De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Je examen of training verzetten of annuleren

Je hebt een examen of training geboekt bij Lindenhaeghe en wil deze verzetten of annuleren. We leggen je hieronder uit wat de voorwaarden hiervoor zijn en hoe je het examen of de training verzet of annuleert.

Premie-uitkeringsovereenkomst

Wil je je ingeplande examen of training verzetten of annuleren? Geen probleem, we begrijpen dat er soms omstandigheden zijn die dit vereisen. Om kosten te voorkomen, vragen we je om ons tijdig op de hoogte te stellen. Login via je Dashboard en kies vanuit je Agenda voor "verzetten of annuleren". Zo wordt het formulier onderaan deze pagina direct voor je ingevuld op basis van de gegevens uit je Dashboard.

We raden je aan deze pagina aandachtig door te nemen. 

Voorwaarden examens

Voor het verzetten of annuleren van examens gelden de volgende voorwaarden:

Moment van verzetten/annuleren Kosten
Binnen 14 dagen na de boekingsdatum Kosteloos*
Meer dan 7 dagen voor het examen € 25,-
7 of minder dagen voor het examen 50% van de examengelden
Op de dag van het examen Annuleren is niet mogelijk. Je kan een nieuwe examendatum boeken tegen 100% van de kosten.

 

Let op

*Indien je examenmoment binnen 14 kalenderdagen na het moment van boeken plaatsvindt, heb je tijdens het bestelproces afgezien van de wettelijke bedenktermijn en gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Wil je de Klassikale Opleiding PE incl. examen verzetten of annuleren, dan gelden de voorwaarden voor trainingen. Deze kan je hieronder lezen.

Hierboven vind je de voorwaarden voor het annuleren of verzetten van examens voor consumenten. Wanneer een bestelling als bedrijf wordt betaald (bijvoorbeeld via de optie 'Mijn werkgever betaalt' of via een extern platform) is de bedenktermijn van 14 kalenderdagen niet van toepassing. Raadpleeg bij twijfel altijd artikel 16 van onze algemene voorwaarden.

Voorwaarden trainingen

Voor het verzetten of annuleren van trainingen gelden de volgende voorwaarden:

Moment van verzetten/annuleren Kosten
Meer dan 90 dagen voor startdatum training Administratieve kosten van € 25,-
90 dagen of minder dan 90 dagen, maar meer dan 8 weken voor startdatum training 10% van de deelnemingskosten met een minimale waarde van € 25,-
8 weken of minder dan 8 weken, maar meer dan 4 weken voor startdatum training 25% van de deelnemingskosten
4 weken of minder dan 4 weken, maar meer dan 2 weken voor startdatum training 50% van de deelnemingskosten
2 weken of minder dan 2 weken voor startdatum training Annuleren is niet mogelijk, 100% van de deelnemingskosten

 

Let op

Wil je de Klassikale Opleiding PE incl. examen verzetten of annuleren, dan gelden bovenstaande voorwaarden voor trainingen.

Indien je training binnen 14 kalenderdagen na het moment van boeken plaatsvindt, heb je tijdens het bestelproces afgezien van de wettelijke bedenktermijn en gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Hierboven vind je de voorwaarden voor het annuleren of verzetten van trainingen voor consumenten. Wanneer een bestelling als bedrijf wordt betaald (bijvoorbeeld via de optie 'Mijn werkgever betaalt' of via een extern platform) is de bedenktermijn van 14 kalenderdagen niet van toepassing. Raadpleeg bij twijfel altijd artikel 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzet of annuleer je examen of training

Vul onderstaand formulier in om je examen of training te verzetten of annuleren. Bij eventuele kosten hanteren wij het moment van verzetten/annuleren (de annuleringsdatum), niet het moment van verwerken. Indien de annuleringsdatum op een feest- of weekenddag plaatsvindt, geldt de eerstvolgende werkdag als annuleringsdatum. Zodra je je verzoek hebt ingediend, is het niet meer mogelijk deze in te trekken. 

Let op: Ben je werkzaam via een detacheerder? Stem verplaatsingen of annuleringen altijd eerst met hen af.

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Geboortedatum*
Welk examen/training?*
Locatie*
Startdatum*
Indien je wenst je examen/training te verzetten, ontvang je van ons op werkdagen binnen 48 uur een verdere instructie.
Annuleringsvoorwaarden
https://lindenhaeghe.nl/algemene-voorwaarden
CAPTCHA