De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Begeleiding bij je opleiding

Als je kiest voor een opleiding van Lindenhaeghe, dan sta je er niet alleen voor! Je krijgt namelijk tijdens je studie begeleiding van onze experts. Kijk snel mee hoe dit in zijn werk gaat.

Begeleiding bij je opleiding
Heb je een vraag - mail Lindenhaeghe

Heb je een vraag? Mail het ons!

Wanneer je een vraag hebt over het studiemateriaal, dan staan onze experts voor je klaar om deze te beantwoorden! Je kunt hun bereiken door een e-mail naar begeleiding@lindenhaeghe.nl te sturen.

We willen je vragen om het volgende te vermelden in de e-mail, zodat we gemakkelijk met je mee kunnen kijken:

  • Geef aan over welke opleiding en welke opdracht in je opleiding het gaat; en
  • Voeg eventueel een kopie van een deel van de tekst waarover je een vraag hebt toe.

Wij voorzien je dan van een goed en onderbouwd antwoord.

Antwoord binnen twee werkdagen

Antwoord binnen twee werkdagen

We streven ernaar om je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Vergt je vraag iets meer uitzoekwerk, dan kan het iets langer duren voordat je antwoord hebt. Hier houden we je uiteraard van op de hoogte! Stel je vragen ruim voordat je examen gaat doen.

Tip: Ga ondertussen wel door met leren, zodat je op schema blijft.

De actiefste LinkedIn-groep in de branche

Meld je aan voor de actiefste LinkedIn-groep in de branche

Onze experts behandelen de vragen die over de inhoud van onze opleidingen gaan. Mocht je een praktijkcasus willen voorleggen, dan kun je deze plaatsen in onze LinkedIn-groep Lindenhaeghe.

Wil je je vraag liever anoniem stellen? Stuur dan een persoonlijk bericht naar de Lindenhaeghe Vraagbaak of mail ons op support@lindenhaeghe.nl. Wij posten de vraag voor je en je kunt het antwoord zelf in de gaten houden.

Lindenhaeghe is de actiefste LinkedIn-groep in de financiële branche. Hier ontmoet je meer dan 5.000 vakgenoten, waardoor er altijd wel iemand is die je kan helpen aan het juiste antwoord op je vraag. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van de antwoorden gewaarborgd blijft. Op een afstandje kijken we altijd mee naar de gegeven antwoorden.

Samen streven naar de hoogste kwaliteit

Samen streven we naar de hoogste kwaliteit

Lindenhaeghe streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Mocht je onverhoopt toch een foutje ontdekken in ons studiemateriaal, dan kun je dit melden via begeleiding@lindenhaeghe.nl.

Door een fout te melden, maak je kans op een cadeaubon die we jaarlijks verloten onder de klanten die hebben geholpen om ons studiemateriaal te verbeteren.