De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Extra oefenexamens Wft Basis

Ben je bezig met de voorbereiding op je Wft-examen Basis? Vergroot je kans om te slagen door je kennis te toetsen met onze set van drie Extra oefenexamens Wft Basis.

€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Set van 3 representatieve extra oefenexamens
 • Voorzien van leerzame feedback
 • Circa 4 uur studiebelasting
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Set van 3 representatieve extra oefenexamens
 • Voorzien van leerzame feedback
 • Circa 4 uur studiebelasting

De Extra oefenexamens Wft Basis van Lindenhaeghe zijn speciaal ontworpen om je grondig voor te bereiden op het Wft Basis examen en bestaan uit een set van drie oefenexamens. Deze oefenexamens volgen de meest actuele examenrichtlijnen en toetstermen, en zijn varianten op de reguliere oefenexamens, met speciale aandacht voor de meest voorkomende fouten. Zo kan je intensief oefenen op zowel kennis- en begripvragen als op vaardigheden- en competentievragen. Elk vraagstuk is voorzien van gedetailleerde feedback, waardoor je direct na het examen een helder beeld krijgt van je prestaties. De afwisselende inhoud zorgt ervoor dat je optimaal bent voorbereid en vol vertrouwen het examen kan ingaan.

Nu kan je je voorbereiding uitbreiden met de Extra oefenexamens Wft Basis. In tegenstelling tot de reguliere Oefenexamens Wft Basis, zijn deze extra oefenexamens geen onderdeel van de 100% Online Opleiding Wft Basis. Het betreft een volledig nieuwe set aanvullend oefenmateriaal om je nog beter voor te bereiden op het Examen Wft Basis.

De Extra oefenexamens Wft Basis bieden meerdere voordelen die je voorbereiding op het Wft Basis examen optimaliseren: 

Gerichte training
De oefenexamens zijn speciaal ontworpen om met de veelgemaakte fouten te oefenen, waardoor je gericht kan werken aan je verbeterpunten. 

Onmiddellijke feedback
Elk vraagstuk in de extra oefenexamens biedt directe feedback, waardoor je onmiddellijk inzicht krijgt in de juistheid van je antwoorden. Deze feedback helpt je specifieke fouten te identificeren en geeft uitleg over waarom een bepaald antwoord incorrect is. Dit is cruciaal om je kennis van de materie te verbeteren.

Variatie in de stof
De oefenexamens bieden een brede variatie in de behandelde onderwerpen, wat bijdraagt aan een grondige beheersing van de lesstof.

Door deze voordelen ben je met de Extra oefenexamens Wft Basis uitstekend voorbereid om het examen met vertrouwen tegemoet te gaan.

Wat krijg ik bij deze Extra Oefenexamens Wft Basis?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Uitgebreide feedback
 • Set van 3 Extra Oefenexamens die representatief zijn voor het landelijk examen
 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze Extra oefenexamens Wft Basis? We hebben de meestgestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

De Extra oefenexamens Wft Basis verschillen van de reguliere Oefenexamens Wft Basis doordat ze specifiek zijn ontworpen om extra te oefenen op de meestgemaakte fouten tijdens het examen. Net zoals de reguliere oefenexamens, bevatten ze een mix van kennis- en begripvragen en vaardigheden- en competentievragen. De extra oefenexamens bieden afwisseling in de stof, wat zorgt voor een optimale voorbereiding en een grondige beheersing van de lesstof.

Let op: In tegensteling tot de reguliere oefenexamens, zijn de extra oefenexamens geen onderdeel van de 100% Online Opleiding Wft Basis. Het betreft een volledig nieuwe set aanvullend oefenmateriaal om je nog beter voor te bereiden op het Wft Basis examen.

Hoewel de Extra oefenexamens Wft Basis uitstekend geschikt zijn om te oefenen op kennis- en begripvragen en vaardigheden- en competentievragen, volstaan ze niet als enige voorbereiding op het Wft Basis examen. Het is daarom belangrijk om, naast deze oefenexamens, ook toegang te hebben tot het uitgebreide studiemateriaal zoals dat wordt aangeboden in onze 100% Online Opleiding Wft Basis. Op deze manier zorg je ervoor dat je alle noodzakelijke kennis en vaardigheden grondig beheerst en optimaal voorbereid bent voor het examen. 

 

Waarom Lindenhaeghe?