De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

MiFID II ESMA Kennisexamen Informeren Beleggen Retail

Heb je de E-learning MiFID II ESMA Module Informeren Beleggen gevolgd? Dan ben je klaar om examen te doen! Boek jouw Kennisexamen Informeren Beleggen Retail via onze website.

€ 149,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
  • DSI geaccrediteerd
  • Meerkeuzevragen
  • Kennisexamen (70 minuten)
€ 149,-
  • vrij van btw
  • all-in tarief
  • DSI geaccrediteerd
  • Meerkeuzevragen
  • Kennisexamen (70 minuten)

Het MiFID II ESMA Kennisexamen Informatieverstrekker Beleggen Retail bevat 20 vragen. Het aantal examenvragen dekt de door DSI opgestelde eindtermen af, zoals behandeld in de E-learning MiFID II Esma Module Informeren Beleggen. Voor elke examenvraag kan je 1 punt behalen, wat neerkomt op een totaal van 20 punten. Bij de meerkeuzevragen zijn er steeds drie antwoordopties. Door de keuze voor drie antwoordopties en de verhouding in soort vragen ligt de cesuur voor dit examen op 70%. Het examen duurt maximaal 70 minuten. Zodra je het examen met een voldoende hebt afgerond, ontvang je per post een certificaat.

Om te voldoen aan de eisen van DSI, moet je zowel een theorie- als vaardigheidsexamen maken. Voor de module Informeren Beleggen Retail geldt de volgende combinatie: Examen Informatieverstrekker Beleggen Retail en Examen Vaardigheden Informeren Retail. Het MiFID II ESMA Kennisexamen Informatieverstrekker Beleggen Retail betreft het theorie-examen. Het examen test jouw kennis en begrip van de door het DSI opgestelde eindtermen

Wil jij examen doen en je inschrijven in het register? Neem dan nog even goed de toelatingseisen door op de website van DSI. 

Het MiFID II ESMA Kennisexamen Informatieverstrekker Beleggen Retail is voor financieel professionals die werkzaam zijn als informatieverstrekker op het gebied van beleggen. Denk hierbij aan (klantcontact)medewerkers van banken, beleggingsondernemingen en vermogensbeheerders.

Je examen vindt plaats op een prettige locatie waar alles wat je nodig hebt aanwezig is. Neem alleen je ID-kaart of paspoort mee. Na het examen hoor je meteen of je geslaagd bent of niet.

9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Waarom Lindenhaeghe?