De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-learning & Oefenexamens PE

Ga je binnenkort je PE-examen afleggen om je adviseursdiploma geldig te houden? Bereid je dan voor met ons lesmateriaal! 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie E-learning & Oefenexamens PE. We vertellen je er graag meer over, dus lees snel verder!

41 representatieve PE (Wft) oefenexamens

Alle PE-modules

Ben je op zoek naar optimale voorbereiding voor je PE-examen? 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie E-learning & Oefenexamens PE.

PE Consumptief Krediet
PE Schade Particulier
PE Schade Zakelijk
PE Vermogen
PE Hypothecair Krediet
PE Pensioen
Wft Basis examen

Onze E-learning & Oefenexamens PE: Jouw complete examenvoorbereiding

Wij bieden met het opleidingspakket E-learning & Oefenexamens PE structuur en houvast, zodat je optimaal voorbereid bent op je PE-examen. Tevens hebben wij ervoor gezorgd dat de studiebelasting laag blijft, zodat het niet onnodig veel tijd kost om je voor te bereiden én klaar te stomen voor je examen.

Deze opleiding bestaat uit:

Onderdeel Toelichting
E-learning PE-module Met diverse animaties en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heengaat.
Slim Leren Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
Een set oefenexamens Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen.
Wft Examen Schade Zakelijk

Stap voor stap door de opleiding

Je wordt door ons stap voor stap voorbereid op het digitale PE-examen. Deze stapsgewijze structuur, de vele oefenmogelijkheden en het leren van feedback bij de vragen wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd. Ook ontvang je tijdens de opleiding handige examengerichte tips, die jou helpen met het beantwoorden van de vragen op je examen. 

Wft Examen Schade Particulier

Ga nu van start met je PE-opleiding

De hoge slagingspercentages bij onze deelnemers laten zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke PE-examen. Wil jij dus snel, gemakkelijk en in één keer slagen voor je PE-examen? Start dan nu met het combi-pakket van de E-learning & Oefenexamens PE voor de module van jouw keuze.

Jouw voordelen als je een PE-opleiding bij Lindenhaeghe boekt:

  • Lage studiebelasting;
  • Voorzien van examengerichte oefenvragen;
  • Stapsgewijze structuur;
  • Syllabus te downloaden;
  • 12 maanden toegang tot leeromgeving;
  • Inclusief een set oefenexamens;
  • Onbeperkt oefenen en Slim leren.
Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.