De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Interview met DBA advies

DBA advies bestaat uit twee financiële advieskantoren in het midden van het land. Beide kantoren hebben ook een Regiobank-functie. Vanuit de visie dat het belangrijk is om de boel goed op orde te hebben om de klanten de beste dienstverlening te bieden, heeft DBA advies jaren geleden de keuze gemaakt voor Lindenhaeghe als vaste opleider.

DBA Advies

Borging van de Wft-vakbekwaamheid

Als ervaren en gespecialiseerde partner in (wettelijke) vakbekwaamheid weten wij precies wat er nodig is om organisaties te ondersteunen bij het behalen, behouden en aantoonbaar maken van de vakbekwaamheid van de medewerkers. We bieden hiervoor een uitgebreid opleidingsaanbod aan van Permanent Actueel, Wft- en PE-opleidingen en examens tot vakopleidingen.

Voor DBA advies brengt het Diplomadossier van Lindenhaeghe het benodigde inzicht in de Wft-vakbekwaamheid van de medewerkers, zodat zij de kwaliteit waar zij voor staat kan borgen. Er is daarnaast veel waardering voor de korte lijnen, het vaste aanspreekpunt en het complete aanbod tegen aantrekkelijke tarieven.

In gesprek met Roel de Jong

Benieuwd hoe Roel, Directeur | Eigenaar van DBA advies, de ondersteuning van Lindenhaeghe ervaart bij de borging van de vakbekwaamheid van zijn medewerkers? Bekijk dan vooral het volledige interview!