De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Verrast door succes LinkedIn-post

Volgens de statistieken van het CBS ervaarde ruim 75% van het bedrijfsleven personeelstekorten aan het begin van het derde kwartaal van 2023. Met name bepaalde vacatures zoals die voor klantcontactfuncties en IT blijken steeds lastiger in te vullen. Daarom besloten wij, al langere tijd op zoek naar juist deze collega’s, ons kwetsbaar op te stellen door via LinkedIn een oproep te doen aan de sector.

LH_01_Nieuwsbericht_Edwin

In het LinkedIn-bericht, geplaatst door onze Commercieel Directeur Edwin, vroegen wij oud-collega’s, klanten en andere betrokkenen onder de post hun ervaringen met Lindenhaeghe te delen om zo sollicitanten op een andere manier kennis te laten maken met onze organisatie. Ondanks het feit dat wij al geregeld een kijkje achter de schermen delen, voelde het ons kwetsbaar opstellen door hulp te vragen toch wel net iets anders.

Edwin: “Bij Lindenhaeghe prijzen we ons gelukkig met het feit dat we regelmatig nieuwe collega’s welkom mogen heten, maar ook wij krijgen steeds meer moeite met het invullen van bepaalde vacatures. Omdat we het voor onze collega’s werkbaar willen houden, zeker in aanloop naar de verwachte PE-piek van volgend jaar, vroegen we nu alvast ons netwerk om hulp. Dit was behoorlijk spannend, want wat als bijna niemand zou reageren.”

Hij vervolgt: “Natuurlijk hadden we de hoop dat de post tot meerdere reacties zou leiden, maar we zijn echt enorm verrast dat onze oproep door de branche zo is omarmd. Wat kwam er een massale steun vanuit alle kanten en wat zijn er hartverwarmende en mooie verhalen gedeeld! De post heeft al tot bijna 70.000 views en 400 likes geleid en er staan meer dan 400 reacties onder de post. Er zijn ook al meerdere sollicitaties binnengekomen, dus dit heeft ons nu al zoveel gebracht. Zonder alle steun was dit niet mogelijk geweest, dus daar willen we iedereen heel hartelijk voor bedanken.” 

Dit bericht is ook gedeeld door VVP.