheer en duurzaamheid

Wil jij ook de voordelen van actief klantbeheer, met de focus op duurzaamheid? Maar dan wel op een manier die bij jou en klanten past? In de training PE SEH Advieskansen bij klantbeheer en duurzaamheid ga je aan de slag met jouw persoonlijke aanpak!

€ 285,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Eendaagse training
 • Op locatie & in de Virtual Classroom
 • 6 PE SEH-punten (categorie A) incl. 3 ADW-punten
€ 285,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Eendaagse training
 • Op locatie & in de Virtual Classroom
 • 6 PE SEH-punten (categorie A) incl. 3 ADW-punten

Dit vaardigheden programma staat in het teken van klantbeheer met de nadruk op verduurzaming. Het bespreekbaar maken van verduurzaming bij het aankopen van een woning is een tweede natuur geworden. Maar hoe doe je dit nu als de klant niet direct een aanleiding heeft, zoals het kopen van een woning? Hoe kan je deze klanten proactief benaderen? Hoe kan je vanuit regulier beheer toegevoegde waarde toevoegen? Wat is jouw rol hierin? Hoe kan jij tot nieuwe advieskansen komen? Deze training geeft jou als adviseur het inzicht en de tools met een goede structuur klantbeheer in te richten en te optimaliseren.

Tijdens deze dag gaan we vooral in op het ‘hoe’: de vaardigheden. Kennis over de technische mogelijkheden tot verduurzaming zijn hierbij van belang. Daarom adviseren we je voorafgaand de E-learning Adviseur Duurzaam Wonen te volgen. Op die manier is je kennis up-to-date en kan je daadwerkelijk aan de slag met hoe je het geleerde in de praktijk kan toepassen!  

Tijdens deze vaardigheidstraining ga je in op de meest actuele (kennis)aspecten van verduurzaming. Je wordt in staat gesteld om een begrijpelijke koppeling te maken tussen de (latente) behoefte van je klant op het gebied van beheer en de kennis die je hebt over verduurzaming. Het grootste gedeelte van de training zullen we kijken naar hoe jij als adviseur kijkt naar klantbeheer en verduurzaming, wat je hierin drijft of juist niet. Wanneer we dit weten gaan we met elkaar kijken hoe we dit het beste kunnen overbrengen op de klant en hoe je het klantbeheer vervolgens kan structureren.

Deze training is bedoeld voor alle financieel en hypotheekadviseur die actief met klanten te maken hebben. Uiteraard mogen bijvoorbeeld ook medewerkers van een advieskantoor aansluiten, zodat zij ook goed op de hoogte zijn van klantbeheer en verduurzaming.  

Tijdens deze PE SEH-training ga je samen met de trainer en de medecursisten aan de slag met het belang van klantbeheer en verduurzaming. Na deze vaardighedentraining ben in je staat om klanten proactief te benaderen en te helpen bij verduurzaming. Dit kan je doen door toepassing van verbeterde vaardigheden en nieuwe tools die zorgen voor een nog beter beheer van je klantrelatie. Daarnaast behaal je ook gelijk 3 ADW-punten met dit programma, zodat je in het register Adviseur Duurzaam Wonen opgenomen blijft.

Wat krijg ik bij deze training?
 • Praktijkgerichte training
 • Handige naslagwerken die je kan downloaden
 • Alle ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Persoonlijke leeromgeving
 • Deelnamecertificaat

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Waarom Lindenhaeghe?