De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Prinsjesdag Totaaloverzicht 2023

Voor alweer de 11e keer op rij wordt het Prinsjesdag Totaaloverzicht uitgebracht. Ditmaal voor het eerst in de nieuwe look & feel van Lindenhaeghe. Echter heeft zoals vanouds de vakredactie van Lindenhaeghe in de nacht na Prinsjesdag weer doorgewerkt om alle gepresenteerde maatregelen door te spitten en de relevante ontwikkelingen samen te vatten in het Prinsjesdag Totaaloverzicht.

Prinsjesdag_2023

Edwin, onze Commercieel Directeur: “Als marktleider leiden wij dagelijks tienduizenden financieel professionals op. Daarom zien wij het als onze taak om de branche te ondersteunen bij het zo snel mogelijk informeren van alle professionals over de gepresenteerde maatregelen. Het Totaaloverzicht bevat een overzichtelijke samenvatting van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van onder meer hypotheken, verzekeringen en pensioen die voortvloeien uit de plannen die de regering jaarlijks tijdens Prinsjesdag aankondigt.”

Edwin vervolgt: “Dit overzicht gaat dieper in op thema’s als Belasting, Sociale Zekerheid, Woning, Werk en Pensioen met een praktische vertaalslag naar de beroepspraktijk. Zo zijn alle financieel professionals bij de start van hun werkdag niet alleen volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar weten zij ook gelijk hoe zij deze kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Het feit dat het aantal bezoekers op de site per jaar blijft groeien, illustreert hoezeer dit initiatief door de sector wordt gewaardeerd.”

Meer informatie

Het Prinsjesdag Totaaloverzicht is beschikbaar via onze website.

Dit nieuws is ook gedeeld door VVPAMAdfizNBBI en Horus