De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

FOI wordt onderdeel van de Lindenhaeghe Groep

Vol trots kondigen wij aan dat FOI, hét opleidingsinstituut gespecialiseerd in Finance en Vastgoed, vanaf nu onderdeel uitmaakt van de Lindenhaeghe Groep. Met deze overname krijgen wij, tot nu toe vooral actief in het particuliere domein, ook een uitgebreid aanbod in het zakelijke domein. Daarnaast spelen wij met deze overname in op de trend waarin financieel adviseurs hun dienstverlening uitbreiden naar de zakelijke dienstverlening en richting commercieel vastgoed.

FOI

Edwin, onze Commercieel Directeur: “Wij hebben eerder al succesvol samengewerkt met FOI. FOI is met recht een kwaliteitsinstituut te noemen en wordt geroemd om de specialistische kennis, inhoudelijk sterke opleidingen en praktijkgerichte trainers. Wij zijn er heel blij mee zo'n sterke partij toe te mogen voegen aan ons bedrijf.”

Edwin vervolgt: “We zien een toenemende interesse in onze zakelijke financieringslijn. Dat past bij de ontwikkeling dat adviseurs zich oriënteren op het verbreden van hun dienstverlening. Dankzij FOI kunnen wij onze klanten in één keer toegang geven tot bijna 100 extra opleidingen op het gebied van zakelijk financieren en commercieel vastgoed.”

Marleen van de Sande, Operationeel Directeur bij FOI: “Als onderdeel van Lindenhaeghe kunnen wij ons klaarmaken voor de volgende fase van FOI. We staan er goed voor en hebben de afgelopen jaren een stevig fundament neergezet waar we onder de vlag van Lindenhaeghe op voort kunnen borduren. Dankzij Lindenhaeghe kunnen we een kwaliteitsimpuls geven aan onze online opleidingen en gebruikmaken van het applicatielandschap waar Lindenhaeghe de afgelopen jaren flink in heeft geïnvesteerd. Daarnaast kunnen wij onze mooie opleidingen aan een breder publiek beschikbaar stellen. Daar kijken wij enorm naar uit.”

Meer informatie

Het aanbod van FOI wordt binnenkort beschikbaar gesteld via onze website, maar is nu al te bekijken via de website van FOI.

Dit nieuws is ook gedeeld door VVP, AM en InFinance.